От х:

Днес в x:

19 °C

Задържаха над 1 400 000 цигари от преминаващи през границата

  Над 1 400 000 къса цигари иззеха митническите служители при проверки на граничния пункт „Капитан Андреево“ през август, съобщиха от Агенция „Митници“.

  През изминалия месец са установени 451 нарушения, за които са съставени актове по Закона за митниците за опит да бъдат пренесени акцизни стоки, цигари и тютюн за пушене през държавната граница без знанието и разрешението на митническите органи. Тютюневите изделия са иззети и от преминали пътници, влизащи в страната от Турция, тъй като акцизната стока е била над нормата за безмитен внос.

  При пет случая, през последните дни на август са открити 4049 кутии /80 980 къса/ контрабандни цигари, укрити в пет превозни средства.
  При един от случаите на 28.08.2020г., около обяд на пункта „Капитан Андреево“ пристигнал лек автомобил „Toyota“ на път от Турция за Великобритания. В автомобила, управляван от британски гражданин пътували съпругата му и двете им деца. Превозното средство е селектирано за щателна митническа проверка, при която са открити 1700 кутии /34 000 къса/ цигари, увити в килим, както и укрити във фабричните кухини на вратите на автомобила. Откритите цигари са от марката ММ, всички без български акцизен бандерол.

  На следващия ден, около 18:20 часа в друг автомобил марка „Land Rover“, управляван от британски гражданин, също пътуващ със семейството си за Великобритания, на различни места в личния им багаж са открити 1000 кутии /20 000 къса/ цигари с марката Bahman, без бандерол. В същия ден, при митническа проверка на три леки автомобила, влизащи в страната от Турция, пътуващи за Западна Европа митническите служители открили общо 1349 кутии /26 980 къса/ цигари от различни марки. Тютюневите изделия са били укрити сред хранителни продукти и дрехите на пътниците.

  На нарушителите са съставени актове по Закона за митниците и са образувани административнонаказателни производства.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (1)

  • 1
   Su
   Susan Benson
   0 -1
   17:42, 2 сеп 2020
   Здравейте, Имате ли нужда от заем?
   Аз съм Сюзън Бенсън. Аз съм заемодател, а също и финансов консултант.

   Имате ли нужда от заем за стартиране на бизнес, завършване на проект, закупуване на къща или кола или имате нужда от заем по други лични причини? ако отговорът ви е да, ще ви посъветвам да се свържете с моята фирма. Ние предоставяме всички видове заемни услуги, включително дългосрочни и краткосрочни заеми. Ако се нуждаете от финансова подкрепа, можете просто да ни пишете по имейл: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) или да ни пишете директно на WhatsApp чрез: +447903159998 и да получите отговор за миг.

   Ние сме всеобхватна компания за финансови услуги и се ангажираме да ви помогнем да подобрите вашите дългосрочни и краткосрочни финансови цели, защото вашата финансова стабилност е нашата крайна цел.

   Причини, поради които трябва да се свържете с моята компания за заем;
   * Удобство - Можете да кандидатствате за заем по всяко време и навсякъде.
   * Гъвкава сума - Вие решавате колко искате да заемете.
   * Бързо директно финансиране - Получете кредита си в рамките на 24 часа след одобрението.
   * Гъвкав лихвен процент от 3%.
   * Високи цени на одобрение
   * Получавате шанс да изберете дата на изплащане, седмично, месечно или годишно за период от 1-30 години.
   * Лесно онлайн приложение.
   * Персонализирани насоки и експертиза.
   * Няма скрити такси

   Много хора са изправени пред ненавременни финансови предизвикателства и им е толкова трудно да получат заем от местните банки или други финансови институти поради някои причини.

   Ако наистина се нуждаете от решение на вашите финанси, просто пишете на моята фирма и ние ще ви помогнем със заем. Помогнали сме на много хора и организации, които са били изправени пред финансови затруднения по целия свят. Когато кандидатствате при нас, кандидатствате с доверена компания, която се грижи за вашите финансови нужди, нашият най-голям приоритет е вашата финансова стабилност и за вас ще бъдете погрижени през целия процес.

   За повече информация относно нашата оферта за заем, изпратете ни искането си за заем чрез:
   Имейл: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ИЛИ;
   WhatsApp: +447903159998

  Хороскоп за 21.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  От близките си ще получите стимул и мотивация за творчески и професионални изяви. Все по-убедително ще налагате присъствието си в сфери, носещи ви пари и популярност. Съдбата ви дава благоприятни възможности, възползвайте се, за да получите това, което искате за себе си.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Не се скъпете да харчите парите си днес, покупките ви ще са удачни и ще ви направят доволни. Имате желания, реализацията за които изисква повече яснота и подготовка. Те не са пречка, нужно ви е да вземете решение за стартирането им и да действате. В семейството ще имате повод за празнуване.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Очаква ви ден, пълен с емоции и добро настроение. Пропускате проблемите покрай себе си, без да им позволявате да влияят на настроението ви. Заобиколени сте от хора, с които се работи леко и които са готови да ви съдействат по всяко време. Прекалено самонадеяни сте в личен план, по-скоро в отношението си с човек, който владее сърцето ви.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Запазвайки доброто си настроение, ще отхвърляте задачите си една след друга. Започващите нов бизнес се нуждаят от допълнителна информация по интересуващите ги теми, за това ще потърсят мнението на специалисти или чрез интернет ще обогатят знанията си. Ще успеете да се включите в сроковете.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Ще усещате в себе си сили и енергия за развиване на нови умения. С лекота ще вземате решения и ще привличате съмишленици. В спорове ще постигате лесно споразумения и ще ви се отдава да организирате другите. Няма да ви липсва подкрепа, защото привличате на своя страна силните и пробудените.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Ще се възползвате от добрите си позиции в професионалните, обществени и бизнес-среди и с лекота ще преодолеете възникващите затруднения. Здравето ви изисква достатъчно сън, витамини и повече спокойствие. Въздържайте се от спорове, дори да считате, че те могат да са полезни или заради влечението си към тях.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Имате разнообразни планове за този ден, но най-вероятно е да успеете да осъществите само част от замислите си. Непредвидени обстоятелства ще ви попречат да го сторите, но това не бива да ви разочарова. Напротив ще ви позволи да се насочите към нещо ново и градивно. Вечерта ще станете част от интересно мероприятие, което ще ви даде възможност да се разтоварите.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Този ден е изпълнен с нови предизвикателства, които стимулират творческото във вас. Идеите ви са ценни и оригинални и ако се заемете сериозно с реализацията им, ще срещнете одобрението на всичко около вас. Подкрепата на приятел в това отношение ще ви бъде от особена полза, защото той ще ви мотивира да се захванете с нещо перспективно.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Днешният ден ще е сравнително натоварен, свързан е с много ангажименти, срещи и контакти. Имате достатъчно енергия и търпение да се справите с повечето си дела. В определен момент обаче ще трябва да отложите конкретни действия за по-късен етап. Вечерта ще имате нужда от тишина и спокойствие за пълноценна почивка
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Добре е да планирате внимателно ангажиментите си днес. Полезно ще ви е да имате повече време да реагирате адекватно на непредвидена ситуация. Възможно е в последния момент да ви се наложи да промените част от плановете си, но нека това не ви притеснява. Сърдечният партньор ви вдъхва надежда за нещо, което отдавна желаете.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Имате различни ангажименти през този ден, които изискват повишеното ви внимание. Близки хора ви търсят за съвет и вие подхождате отговорно към молбите им. Може би ситуацията не е новост за вас, но все пак внимавайте. Не се обвързвайте прибързано, дайте си повече време да се запознаете с детайлите.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Спокоен и приятен ден очаква онези, които не планират далечно пътуване. Занимания с вашето хоби ще ви донесат най-пълно удовлетворение. Душевното ви равновесие е стабилно и нищо не е в състояние да ви обезпокои. Ще прекарате приятна вечер вкъщи, ако поканите близки приятели на гости.
  21 сеп 2020
  Последни новини