От х:

Днес в x:

14 °C

7 разследващи полицаи търсят в Хасково

Конкурс за назначаване на 7 разследващи полицаи в отдел „Разследване” на МВР – Хасково, обявиха от ведомството.

Две от вакантните длъжности са към Областната дирекция, а останалите 5 – към Районното управление.

Кандидатите трябва да имат само българско гражданство, да не са обвиняеми или осъждани за умишлено престъпление от общ характер, независимо от реабилитацията. Да не са навършили 40 години към датата на обявяване на конкурса, като изискването не важи за бивши или настоящи служители на МВР. Трябва да имат висше образование бакалавър в областта на Социални, стопански и правни науки; Сигурност и отбрана. Професионални направления: Право, Национална сигурност (АМВР).

Заявление за кандидатстване се подава в 20-дневен срок след публикуване на обявата, която може да видите тук.

Изпитът е на три етапа - решаване на писмен тест, психологично изследване и заключително интервю.

Facebook коментари

Коментари в сайта (15)

 • 1
  Хм
  хм
  26 -3
  11:58, 14 ное 2020
  това платено съобщение ли е?
 • 2
  Ку
  КУКУ
  18 -5
  13:38, 14 ное 2020
  Какво ли търсят тия разследващи полицаи в Хасково.Но тоя/тая/който е измътил заглавието....майко мила..
  • Цо
   Цонка
   11 -3
   13:45, 14 ное 2020
   Някой разследващ ще да я е писал.
   Колко ли им в заплатата?
 • 3
  Го
  Горския
  11 -4
  13:44, 14 ное 2020
  Скоро ще почнат съкращенията сред вълците , мутрите , бейовете
  и техните подлоги заптиетата ,
  така че не се натискайте
 • 4
  Ка
  Кандидат шпионка
  9 -5
  14:56, 14 ное 2020
  Закво да търсят полицаи по добре да назначат някой и друг шпионин и доностник на щат така или иначе те на тях разчитат иначе немогат да си заработят заплатките ако не са шпионките
  • Шп
   ШПИОНИТЕ УМИРАТ ПЪРВИ
   9 -2
   15:11, 14 ное 2020
   Кандидатка ново попълнение при Свети Петър
 • 5
  Ив
  Иван Райчев
  6 -3
  16:55, 14 ное 2020
  В Хасково търсят седем разследващи полицаи..... Така хората биха разбрали заглавието на обявата!
 • 6
  Bl
  Blessings
  16 -1
  19:17, 14 ное 2020
  Капан за наивници. Ниска заплата за огромния стрес, недоспиване, никакъв личен живот. Най - неблагодарната длъжност в МВР. Заслужава си само ако ви трябва юридически стаж.
  • Сл
   Служител в частния сектор
   5 -6
   19:42, 14 ное 2020
   Ела да видиш как е при частника , не са те заплашвали с пистолет да ставаш ченге като не ти харесва напускай и без това никаква работа не вършите
 • 7
  Би
  Бивш разследващ
  19 0
  19:18, 14 ное 2020
  Който е завършил право и има дупе да бачка яко, да гледа ужасяващи гледки и да се занимава с изроди, да подава документи. Тази длъжност не е никак лека. Няма нищо общо с клатик*рците в МВР ! Разследващите органи в МВР (разследващи полицаи/дознатели по старому) са в много неравностойно положение спрямо разследващите органи в прокуратурата (следователи). Първите са зарити от работа и бачкат за заплати на половината на вторите, които пък горе-долу нищо не правят и са за закриване. Така е в абсурдистан.
 • 8
  Дъ
  Дългогодишен адвокат
  14 -1
  19:48, 14 ное 2020
  Напълно те подкрепям, колега. Следствието е за закриване. А защо
  на следователите не се разпределят дела, трябва да попитаме прокурорите и по-точно техния шеф
  - окръжния прокурор Иван Стоянов, тъй като в Хасково явно не се спазват указанията на главния прокурор да се дават дела на следователите и да се повиши изключително ниската им натовареност... Може би трябва да се пусне писмен сигнал до Гешев, ще помисля по въпроса. Вярно е, че повечето следователи са некадърни,но това определено не е основание да ги скатават, а в същото време да товарят разследващите... Следователите трябва да си заслужат нереално високите заплати от по 3-4 хиляди лева за правене на нищо...
 • 9
  Съ
  Съгласен
  12 0
  22:03, 14 ное 2020
  Съгласен съм с горните два коментара. Лошото е,че променяйки преди години НПК хвърлиха горещия картоф в полицията.Следствието ,което е от времето на Т.Живков си е същото ,по съветски модел ,без грам развитие.Напротив ,превърнала се е в структура с корени,които нямат махане.За пет лева работа не вършат,а вземат 3-4 хил.и нагоре.Вижте само шефа им Тошко Динков и без коментар.
 • 10
  Ра
  Рамзан Кадиров
  3 -5
  02:10, 15 ное 2020
  Като прочетох заглавието защото аз само това чета в тоя цирк за дебили и си помислих че Вътрешни разследвания ги търси
  Или както е у вас там в България
  Не е ли по хубаво корумпираният ***** Красимир Стоилов Гюров който е посреднк на Иван Стоянов Стоянов да бъде арестуваН?
  #АхматСила
 • 11
  Гю
  Гюров
  1 0
  15:27, 15 ное 2020
  Вместо да търсят крадците , те търсят полицаите. В някое кафене са се навряли докато им изтече смяната. Може и в бингото да е. Едно време Боляровския поп даже там и спеше.

Хороскоп за 23.04.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Не се отказвайте от завоюваните позиции. Знаете към какво се стремите и това ви дава нужната сила да продължите напред. Успехът ви има много измерения. Радвате се на признание и уважение от страна на колеги и началници. В личен план ще можете да стабилизирате отношенията с любимия човек и ще укрепите връзката си.
23 апр 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Щом искате останалите да ви харесват, да им помагате и едновременно с това да помагате и на себе си, не забравяйте да проявявате искрен интерес към хората, с които общувате. И знайте, че изражението на лицето е по-важно от дрехите, в които сте облечени.Приятни и романтични мигове ви очакват, ако успеете да спечелите вниманието на една личност, която е наблизо.
23 апр 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Днешният ден е твърде специален за вас, тъй като ще видите плановете си за страхотно прекарване на нощта осъществени. Вие мислите освен за собственото си прекарване и за настроението на другите, но в това отношение едва ли ще има за какво да се притеснявате.
23 апр 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Захващате се с нещо, което на пръв поглед е безполезно, но на вас ви се струва и полезно и приятно. Не ви се стои у дома днес, затова ще трябва да приемете някое от предложенията на ва-ши близки. Движението ще ви се отрази добре, а ако изберете мяс-то, което не посещавате всеки ден, направо ще се преродите. От-ношенията ви с любимия човек ви карат да се чувствате чудесно.
23 апр 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес някои от вас ще се заемат с работата на свои близки, тъй като не можете да им откажете помощта си. Всяко нещо, с което се захванете обаче го вършите толкова добре, че околните ще останат изключително доволни от вас. На някои им предстои пътуване, свързано с ваш ангажимент, но то ще успеете да ви разнообрази и да ви помогне да се разтоварите.
23 апр 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Деликатното ви поведение ще ви донесе предимства днес. Подбирайте внимателно думите си и не търсете причини за конфронтация, дори и да имате основание за това. Ще получите интересно предложение за нова работа, бизнес или пътуване. Преди да отговорите – помислете. Трайни придобивки ще внесат настроение и ще подобрят самочувствието ви.
23 апр 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Днес ще трябва да работите упорито, за да свършите нещо в определения срок. Постарайте се наистина да го направите, това ще издигне авторитета ви, както и личното ви самоуважение. Контактите едва ли са най-силната ви страна днес, така че най-добре ще е да ги сведете до минимум. Обърнете повече внимание на семейството си днес.
23 апр 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Деловата седмица за вас не е приключила още. Ще имате важни срещи, които е възможно да доведат до договори. Нали вие това очаквате. За други от вас се очертава пътуване извън вашето населено място. Осигурете си време за почивка и развлечения.
23 апр 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Сред хаоса на ежедневието ще откриете добра възможност за себе си да изявите по оригинален начин мисленето и намеренията си. Това ще се приветства от онези, които ви ценят и остане незабелязано от други, без значение за развитието ви. Отдайте заслуженото и на партньора си. Без него не бихте имали нещата, които ви радват.
23 апр 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Днес ще се наложи да бъдете особено точни в преценките си относно надеждността на започнат от вас проект. Нека силното ви желание да не заслепява здравия разум, само така можете да се надявате на успех. Много радост ви носи интимният партньор.
23 апр 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Денят ви ще премине в движение, тъй като стоенето у дома не е достатъчно разнообразно за вас. Ангажирате се с въпроси на ваши приятели, но по-добре ще е ако стоите встрани от чужди проблеми. Помогнете доколкото можете, но в никакъв случай не се нагърбвайте изцяло с неща, които те трябва да свършат. Намерете подходящ начин да се разтоварите.
23 апр 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Не мислете, че можете най-добре да се справите сами, погрешно е и да се надценявате, въпреки способностите си. Не отхвърляйте ничие внимание и подкрепа, ще се нуждаете от тях. Влечението ви към човек, който нехае ще ви попречи да забележите друг, истински влюбен във вас. Не пропускайте шанса си.
23 апр 2021
Последни новини