От х:

Днес в x:

Прокуратурата продължава да проверява областния управител на Хасково Минко Ангелов

Проверката срещу областния управител на Хасково Минко Ангелов по сигнал за замесване на името му в корупционна схема през граничния пункт „Капитан Андреево“, е приключила. За това потвърдиха от Правителствена информационна служба. От информацията става ясно, че проверката е приключила на 13-ти януари. Това е ден, след като вътрешният министър Иван Демерджиев посочи при посещението си на граничния ни с Турция пункт, че по случая с Минко Ангелов се работи активно.

„Колкото е необходимо ще проверяваме, докато изясним всички обстоятелства“, каза министърът тогава.

От Министерски съвет към настоящия момент изясняват, че на 13 януари е получена информация от Главна дирекция „Национална полиция“ за резултатите от направената от тях проверка, които сочат, че няма установени данни за извършени престъпления от страна на областния управител на Хасково Минко Ангелов. От ГДНП са съобщили още, че материалите са изпратени на Окръжна прокуратура – Хасково по компетентност. Проверката на ГДНП е докладвана в Прокуратурата и КПКОНПИ.

В същото време обаче от Главна прокуратура изясниха, че работата по казуса Минко Ангелов продължава по образуваните две преписки. Предстои изземването на документите по тях от Обвинението в Хасково и изпращането им в друга прокуратура.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Не
    Непукиста
    29 -9
    17:05, 1 фев 2023
    Ще прехвърлят документите от прокуратура в прокуратура докато мине тех.време за произнасяне по документите.
    Обаче тва е тъпо Ангелов шак може ди работи чрез Узунов, само че официално е отстранен, с тия проверки нищо не се променя.
    • Пр
      Прокурор
      37 -10
      17:41, 1 фев 2023
      Оставете го Ангелов на мира. Човека няма нито акъл , нито кураж за подобна далавера. Най- много някоя жица да свържи преди електромера.
  • 2
    За
    Заместник прокурор
    20 -4
    02:55, 2 фев 2023
    Той Минко няма престъпни деяние,само свързва жиците към електромера си,за да си усвои малко електроенергия той не краде електроенергия,а усвоява електроенергия,защото той пакости не прави.
  • 3
    Ня
    Някой
    18 -3
    09:50, 2 фев 2023
    Важното е че Минко си направи хубава къща на ул "Св.Св. К. Методий" на место където имаше детска площадка или паркче , нямам спомени. Явно поста на Областен управител е много апетитен.....
    • 11
      111Ф
      1 0
      21:32, 2 фев 2023
      Беше детска площадка имаше тенис маса,пързалка,люлки,малка детска метална къщичка катерачка,също така беше обезопасена със жива плет лигуструм (птиче грозде).Ама беше.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини