От х:

Днес в x:

Кандидат от Ловеч се хвърля в съревнование за началническото място в Регионалното управление на образованието в Хасково

Четирима кандидати продължават в следващия етап на конкурса за началническото място в РУО-Хасково. Те са допуснати до втория етап, след документалния, в конкурса обявен от Министерството на образованието. Един отпада. Това е Милена Бургазова. Тя не се класира за следващ етап, тъй като не отговаря на поставените условия за кандидатстване.

Според публикувания списък, продължават настоящият временно изпълняващ длъжността -експертът по предучилищно образование - Силвия Касабова и директорът на Хасковската езикова гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ и общински съветник -филологът Деян Янев. Те се очертават като претенденти с най-висока обществена подкрепа.

В съревнованието участва още и главеният юрисконсулт на РУО Йовка Кабова.

Като четвърти претендент се появява и непознато за региона име-това на Багрян Йорданов. От свои източници Haskovo.net успя да засече, че мъжът живее в Плевен, но е от Ловеч. Бил е директор на бившето ОУ "М. Горки" в гр.Лясковец. През 2022 година Багрян Йорданов е участвал в конкурса за началник на РУО, но в Ловеч.

За него и останалите трима допуснати кандидати до следващия етап, предстои тест на 5-ти февруари в Министерството на образованието и науката. Те ще отговарят на въпроси, свързани с познаването на нормативната база на образованието, трудовото и финансовото законодателство, както и на Закона за обществените поръчки.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Вр
    Връзки на килограм
    25 -6
    17:41, 25 яну 2024
    Поне този Багрян няма да използва връзки
  • 2
    Ба
    бай Иван
    15 -5
    18:45, 25 яну 2024
    Ако искате вярвайте,но мисля че този парашутист ще спечели!
  • 3
    Ля
    Лясковчанин
    20 -9
    19:30, 25 яну 2024
    В Лясковец училище "Максим Горки" не съществува! Пак сте на по 2 водки.Училището се казва "Максим Райкович"🤣 А този за да се яви чак тук за 2500лв заплата означава,че е "назначен" от някого! Ха да видим кой ще спечели?😂😂
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини