От х:

Днес в x:

Хасковлийка се разби в мантинелите на ЖП надлеза

37 годишната Ваня Христова Лилянова разби своя „Форд” в катастрофа на ЖП надлеза на влизане в Хасково откъм Харманли. Жената е сериозно натъртена, но без тежки травми, констатираха лекарите от Спешно отделение, където шофьорката бе откарана минути след катастрофата. Нейния Форд обаче май става само за скрап, коментираха зяпачи и полицаи.

Катастрофата станала около 17.30 часа когато следобедния дъжд в Хасково достигна своя пик. По неизяснени причини, Ваня губи контрола над колата, удря се в мантинелите на моста и се завърта на 360 градуса.Макар и несъобразена, скоростта явно не е била голяма, защото колата лесно можеше да се отзове долу на релсите, от 10 метра височина. Шофьорката е с контузии по крака и крайниците и видимо бе в шок. Заради това, тя не можела „да духа” и се размина без тест със дрегер. Предстои взимане на кръвна проба.

Ваня Христова Лилянова

Час по-късно мястото на инцидента видя и друг "куриоз". Въпреки че бе обезопасено от полицейската патрулка и знаци указващи инцидент на пътя, две коли се забиха една в друга и впоследствие в мантинелата след като не спряха на време. На всичкото отгоре, автомобилите блъснаха и спрялата патрулка. До верижната катастрофа се стигнало след като Рено набило рязко спирачки пред потрошения Форд, а идващия след него Фолксфаген не го видял и се забил в него. От удара, Рено-то ударило патрулката, а впоследствие спряло в мантинелата. Няма сериозни щети, само омачкани брони и ламарини. Липса на концентрация в усложнената пътна обстановка е причина за продължението на инцидента, уточниха от полицията.

Колата бе избила мантинелите на моста

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини