От х:

Днес в x:

Арестуваха жена с 20 дози хероин до хасковско училище

37-годишна е задържана с 20 дози наркотик в близост до училище в Хасково, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Вчера в 18:30 часа на улица „Картечар“, криминалисти са извършили проверка на жената с адрес в Свиленград. В дамската й чанта са открили 20 дози с тегло 5 грама, за които тя е заявила, че е хероин. Предстои експертиза на веществото, стартирало е досъдебно производство.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

 • 1
  Ба
  бай Танас общественик
  18 -3
  15:21, 3 апр 2024
  Едно време мургавите пред училищата продаваха слънчоглед сега бизнеса им порасна и взеха да продават опиати и дрога !
  • От
   Отдавна съм спрял да бая
   6 -2
   19:55, 3 апр 2024
   Не знам арестуваната дали е мургава,обаче бай Танасе бизнеса с веселите цигари и веселите субстанции с продажбата им пред и вътре дори в българските училища е запазена марка на бялата раса още от времето когато мургавите продаваха слънчоглед пред българските училища.Да те светне в тая обществена тайна един човек какъвто съм аз от бялата раса,защото явно за всичко са ни виновни мургавите,а пък ние белите сме чисти като сълза от сърна.
  • Ха
   хасковски чеп
   3 -1
   22:58, 3 апр 2024
   Ти може и да си бял като българско менте сирене, но отвътре предполагам си като пернишки кюмюр! Детето ти се връща пияно и надрусано от училище за което са виновни учители, полиция и журналистите, защото не си гледат обективно работата!
  • Той със сигурност е от онези които на първа линия бяха от БКП,после стана син от СДС ,минал е и през ДуПиСе, сега се изгерберасти! С една дума слънчогледовата партия
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини