От х:

Днес в x:

Хасковлийка с благодарствено писмо към полицаи

    Благодарствено писмо по случай празника на полицията е получено в Областната дирекция на МВР в Хасково, съобщиха от ведомството. В него хасковлийката Емилия Стефанова благодари на двама полицейски служители от Районното управление в Хасково за отношението към нея и пострадалия й съпруг.

    Писмата й са адресирани до министъра на вътрешните работи и до директора на областната дирекция в Хасково. В тях тя изказва благодарност за внимателното и човешко отношение, което са положили младши инспекторите Петър Динков Петров и Петър Атанасов Петров спрямо съпруга й.

    Стефанова разказва, че мъжът й работел като таксиметров шофьор. На 21 септември в 20 часа бил на работа и му прилошало, при което изпаднал в безсъзнание. На мястото пристигнала линейка и полицейския патрул, които оказали първа помощ на Стефан Стефанов. След като лекарският екип отвел пострадалия в болницата, двамата полицаи позвънили на съпругата, за да я уведомят. Освен това се погрижили за автомобила му и я изчакали, за да й връчат ключовете на колата, в която имало лични документи.

    Емилия Стефанова завършва писмото си, изразявайки цялото уважение на семейството си за оказаното съдействие, подкрепа и съпричастност към полицейските служители и използвайки празника на полицията, за да ги поздрави.

    „Този случай ме изпълва с вяра и надежда, както за бъдещето на българската полиция, така и на държавата ни”, пише тя.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ян
      Янко
      10 -6
      15:12, 10 ное 2023
      Всеки един полицай щеше да си свърши точно така работата си! Браво!
    • 2
      Ян
      Янко Димитров
      10 -13
      16:41, 10 ное 2023
      За това им плащат, нищо извънредно не са направили.
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини