От х:

Днес в x:

23 °C

Община Хасково организира тържествен ритуал за Съединението на България

Община Хасково организира тържествен ритуал за отбелязване на 135 години от Съединението на България, съобщиха от кметската администрация.

Ще бъдат поднесени венци и цветя на 6 септември 2020 г. от 11 часа пред паметника на Незнайния войн на площад “Свобода“ в Хасково.

В празничния концерт по повод Съединението на Княжество България и Източна Румелия ще участват Мажоретният състав към Младежкия център в Хасково с ръководител Елена Попова, Духовият оркестър на Хасково, Детският танцов ансамбъл „Южняче“ с ръководител Галина Щерева и Народният оркестър при община Хасково с ръководител Димчо Йорданов.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (14)

 • 1
  До
  Добре
  7 -2
  15:23, 2 сеп 2020
  Организирате, ли? Браво! А какво? Къде? Кога? Защо? За лапачки! Точно така се прави!
 • 2
  Ча
  чао
  7 -1
  17:11, 2 сеп 2020
  Община Хасково хааа смях
 • 3
  Хх
  ХХТ
  3 0
  17:31, 2 сеп 2020
  Да си бяхме сега Източна Румелия, независима от София! Нали знаете: " Не всичкото зло идва от София, но от София идва само Зло!".
 • 4
  Гф
  ГФ
  7 0
  17:32, 2 сеп 2020
  Искам да видя общински съветници от ДПС ли
 • 5
  Lo
  Lost
  7 0
  18:00, 2 сеп 2020
  Редакцията може ли да попита писмено или телефонно ДПС "съветниците", какво мислят за Съдинението?
 • 6
  Г-
  Г-н Михайлов
  7 -1
  19:43, 2 сеп 2020
  Всички на Площада! "Въоръжени" с яйца и домати, срещу Общинските Онбашии и Бейлербеи- повишили цената на водата и данъците в Хасково! Време е да се събудите!
 • 7
  Ас
  АСЕН ИЛИЕВ
  0 0
  10:52, 3 сеп 2020
  135 години от окупацията на тракия и северо-източна македония от булга-рашките, побеснели свине. :)
 • 8
  Ас
  АСЕН ИЛИЕВ
  0 0
  10:54, 3 сеп 2020
  В берлин и набиха шутовете на колхозната свиня, но булга-раците и помогнаха да стигне по-близо до проливите. Изроди. :)
 • 9
  Ас
  АСЕН ИЛИЕВ
  0 0
  10:56, 3 сеп 2020
  И, затова булга-раците и ядат лай ната сега :)
  вкусно! ;)
 • 10
  Ас
  АСЕН ИЛИЕВ
  0 0
  11:03, 3 сеп 2020
  И като така, датата на "празника" - 06/09 не е случайна бе, евани в мозъка шестаци :)
 • 11
  Ас
  АСЕН ИЛИЕВ
  0 0
  11:11, 3 сеп 2020
  Животни, а защо се празнуваше на 7/11 революцията според вас? :) като как си го обяснявате това събитие? :)
 • 12
  Ас
  АСЕН ИЛИЕВ
  0 0
  11:14, 3 сеп 2020
  А едни други животни - untermenschen, още са у 4/7 :) до толкова им стига мозъка. Ма и те с претенции да управляват света :) животни .
 • 13
  Ас
  АСЕН ИЛИЕВ
  0 0
  11:19, 3 сеп 2020
  И дъртия лай нар, дето мноооу му разбира нещо квичеше ли, се реше ли, скоро за "социализма" :) както виждате, животно и, со-ци-а-ли-зъм ?!?!?! :)
 • 14
  Го
  ГОШО МАСТИКАТА
  0 0
  11:26, 3 сеп 2020
  Едно ремарке у ткзс-то, 2 - у къщи ;)

Хороскоп за 21.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
От близките си ще получите стимул и мотивация за творчески и професионални изяви. Все по-убедително ще налагате присъствието си в сфери, носещи ви пари и популярност. Съдбата ви дава благоприятни възможности, възползвайте се, за да получите това, което искате за себе си.
21 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не се скъпете да харчите парите си днес, покупките ви ще са удачни и ще ви направят доволни. Имате желания, реализацията за които изисква повече яснота и подготовка. Те не са пречка, нужно ви е да вземете решение за стартирането им и да действате. В семейството ще имате повод за празнуване.
21 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Очаква ви ден, пълен с емоции и добро настроение. Пропускате проблемите покрай себе си, без да им позволявате да влияят на настроението ви. Заобиколени сте от хора, с които се работи леко и които са готови да ви съдействат по всяко време. Прекалено самонадеяни сте в личен план, по-скоро в отношението си с човек, който владее сърцето ви.
21 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Запазвайки доброто си настроение, ще отхвърляте задачите си една след друга. Започващите нов бизнес се нуждаят от допълнителна информация по интересуващите ги теми, за това ще потърсят мнението на специалисти или чрез интернет ще обогатят знанията си. Ще успеете да се включите в сроковете.
21 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще усещате в себе си сили и енергия за развиване на нови умения. С лекота ще вземате решения и ще привличате съмишленици. В спорове ще постигате лесно споразумения и ще ви се отдава да организирате другите. Няма да ви липсва подкрепа, защото привличате на своя страна силните и пробудените.
21 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Ще се възползвате от добрите си позиции в професионалните, обществени и бизнес-среди и с лекота ще преодолеете възникващите затруднения. Здравето ви изисква достатъчно сън, витамини и повече спокойствие. Въздържайте се от спорове, дори да считате, че те могат да са полезни или заради влечението си към тях.
21 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Имате разнообразни планове за този ден, но най-вероятно е да успеете да осъществите само част от замислите си. Непредвидени обстоятелства ще ви попречат да го сторите, но това не бива да ви разочарова. Напротив ще ви позволи да се насочите към нещо ново и градивно. Вечерта ще станете част от интересно мероприятие, което ще ви даде възможност да се разтоварите.
21 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Този ден е изпълнен с нови предизвикателства, които стимулират творческото във вас. Идеите ви са ценни и оригинални и ако се заемете сериозно с реализацията им, ще срещнете одобрението на всичко около вас. Подкрепата на приятел в това отношение ще ви бъде от особена полза, защото той ще ви мотивира да се захванете с нещо перспективно.
21 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Днешният ден ще е сравнително натоварен, свързан е с много ангажименти, срещи и контакти. Имате достатъчно енергия и търпение да се справите с повечето си дела. В определен момент обаче ще трябва да отложите конкретни действия за по-късен етап. Вечерта ще имате нужда от тишина и спокойствие за пълноценна почивка
21 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Добре е да планирате внимателно ангажиментите си днес. Полезно ще ви е да имате повече време да реагирате адекватно на непредвидена ситуация. Възможно е в последния момент да ви се наложи да промените част от плановете си, но нека това не ви притеснява. Сърдечният партньор ви вдъхва надежда за нещо, което отдавна желаете.
21 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Имате различни ангажименти през този ден, които изискват повишеното ви внимание. Близки хора ви търсят за съвет и вие подхождате отговорно към молбите им. Може би ситуацията не е новост за вас, но все пак внимавайте. Не се обвързвайте прибързано, дайте си повече време да се запознаете с детайлите.
21 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Спокоен и приятен ден очаква онези, които не планират далечно пътуване. Занимания с вашето хоби ще ви донесат най-пълно удовлетворение. Душевното ви равновесие е стабилно и нищо не е в състояние да ви обезпокои. Ще прекарате приятна вечер вкъщи, ако поканите близки приятели на гости.
21 сеп 2020
Последни новини