От х:

Днес в x:

Митничар от ГКПП „Капитан Андреево“ пренася в колата си 15 кг марихуана

С 15 килограма марихуана в колата му е разкрит митнически служител от Граничния контролно-пропускателен пункт „Капитан Андреево“. Той е спрян за проверка около 17.30 часа снощи на входа на Стара Загора. Проверката е извършена от „Пътна полиция“ - Стара Загора.

На късен брифинг във вторник вечерта директорът на Областната дирекция на МВР ст.комисар Лазар Христов обяви, че мъжът е на 37 години. При проверката му той сам се е представил като митнически инспектор.  В багажника на колата му са открити  30 пакета с приблизително тегло на всеки от тях около 500 грама със суха зелена тревиста маса, която при полеви наркотест реагирала на марихуана. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. Предстои извършване на други процесуално-следствени действия. По случая е започнато досъдебно производство.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Го
    Голяма работа
    17 -1
    09:46, 29 ное 2023
    Вече снимки , по новините. Ама го хванали случайно бе хора. Какво се хвалите. Да беше някаква акция , следене , канал. Хванали някакво просто муле. Такива трафикантите ги пускта постоянно да тестват каналите и рисковете. Големите количества минават под протекция и контрол от големите акули в митниците. Защо ритаха толкова за санитарния контрол на границата. Защото така си контролираха пратките
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини