От х:

Днес в x:

Семейство скача от втория етаж на горяща къща

Семейство от Хасково панически скочи от втория етаж на горящата си къща в димитровградкото село Горски извор тази нощ. Собственик на имота е Петя Христова. Тя и съпругът й използвали наследствената постройка като вила и отскачали дотам при удобен случай за релаксация.

От полицията и пожарната не са категорични за причината за пожара. Оперативната група на МВР след оглед стигнала до извода, че не става дума за умишлен палеж.

„Спяхме на втория етаж, когато посред нощ се задавих от пушека. Събудих Костадин и потърсихме изход, но от долния етаж идваше дим. Тогава разбихме прозореца и скочихме на двора. Изпаднах в паника. Само който е преживявал такъв ужас може да разбере какво изпитах“, разказа за Haskovo.net Петя.

Тя също няма представа откъде е тръгнал огънят. На долния етаж имало печка на дърва, която вечерта оставили да тлее. Най-вероятно оттам е тръгнал пожарът.

„Ремонтирахме къщата с години. Всичко сме си правили сами, с много труд и усилия. В един миг всичко стана на пепел“, каза още Петя Христова.

За щастие двете им деца не са били с родителите си тази нощ.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини