От х:

Днес в x:

Петима са задържани с наркотици в Хасковско, единият изхвърли марихуана пред полицаи

Петима души са арестувани с наркотици в Хасковска област през изминалото денонощие, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

С по грам дрога са задържани двама мъже в Симеоновград. Те са проверени вчера по обяд в града. В мъжете на 42 г. и 32 г. служителите са открили съответно бяло кристално вещество и суха зелена листна маса, подлежащи на експертиза.

„Компания“ в ареста на Районното управление в Харманли им е правил 28-годишен от града, който при вида на полицаите изхвърлил на земята грам марихуана.

В управлението на областния град е доведен вчера 30-годишен, който признал, че държи в дома си на улица „Герлово“ 5 съцветия марихуана, които е предал с протокол.

Петият задържан за държане на наркотик през денонощието е в Димитровград. Днес, пет минути след полунощ полицаи са проверили 17-годишен. В дрехите му намерили глава от суха зелена листна маса. Последвало е претърсване на ползвано от него складово помещение на улица „Христо Данов“, където са открили още 9 грама марихуана, пакетирана в станиолови сгъвки.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини