От х:

Днес в x:

8 задържани с наркотици и пистолет със заличен номер в Хасковско

8 души са заловени с наркотици в Хасковска област, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Единият от тях е мъж от Харманли. На 24-и в 19:30 часа полицаи от управлението в града са проверили обитаван от него имот на улица „Чайка“. В жилището на 39-годишния са открити 2 плика със суха зелена листна маса с общо тегло 25 грама, реагираща на марихуана при полеви наркотест. При претърсването е намерен и газов пистолет, чийто сериен номер е  заличен. Работата по заведената полицейска преписка продължава.

Още трима души от града са хванати с наркотик. В дом на улица „Никола Петков“, обитаван от мъж на 52 г. и жена на 44 г. са иззети 5 грама марихуана, а при обиск на 15-годишино момче в него са открити 0,4 грама от същата дрога.

В Районното управление в Свиленград са били задържани двама души. Сред тях е 22-годишна жена, която при вида на полицаите изхвърлила от „Опел“ грам кристално вещество. С по-сериозно количество се оказал неин съгражданин на 32 г., проверен в „Мерцедес“. В дрехите му открити 30 грама марихуана, но от дома му на улица „Княз Борис“ са иззети още 0,2 грама кокаин, 190 грама марихуана, 10 грама метамфетамин и 3 грама хашиш. Видът на веществата е потвърден с полеви наркотест.

В управлението в Хасково са били отведени двама мъже с дрога. В дома на 41-годишният мъж на улица „Нейчо Цанов“ е имало скрита във фризер сгъвка с 5 грама метамфетамин. При обиск на 33-годишен пък са иззети още 5 грама канабис и 2 цигари със същата дрога.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Хи
    Химена
    23 -3
    17:15, 25 мар 2024
    С какви глупости се занимават тези малоумници ! 0.02 грама , пликчета по фризери , а Бойко убиеца краде милиарди . Никой нищо ! Мишки !
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини