От х:

Днес в x:

Издирват бегълци от катастрофа

Двама души се издирват от полицията, след пътен инцидент.

Те са участници в катастрофа, станала пет минути след полунощ на на 14-ти април в Хасково, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Четирима души са били в автомобил „Шкода“, който се е ударил в крайпътна мантинела и след това в метален стълб на кръстовището между бул.„В.Левски“ и ул. „Македония“ .

След удара, водачът и тримата му спътници са напуснали произшествието без да уведомят контролните органи за случилото се.

В хода на работата двамата са установени, като водачът, на 32 години и единият пътник- 27-годишен, все още се издирват.

На 15-ти април при друг инцидент на пътя, между свиленградските села Лозен и Малко градище, леко са пострадали майка и син. 32-годишната жена, шофирала автомобила, предприела е маневра за изпреварване, но по думите й предната кола завил рязко наляво. За да избегне удара

жената излязла в ляво от платното. Другата кола продължила пътя си и напуснала произшествието. 32-годишната водачка и 7-годишният й син са с наранявания, прегледани  и освободени за домашно лечение. Служителите на реда са издирили и неизвестната кола, шофирана от 65-годишна любимчанка, на която е съставен акт по Закона за движение по пътищата.

Със същото наказание е бил санкциониран 37-годишен мъж от кърджалийското с.Старейшино на 16-и април. Той е пътувал с „Фолксваген“ в Любимец. На кръстовище е ударил два леки автомобила „Алфа Ромео“ и „Мерцедес“, като водачът на първия е с леки наранявания.

Водач на „Опел“ е с контузия след катастрофа в Хасково вчера. В 16 часа на булевард „България“, 47-годишният му шофьор се е движил в посока „Бадема“. По същия маршрут е пътувал и 30-годишен с „Порше“. „Опел“-ът е спрял на пешеходна пътека и е ударен от „Порше“-то. Пострадал е водачът на „Опела“, без опасност за живота. Съставен е акт.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини