От х:

Днес в x:

-1 °C

7 разследващи полицаи търсят в Хасково

Конкурс за назначаване на 7 разследващи полицаи в отдел „Разследване” на МВР – Хасково, обявиха от ведомството.

Две от вакантните длъжности са към Областната дирекция, а останалите 5 – към Районното управление.

Кандидатите трябва да имат само българско гражданство, да не са обвиняеми или осъждани за умишлено престъпление от общ характер, независимо от реабилитацията. Да не са навършили 40 години към датата на обявяване на конкурса, като изискването не важи за бивши или настоящи служители на МВР. Трябва да имат висше образование бакалавър в областта на Социални, стопански и правни науки; Сигурност и отбрана. Професионални направления: Право, Национална сигурност (АМВР).

Заявление за кандидатстване се подава в 20-дневен срок след публикуване на обявата, която може да видите тук.

Изпитът е на три етапа - решаване на писмен тест, психологично изследване и заключително интервю.

Facebook коментари

Коментари в сайта (15)

 • 1
  Хм
  хм
  26 -3
  11:58, 14 ное 2020
  това платено съобщение ли е?
 • 2
  Ку
  КУКУ
  18 -5
  13:38, 14 ное 2020
  Какво ли търсят тия разследващи полицаи в Хасково.Но тоя/тая/който е измътил заглавието....майко мила..
  • Цо
   Цонка
   11 -3
   13:45, 14 ное 2020
   Някой разследващ ще да я е писал.
   Колко ли им в заплатата?
 • 3
  Го
  Горския
  11 -4
  13:44, 14 ное 2020
  Скоро ще почнат съкращенията сред вълците , мутрите , бейовете
  и техните подлоги заптиетата ,
  така че не се натискайте
 • 4
  Ка
  Кандидат шпионка
  9 -5
  14:56, 14 ное 2020
  Закво да търсят полицаи по добре да назначат някой и друг шпионин и доностник на щат така или иначе те на тях разчитат иначе немогат да си заработят заплатките ако не са шпионките
  • Шп
   ШПИОНИТЕ УМИРАТ ПЪРВИ
   9 -2
   15:11, 14 ное 2020
   Кандидатка ново попълнение при Свети Петър
 • 5
  Ив
  Иван Райчев
  6 -3
  16:55, 14 ное 2020
  В Хасково търсят седем разследващи полицаи..... Така хората биха разбрали заглавието на обявата!
 • 6
  Bl
  Blessings
  16 -1
  19:17, 14 ное 2020
  Капан за наивници. Ниска заплата за огромния стрес, недоспиване, никакъв личен живот. Най - неблагодарната длъжност в МВР. Заслужава си само ако ви трябва юридически стаж.
  • Сл
   Служител в частния сектор
   5 -6
   19:42, 14 ное 2020
   Ела да видиш как е при частника , не са те заплашвали с пистолет да ставаш ченге като не ти харесва напускай и без това никаква работа не вършите
 • 7
  Би
  Бивш разследващ
  19 0
  19:18, 14 ное 2020
  Който е завършил право и има дупе да бачка яко, да гледа ужасяващи гледки и да се занимава с изроди, да подава документи. Тази длъжност не е никак лека. Няма нищо общо с клатик*рците в МВР ! Разследващите органи в МВР (разследващи полицаи/дознатели по старому) са в много неравностойно положение спрямо разследващите органи в прокуратурата (следователи). Първите са зарити от работа и бачкат за заплати на половината на вторите, които пък горе-долу нищо не правят и са за закриване. Така е в абсурдистан.
 • 8
  Дъ
  Дългогодишен адвокат
  14 -1
  19:48, 14 ное 2020
  Напълно те подкрепям, колега. Следствието е за закриване. А защо
  на следователите не се разпределят дела, трябва да попитаме прокурорите и по-точно техния шеф
  - окръжния прокурор Иван Стоянов, тъй като в Хасково явно не се спазват указанията на главния прокурор да се дават дела на следователите и да се повиши изключително ниската им натовареност... Може би трябва да се пусне писмен сигнал до Гешев, ще помисля по въпроса. Вярно е, че повечето следователи са некадърни,но това определено не е основание да ги скатават, а в същото време да товарят разследващите... Следователите трябва да си заслужат нереално високите заплати от по 3-4 хиляди лева за правене на нищо...
 • 9
  Съ
  Съгласен
  12 0
  22:03, 14 ное 2020
  Съгласен съм с горните два коментара. Лошото е,че променяйки преди години НПК хвърлиха горещия картоф в полицията.Следствието ,което е от времето на Т.Живков си е същото ,по съветски модел ,без грам развитие.Напротив ,превърнала се е в структура с корени,които нямат махане.За пет лева работа не вършат,а вземат 3-4 хил.и нагоре.Вижте само шефа им Тошко Динков и без коментар.
 • 10
  Ра
  Рамзан Кадиров
  3 -5
  02:10, 15 ное 2020
  Като прочетох заглавието защото аз само това чета в тоя цирк за дебили и си помислих че Вътрешни разследвания ги търси
  Или както е у вас там в България
  Не е ли по хубаво корумпираният ***** Красимир Стоилов Гюров който е посреднк на Иван Стоянов Стоянов да бъде арестуваН?
  #АхматСила
 • 11
  Гю
  Гюров
  1 0
  15:27, 15 ное 2020
  Вместо да търсят крадците , те търсят полицаите. В някое кафене са се навряли докато им изтече смяната. Може и в бингото да е. Едно време Боляровския поп даже там и спеше.

Хороскоп за 16.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Денят ви ще премине по-леко, наситен с приятни емоции и срещи. Ще ви се отдава без затруднения да решавате въпроси от професионален, обществен и личен характер. С колегите си бъде коректни, както и с всеки друг, ако искате да приключите навреме и без нежелани последствия общите ви задачи.
16 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Несвойствени за вас занимания ще отнемат част от времето ви, но няма да съжалявате. Добри попадения в сферата на недвижимите имоти, както и в рекламата и бизнеса, като цяло. Нищо не е случайно, за успеха си сте работили много, днес ще берете плодовете от този труд. Движете се повече и общувайте с приятни хора.
16 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Денят ви ще е успешен и наситен с преживявания. Преуморявате се с работа, но има защо. Ще получите добра оценка и предложение за промяна на работното място. Финансовите придобивки ще ви радват, а също и доверието на хората към вас. Ще получите нови възможности за реализация и социален възход.
16 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Отнасяйте се с разбиране към градивната критика по ваш адрес. Със сигурност има какво да научите за себе си, въпреки опита и квалификацията ви. Истина е, че имате повече разходи през тези дни, но по-важно е, че ги правите с желание – за подаръци и други удоволствия. Настроението ви в никакъв случай няма да пострада.
16 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Имате върху какво да се съсредоточите, за това ще си спестите излишните приказки. Отдадени на работата си, ще се вглеждате в променящите се бързо събития и ще търсите своето място в тях. Няма да ви бъде трудно, с логичното си мислене и действия бързо ще си осигурите добри позиции.
16 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Активността ви ще ускори развоя на делата, насочвайки събитията в благоприятна за вас посока. В общуванията си бъдете търпеливи и не създавайте напрежение на хората, които не се отличават с вашите качества. По-възрастен човек ще ви заяви намеренията си относно предстоящо събитие.
16 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Днес сте особено привлекателни за околните, чувството ви за хумор и младежкото ви излъчване до голяма степен ще ви помогнат в деловите ви срещи. Дори по време на напрегнати преговори успявате деликатно да разведрите обстановката.
16 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Готовността ви да сте полезни и добрата ви подготовка, ще направят възможно постигането на всичко, с което се захванете днес. Ще получите потвърждение на казаното много скоро. Смелите ви ходове и вниманието на което се радвате, ще доведат до положителни развития в живота ви.
16 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Динамичен ден, който в края си може да стане и уморителен. Ще се поздравите с постигнато разбирателство с хора от обкръжението ви. Други от вас ще засилят общуването си с колеги и познати, помагайки им да подобрят душевното си равновесие. Силни сте и внушавате доверие и надежда, когато го желаете.
16 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Възползвайте се от собствената си изобретателност. Можете да бъдете доволни от себе си по отношение на деловите си ангажименти и това няма да е случайно. Стремете се към повече прозрачност във взаимоотношенията си с хората около вас. Забравете миналото и се съсредоточете върху настоящето.
16 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Поставяте си постижими цели, които няма да ви затруднят. Успявайки в намеренията си, ще подобрите вярата в собствените си сили, а с нея и мотивацията си да продължите напред. За награда ще изживеете вълнуващи мигове с човек, когото харесвате. Също така ще се ползвате от услугите на тези, които ви обичат.
16 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Здравословното и физическото ви състояние е отлично. Започвате добре новата работна седмица, имате много нови планове, върху които съсредоточавате усилията си. Напрежение е възможно да се появи от страна на интимния ви партньор, затова бъдете внимателни. Вие сте решаваща страна в случая.
16 яну 2021
Последни новини