От х:

Днес в x:

Задържаха хасковлия да отглежда канабис край реката в Книжовник

Трима души са арестувани за дрога в Хасковско, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

37-годишен е в хасковския арест за отглеждане на наркотик. Вчера в хода на провеждаща се операция по линия на противодействие на наркотиците, криминалисти от ОДМВР - Хасково са проверили гориста местност в близост до речно корито в района на село Книжовник. В 10 часа на мястото е паркирал лек автомобил „Тойота“, чийто водач е пристъпил към полагане на грижи на засети растения от вида на конопа. Последвало е задържането му по образуваното досъдебно производство. Иззети са 7 конопени растения с височина до 370 см.

Двама са задържани за държане на наркотик в Хасково. Вчера около 19 часа в жк „Орфей“, криминалисти са извършили проверка на 18-годишен, в чийто дрехи са открити грам бяло кристално вещество – метамфетамин.

Половин час по-късно на булевард „Васил .Левски“ служителите са обискирали 15-годишно момче. В него са намерили 2 сгъвки от същата дрога с тегло 2 грама. Мярката им на задържане е до 24 часа.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Чо
    Човек от народа
    8 -8
    19:57, 2 сеп 2022
    Може да го е отглеждал за лечение на някаква болест, все пак не е в големи площи
    • 11
      111Ф
      11 -3
      09:35, 3 сеп 2022
      Селата се обезлюдяват,обаче в тях живеят будни и образовани старци които са учили Ботаника и разпознават всяко една трева, и са се обадили на добрите хора в МВР-то и са предали лошия човек,че си отглежда весела трева за само-лечение.
  • 2
    З
    з
    7 0
    15:44, 3 сеп 2022
    а тези дето продават пикото и хероина не ги закачат
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини