От х:

Днес в x:

15 кандидати са допуснати до конкурсите за директорско място в 9 хасковски училище

15 от кандидатите за директори по обявения конкурс за 9 училища в Хасковска област са допуснати до първия етап. След преценка на комисията, назначена със заповед на началника на Регионалното управление на образованието, трима отпадат. Това са: Даниела Кирилова, Пепа Добрева и Милена Бургазова, която участва и в конкурса за началническото място в РУО през януари, но отпадна още на първи етап, защото не отговаряше на условията. В последствие конкурсът завърши без да бъде избран титуляр.

Вакантните директорски места са за: ПМГ “Ив. Вазов“ в Димитровград, НУ “Св.св.Крил и Методий“ в Тополовград. Директорски конкурс ще бъде организиран в началото на 2024 година и за ОУ “Хр. Ботев“ в с. Хлябово, а също и за училището в с. Бисер. Конкурс ще бъде обявен и за ОУ “Л. Каравелов“ в Хасково, за ОУ “Ив. Рилски“, ОУ „Св. Климент Охридски“ в областния град, за ОУ „В.Левски“ в Димитровград, и за училище „Иван Вазов в харманлийското село Славяново. За надпреварата за тях са допуснати: Ангел Милков, Розалина Петкова, Милена Коджаманова, Валентина Делчева, Маджид Мандаджъ, Станислава Колева, Георги Джумайов, Добрин Парнаров, Галя Братанова, Соня Кирилова, Мариела Петропулу, Мариела Златева, Ана Баждарванова, Стефка Шивенкова и Светлана Иванова. Те ще положат писмен изпит-тест на 27 февруари.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ва
    Васко
    16 -4
    00:47, 17 фев 2024
    Тая скочубра Мариела Златева не се ли пенсионира вече?!
  • 2
    Ан
    Анонимен
    13 -3
    10:08, 17 фев 2024
    От 2 години трябва да е пенсионерка! В образованието в Хасково явно е преоритет да си пенсионер-директор: Златева, Галя Милкова, Гергана Бойчинова и още много, които аз не знам!
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини