От х:

Днес в x:

1 °C

Линейка с аварирал автомобил на МБАЛ не спряха на знак Стоп и предизвикаха катастрофа

Изображение 1 от 6

  Шофьор на линейка със завързан за нея аварирал в големия дъжд помощен автомобил на МБАЛ-Хасково предизвикаха катастрофа малко преди обед на кръстовището на булевардите „България“ и „Ст. Стамболов“.

  От моста до пл. „Лебеда“ двата автомобила продължили направо по „Ст. Стамболов“ в посока Лидъл, като не дали предимство на идващото по „България“ в посока полицията Рено, което се е забило в болничната кола.

  „Шофьорът на Реното караше много бързо, затова не успя да спре навреме“, посочи водачът на линейката.

  Младият водач на френския автомобил пък отрече да е така. „Карах с около 40 километра, тъкмо бях излязъл от паркинга на магазина. Видях, че линейката мина, но нямаше как да забележа, че тя дърпа с въже другия автомобил след себе си, защото линейката нямаше включени никакви сигнали за това, че води аварирал автомобил.“

  При инцидента няма пострадали.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (8)

  • 1
   Ре
   РеПеножо
   12 -4
   12:49, 13 окт 2020
   Алоооо, ако това е "Пежо" то ние сме хибрид между хвърчаща къртица и пееща зелена еуглена.В междуушното и зад очното ви пространство явно няма нищо . То сигурно и за това не сте потънали . Празните ви глави изпълняват ролята на шамандури .
  • 2
   О
   О
   14 -4
   12:53, 13 окт 2020
   Кръгово ! Кога ?
   • Ха
    Хаха
    11 -2
    13:41, 13 окт 2020
    Тихо да не чуе г иванов , че веднага ще дойде с готов проект :D
  • 3
   ☢️
   ☢️
   19 -3
   12:56, 13 окт 2020
   Това кръстовище го минавам с 20 от страх ! Въпреки ,че съм с предимство винаги намалям и се оглеждам ...
  • 4
   Са
   Сашо
   12 -7
   13:12, 13 окт 2020
   Аз бях на моста линейната беше на стопа поне 5 минути оня караше поне с 60 км
   • Вс
    Всевишния Кенанец
    34 -9
    13:24, 13 окт 2020
    ако ще и със 100 да е карал...той е на пътя с предимство...а малоумника с линейката да не мисли че само той ще пресече, след като дърпа и кола след себе си....този град се напълни с пишман шофьори, едни карат линейки, други, таксита, малки пикли хвърчат с джипове...КАТО ЖУНГЛА Е
  • 5
   Ба
   Бай Хасен
   6 -10
   15:02, 13 окт 2020
   Сигурно е гледал касовата бележка от магазина а и... Виж коментара
  • 6
   Gh
   Ghost Navigator
   3 -2
   20:00, 13 окт 2020
   Сигурно шофьора на линейката е белоглав

  Хороскоп за 28.11.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Вълнуват ви предимно семейни въпроси днес, а работата ви е възможно да остане на заден план. Не срещате сериозни затруднения, но за много въпроси ще ви се наложи да изчакате по-благоприятен момент. Просто периодът е неподходящ за активни действия от ваша страна. Не се притеснявайте да говорите открито да чувствата си с близките си хора, те ще ви разберат.
  28 ное 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Вземете под внимание очакванията на близките си и работете за тяхното осъществяване. Така ще запазите мира в къщи и ще ви остане време за другите, не по-малко важни задачи днес. С интелигентното си присъствие печелите популярност и налагате идеи, чийто перспектива предстоят.
  28 ное 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ще намерите елегантно решение на въпрос, който ви притеснява и без да се губите в догадки, ще пристъпите към изпълнението му. Ще се ползвате с доверието на онези, които ви интересуват и чието мнение е важно за успеха ви. Носители сте на новото и много хора ще се съобразяват с вас.
  28 ное 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Преминавате успешно през всички трудности, с които ви сблъсква днешният ден. Малко неща са в състояние да ви откажат от целите ви, преследвате ги твърдо и неотменно. Проявете обаче повече постоянство относно въпрос, който косвено ви засяга. Скоро ще оцените предимствата от подобно поведение. Предстои ви среща с човек, когото не сте виждали отдавна.
  28 ное 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Най-сетне имате възможност да си отдъхнете. Резултатите от упоритата ви работа и проявеното постоянство ще надхвърлят очакванията ви. Цената на успеха ви е натрупалата се умора. Отдайте се на заслужена почивка. Отделете повече време на семейството си и любимите си занимания.
  28 ное 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Време е да загърбите лошото настроение. Не се измъчвайте от черни мисли, а влезнете в откровен диалог, с човек, с когото имате нужда да се изясните. В служебен план не допускайте да ви припишат чужди пропуски. Нека поведението ви в семейството бъде изпълнено с уважение към по-възрастните. Чувствате се все по-добре.
  28 ное 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Различни становища по общ въпрос ще ви накарат да заемете по-твърди позиции в защита на интересите си. Покажете се подготвени и с добро отношение към околните, това ще натежи везните във ваша полза. Ще възстановите силите си след здравословните си неразположения и няма да ви липсва енергия за всичко, което желаете.
  28 ное 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Прекомерната сдържаност в отношения с желан от вас човек едва ли е верния път към сърцето му, за това опитайте да проявите инициативност и е много вероятно скоро да постигнете успех. Ще се изненадате от лекотата, с която успявате да въдворите ред у дома. Авторитетна намеса в подходящ момент ще ви донесе голямо предимство за в бъдеще, а и ще ви накара да се почувствате много добре.
  28 ное 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще избегнете изненадите и нежеланите ситуации, стига да сте внимателни и да се съобразявате с обективните условия. При работа с остри предмети и огнеопасни материали, вземете мерки. Роднините ви ще се радват, ако споделяте повече от времето си с тях. Обмена на мисли и енергия по между ви са важни, не ги пренебрегвайте.
  28 ное 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Денят ще ви стигне за да свършите всичко, което предвиждате. Имате и свободата, и волята и желанието, проявете повече активност. Не пренебрегвайте хората, които са ви помагали да постигнете успеха си, отдайте им дължимото. Простете грешките на близък човек и продължете напред.
  28 ное 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Използвайте деня, за да го прекарате сред близките си хора. Нуждаете се осезателно от почивка и разтоварване. Опитайте се да туширате в зародиш евентуален финансов проблем.
  28 ное 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Намирате много сподвижници днес, така че няма да сте сами в начинанията си. Откривате нещо полезно, което ще ползвате и за в бъдеще. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Бъдете по-внимателни в сърдечните си взаимоотношения.
  28 ное 2020
  Последни новини