От х:

Днес в x:

Арест за надрусан сириец без книжка, опитал да подкупи полицай

36-годишен сириец, без книжка, надрусан и с наркотици в себе си, е в ареста на полицията в Харманли. Той опитал и да подкупи полицай от Районното управление.

Спрян е  за при проверка с автомобила си „Фиат“ малко преди 16.30 часа в понеделник, в центъра на града- на булевард „България“. Съпроводен е от полицейския екип до управлението, където да даде проби за алкохол и наркотик. Пътувайки към сградата, на излизане от служебната кола, водачът поставил в джоба на униформата на младши полицейски инспектор Александър Александров банкнота от 200 евро с цел да осуети проверката. Последвало е задържането му.

Тестът с техническо средство потвърдило употреба на метаамфетамин, а при обиск в него е намерена хартиена сгъвка с 2 грама бяло кристално вещество от същата дрога.

Мярката му на задържане е до 24 часа по образуваното бързо производство.

Също за наркотици в Хасково е задържан 28-годишен мъж.

Арестът му е станал вчера в 15,30 часа на улица „Чая“ в областния град. Криминалисти от управлението са му извършили проверка, след като са го забелязали да влиза в необитаем имот. При обиск в него е намерен грам хероин, който той предал с протокол по стартиралото бързо производство.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини