От х:

Днес в x:

“Почетен знак на Хасково” и грамоти за тенисисти и деятели

    Церемония по връчване на “Почетен знак на град Хасково” и Почетна грамота за принос в развитието на спорта се проведе днес в комплекс „Тенис кортове” в „Кенана”. Отличия получиха редица деятели, бивши и настоящи треньори, състезатели допринесли за развитието на тениса и тениса на маса в Хасково.

    Инициативата е по повод 45-годишнината от учредяването на спорта тенис в града и 65 години тенис на маса в Хасково. Награждаването се проведе по идея на инициативен комитет, откъдето бе внесено предложение до председателя на Общинския съвет Таня Захариева. Днес тя и колегата й Сунай Алиев – представител на Спортната комисия връчиха призовете.

    С решение на Общинския съвет в Хасково с почетното отличие бяха удостоени Атанас Георгиев, Румен Сербезов, Тодор Тодоров, Любомир Андреев, Божидар Пампулов, Матей Пампулов, Веселин Георгиев, Радомир Тонев, проф. Ангел Пенчев, Петър Кузев /посмъртно/, инж. Йордан Йорданов, Иван Кирев, Динко Халачев, Георги Стоименов, Георги Дамянов, Петър Велков, Недялко Якимов, Нашан Памучиян, Сабахтин Сабриоглу, Хасан Хаджиоглу – Ходжата, Михаил Александров, Румен Балкански и Галя Ангелова.

    Специална награда „Сертификат за учредител на спортове” получи проф. д-р Пюзант Касабян. Бяха връчени и почетни грамоти на Димитър Язаджиев, Невена Шопова, Стоян Стонов.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Пи
      питам
      2 0
      18:23, 8 сеп 2019
      Защо го няма Емил Георгиев между наградените. Братя Пампулови бяха в Хасково само 1 година и то в края на кариерата си. По това време и русенеца Петров също беше дошъл.
    • 2
      Ки
      Кико
      2 0
      18:37, 8 сеп 2019
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 3
      Те
      Тенчо тениса
      1 0
      21:13, 15 сеп 2019
      Еееее, бате Слави (Юруков) къде е? Светла му памет! Дори не сте го споменали. Добре, че поне Жоро Дамянов сте наградили. Иначе сте раздавали щедро награди на който трябва и който не трябва. Абе хора, като се прави нещо, или се прави като хората или изобщо не се прави. Вие сте се изсрали на метеното! Браво на вас! Ето за това не си заслужава да се бъхташ за хората, защото дори не те помнят след това!
      Останете си съд здраве и бъдете поне малко повече благодарни и паметливи.
    • 4
      Се
      Серьожа Кючуков
      0 0
      16:16, 23 юли 2020
      Тва че липсва републиканският шампион Любомир Петров (пръв на това ниво в България заложил на лифтираните удари - световен шампион на двойки за ветерани заедно с легендарния Томас ЕМРИХ), не е изненадващо... Това че за сметка на него е отличен Наско, че даже бледият юноша Веско, както и още някои тенис-самодейци - също... Даже липсата на С.К е в рамките на нормалното... Обаче се усеща липсата НА ЧЕТВЪРТИЙ БРАТ ПАМПУЛОВ - най-големият... Иначе казано "Михаил" - ДС-доносникът Димитър Димитров Пампулов... А липсва, щото с него приятно се допълва редичката от ДС-кадърчета в отличената групичка (част от които необявени щот не са и проверявани...) - воглаве с Румен Славейков Сербезов... Без да забравяме и Стоян Стоянов, обаче...
    Последни новини