От х:

Днес в x:

Сестри Стоеви и Габриела Петрова напускат Олимпиадата в Рио

Изображение 1 от 2

    Хасковските бадминтонистки Габриела и Стефани Стоеви записаха втора загуба в групата си в олимпийския турнир по бадминтон за двойки жени в Рио. Те отстъпиха пред вторите в световната ранглиста и поставени под №2 в схемата китайки Юантин Тан и Ян Юй с 14:21, 11:21. С това те отпадат от по-нататъшната борба в надпреварата.

    Подобна съдба сполетя и спортист номер 1 на България за миналата година Габриела Петрова от Харманли. Нашата лекоатлетка приключи рано участието си на олимпийските игри в Рио де Жанейро, тъй като не успя да се класира за финала в тройния скок. Тя отпадна още в квалификациите, класирайки се на 22-о място от 37 участнички с най-добър резултат от 13.92 метра.

    Сребърната ни медалистка от европейското първенство в зала в Прага през миналата година направи фаул в първия си опит, а след това записа два скока от по 13.50 и 13.92 метра. Това обаче не бе достатъчно на нашенката, за да продължи напред.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Да
      да
      19 0
      18:43, 13 авг 2016
      Който иска медалисти трябва да създаде първо условия за тях.С трици маймуни не може.
    • 2
      Фе
      Фея
      4 0
      09:49, 14 авг 2016
      Да, точно така. Но на никой не му дреме за това. То се вижда . Евала и на тези спортисти, които участват! Жалко за българския спорт!
    Последни новини