От х:

Днес в x:

Габриела и Йоан са новите принц и принцеса на Езиковата гимназия

    Габриела Колева и Йоан Божиков са новите принц и принцеса на Езиковата гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ в Хасково. Възпитаниците на 11А клас с класен ръководител Ива Иванова бяха коронясани на официално тържество днес в двора на училището. Короните им връчиха избраниците от миналата година Християн Димитров и Ивана Димитрова от 12 клас.

    Габи и Йоан са получили повечето от гласовете на гимназистите, надминавайки с малко тези на другата двойка – Радина Мирчева и Александър Семерджиев.

    Габи и Йоан съобщиха темата на тазгодишния фашинг – „Starlight utopia“ ще бъде ключова в украсата, а „Формула 1“ ще бъде ключова в облеклата и костюмите. Организацията е дело на 11А и 11Б клас

    Заместник-директорът на Езиковата гимназия Светлана Костадинова каза, че празникът ще бъде отбелязан през пролетта на 2024 г. за 53-ти пореден път. Тя заяви, че подготовката за карнавала тече от около два месеца и е очарована от идеите на гимназистите и от техните емоции. Пожела карнавалното шествие да огласи хасковските улици, да се забавляват заедно на празника, гонейки злите сили, защото именно такава е немската традиция.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Пе
      педаловрътко
      6 -10
      16:43, 10 ное 2023
      простотий , искам велоалей. тези в огледалото погл... Виж коментара
    • 2
      Ма
      Майка
      0 0
      14:10, 13 ное 2023
      Езиковата гимназия не бяха ли с униформи?
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини