От х:

Днес в x:

МВР, РЗИ и болници с грамоти за заслуги, отличиха и Габриела Петрова

    Областният управител на Хасково д-р Стефка Здравкова отличи институции и лечебни заведения за дейността им през 2020 година, съобщиха от държавната институция.

    Днес на кратка церемония в Областна администрация-Хасково д-р Стефка Здравкова връчи благодарствени грамоти и плакети за дейността на институциите в овладяването на кризисните ситуации, връхлетели област Хасково през 2020 година, както и в борбата с пандемията от Ковид-19.

    Отличия получиха: старши комисар Ангел Цанков - директор на ОД на МВР-Хасково; д-р Соня Димитрова - директор на РЗИ-Хасково; комисар Николай Вълчев - директор на РД ПБЗН – Хасково; д-р Петя Димитрова - директор на ЦСМП – Хасково; д-р Георги Гелов - изпълнителен директор на МБАЛ – Хасково; д-р Димитър Ермов - управител на МБАЛ – Свиленград; д-р Матей Матеев - управител на МБАЛ – Димитровград; д-р Златка Чанкова - управител на МБАЛ – Харманли; д-р Веселин Калфов - управител на СБАЛПФЗ – Хасково.

    Отличие за високи спортни постижения в областта на леката атлетика получи атлетката Габриела Петрова от Харманли, избрана за „Атлет на България“ за 2020 година. Областният управител връчи на шампионката икона на Св. Георги Победоносец с пожелание Светецът да бъде неин покровител и да ѝ помага по пътя към върха.

    Д-р Стефка Здравкова благодари на ръководителите на институциите и техните служители за всеотдайността, въпреки трудната ситуация и им пожела здраве, късмет и светло посрещане на Коледните и Новогодишни празници.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Bo
      bondjo
      21 -7
      16:02, 18 дек 2020
      Еййй, доктор Здравкова се отърка по истинските доктори, дано прихване.
      • Това е като с
        Боцко , Фермата, и Азис
        " Сами се правят реклама и се мислят че са звезди"
    • 2
      Чо
      Човек
      31 -4
      17:24, 18 дек 2020
      Защо награждавате тези хора,не мислите ли ,че редовите служители,те са геройте,горе описаните да само лаваджии.
      Наградете редовите полицаи,редовите лекари,редовите СЛУЖИТЕЛИ!
    • 3
      За
      забравихте една награда
      10 0
      11:12, 19 дек 2020
      Мали, кви харни моми има от Харманли града! Те са най-оправните и първичките.
    • 4
      Sченге
      7 -1
      13:50, 19 дек 2020
      Пир по време на чума...
      А.Цанков?Н.Вълчев? - И тая вода ще изтече ...
    • 5
      -
      -
      7 -1
      15:37, 19 дек 2020
      Големите мениджърки и началнички никога не признават труда на други освен себе си - те самите са най-работни, най-умни и най-оправни, пък другите нищо не струват за тях! Такива личности не ценят никой друг освен себе си! Хората са като носни кърпи и се отнасят с всички като с боклуци! Само когато имат полза са милички и любезни, а като отмине зорът се превръщат в бесни кучки, които само лаят и пускат пяна от бяс!
    Последни новини