От х:

Днес в x:

Марин Райчев: Хора, гласувайте по съвест и не продавайте бъдещето на децата ни!

Изображение 1 от 4

    Водачът на листата на една от най-младите формации на местната политическата сцена в Хасково- Марин Райчев гласува по обяд в секцията в Дома за възрастни хора в парк "Кенана". Той пристигна, за да даде гласа си за разпределение на местното самоуправление през следващите четири години, заедно с една от дъщерите си.

    „Гласувах без страх за по-доброто бъдеще на Хасково. Бъдеще, което Хасково заслужава и очаква от 34 години. Вярвам, че от днес се отваря нова възможност за реализация на мечтите на хасковлии за по-добър град“, каза Марин Райчев. Той апелира да се гласува, а хората да пуснат бюлетината си по съвест: “Хора, гласувайте по съвест и не продавайте бъдещето на децата ни!“, добави кандидатът за общински съветник.

    По повод казуса с отменения машинен вот, Марин Рачев е на мнение, че всеки сам трябва да прецени кое е по-рисково-дали да се гласува с машина или чрез хартиена бюлетина: „Аз съм човек, който се доверява на фактите, а те показват че на последния вот, на който гласувахме само с бюлетини, недействителните гласове бяха ¼ от всички. В същото време, когато се гласуваше с машини, невалидните гласове бяха десетки пъти по-малко. Нека всеки си направи сам заключение кое носи по-голям риск от манипулация“, допълни Марин Райчев.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Де
      дете
      8 -1
      13:40, 29 окт 2023
      Децата дали заслужават хубаво бъдеще!Зашото ги гледам какъв им е акъла,и какви неща харесват и просто съм потресена!!!Много ги мързи,кефят се на лошите неща,искат всичко на готово.
    • 2
      Ха
      Ха наздраве
      11 -5
      14:40, 29 окт 2023
      Пияница
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини