От х:

Днес в x:

Александра Атанасова и Велина Ангелова с приз „Ученик на годината“ в Езиковата гимназия

  Александра Атанасова от 10в клас и Велина Ангелова от 11а клас бяха отличени с приз „Ученик на годината“ в Езиковата гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ в Хасково. Отличията бяха връчени на официална церемония по повод патронния празник на училището. Връчи ги директорът Деян Янев.

  Александра има бронзов медал от международната олимпиада по английски език, която е първата проведена в света през септември 2023 г. Тя активно участва и в други състезания в страната. Има четвърто място на националната олимпиада по английски език и трето място на националната олимпиада по лингвистика.

  Велина участва на националния кръг на олимпиадата по немски език, в състезание по превод. Миналата година тя организираше Дните на кариерното ориентиране.

  Директорът отличи още 8 ученици за постигнати високи постижения в образованието и издигане престижа на гимназията. Грамоти получиха Селин Бектеш, Виолета Пехливанова, Дарина Тонева, Валентина Динева, Виктория Кирякова, Тома Николов, Кимбърли Тодорова и Даяна Добрева.

  По повод патронния празник на гимназията бяха поднесени цветя пред бюст-паметника на Асен Златаров пред хасковския театър и пред паметника в двора на училището.

  Източник: Haskovo.NET

  Видеа по темата

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
  Последни новини