От х:

Днес в x:

Спипаха двама с дрога, конфискуваха 600 цигари от Фолксваген

Двама души са спипани с дрога и са иззети 600 цигари без бандерол при полицейски проверки в Хасковско през изминалото денонощие, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

В 16:30 часа вчера, криминалисти от управлението в Свиленград са проверили лек автомобил Мерцедес, управляван от 21-годишен младеж. Пътник в колата е бил негов съгражданин на 23 г., в който полицаите открили плик със суха зелена листна маса с тегло 0,9 грама, реагираща положително на марихуана при полеви наркотест.

Харманлийските криминалисти също са задържали мъж, съхраняващ в дома си дрога. Те са претърсили жилище на улица „Стефан Льондев“ в Града на Белоногата, обитавано от 32-годишен. Намерени са 6 грама бяло кристалообразно вещество и 2 грама суха зелена листна маса. Тестване с полеви наркотест е потвърдило, че се касае за метамфетамин и марихуана. Мъжът е задържан до 24 часа по стартиралото досъдебно производство.

Служители от Районното управление в Харманли са иззели и цигари без бандерол. Вчера в 15:30 часа, на км. 67 на магистрала „Марица“ униформените са проверили лек автомобил Фолксваген, шофиран от 43-годишен жител на кърджалийското село Башево. Спътници в колата са били двама мъже на 41-годишен от Момчилград и 49-годишен от Турция. При проверката, в автомобила са намерени 600 къса безакцизни цигари, предадени с протокол на разследващите. Съставени са 3 акта по Закона за акцизите и данъчните складове.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Гр
    ГРАД КОЗЛОДУЙ
    0 0
    13:27, 16 дек 2020
    боклуци
  • 2
    Га
    Ганев
    4 0
    17:10, 16 дек 2020
    600бр.цигари са 3/три /стека .По един на всеки пътуващ.Ей хора замислете се, те държавата окрадоха, а Вие с три стека се занимавате. Кому е нужно?На баш разбойниците?
  • 3
    Ив
    Иван
    1 0
    10:53, 17 дек 2020
    спипания е Стефан Иорданор Александров от кв.Република ул.Ястреб има магазин за дрехи срещу игралната зала спрякор име топчу
Последни новини