От х:

Днес в x:

Задържаха над 1 400 000 цигари от преминаващи през границата

    Над 1 400 000 къса цигари иззеха митническите служители при проверки на граничния пункт „Капитан Андреево“ през август, съобщиха от Агенция „Митници“.

    През изминалия месец са установени 451 нарушения, за които са съставени актове по Закона за митниците за опит да бъдат пренесени акцизни стоки, цигари и тютюн за пушене през държавната граница без знанието и разрешението на митническите органи. Тютюневите изделия са иззети и от преминали пътници, влизащи в страната от Турция, тъй като акцизната стока е била над нормата за безмитен внос.

    При пет случая, през последните дни на август са открити 4049 кутии /80 980 къса/ контрабандни цигари, укрити в пет превозни средства.
    При един от случаите на 28.08.2020г., около обяд на пункта „Капитан Андреево“ пристигнал лек автомобил „Toyota“ на път от Турция за Великобритания. В автомобила, управляван от британски гражданин пътували съпругата му и двете им деца. Превозното средство е селектирано за щателна митническа проверка, при която са открити 1700 кутии /34 000 къса/ цигари, увити в килим, както и укрити във фабричните кухини на вратите на автомобила. Откритите цигари са от марката ММ, всички без български акцизен бандерол.

    На следващия ден, около 18:20 часа в друг автомобил марка „Land Rover“, управляван от британски гражданин, също пътуващ със семейството си за Великобритания, на различни места в личния им багаж са открити 1000 кутии /20 000 къса/ цигари с марката Bahman, без бандерол. В същия ден, при митническа проверка на три леки автомобила, влизащи в страната от Турция, пътуващи за Западна Европа митническите служители открили общо 1349 кутии /26 980 къса/ цигари от различни марки. Тютюневите изделия са били укрити сред хранителни продукти и дрехите на пътниците.

    На нарушителите са съставени актове по Закона за митниците и са образувани административнонаказателни производства.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Su
      Susan Benson
      0 -1
      17:42, 2 сеп 2020
      Здравейте, Имате ли нужда от заем?
      Аз съм Сюзън Бенсън. Аз съм заемодател, а също и финансов консултант.

      Имате ли нужда от заем за стартиране на бизнес, завършване на проект, закупуване на къща или кола или имате нужда от заем по други лични причини? ако отговорът ви е да, ще ви посъветвам да се свържете с моята фирма. Ние предоставяме всички видове заемни услуги, включително дългосрочни и краткосрочни заеми. Ако се нуждаете от финансова подкрепа, можете просто да ни пишете по имейл: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) или да ни пишете директно на WhatsApp чрез: +447903159998 и да получите отговор за миг.

      Ние сме всеобхватна компания за финансови услуги и се ангажираме да ви помогнем да подобрите вашите дългосрочни и краткосрочни финансови цели, защото вашата финансова стабилност е нашата крайна цел.

      Причини, поради които трябва да се свържете с моята компания за заем;
      * Удобство - Можете да кандидатствате за заем по всяко време и навсякъде.
      * Гъвкава сума - Вие решавате колко искате да заемете.
      * Бързо директно финансиране - Получете кредита си в рамките на 24 часа след одобрението.
      * Гъвкав лихвен процент от 3%.
      * Високи цени на одобрение
      * Получавате шанс да изберете дата на изплащане, седмично, месечно или годишно за период от 1-30 години.
      * Лесно онлайн приложение.
      * Персонализирани насоки и експертиза.
      * Няма скрити такси

      Много хора са изправени пред ненавременни финансови предизвикателства и им е толкова трудно да получат заем от местните банки или други финансови институти поради някои причини.

      Ако наистина се нуждаете от решение на вашите финанси, просто пишете на моята фирма и ние ще ви помогнем със заем. Помогнали сме на много хора и организации, които са били изправени пред финансови затруднения по целия свят. Когато кандидатствате при нас, кандидатствате с доверена компания, която се грижи за вашите финансови нужди, нашият най-голям приоритет е вашата финансова стабилност и за вас ще бъдете погрижени през целия процес.

      За повече информация относно нашата оферта за заем, изпратете ни искането си за заем чрез:
      Имейл: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ИЛИ;
      WhatsApp: +447903159998
    Последни новини