От х:

Днес в x:

1 °C

Търсят още учители, възпитател и кредитни консултанти в Хасково

Свободни работни места за учители обявиха в Бюрото по труда в Хасково.

Търсят се учител/старши учител по испански език, учител в начален етап ЦДО, учител в прогимназиален етап ЦДО и двама учители по английски език. Свободно място има и за възпитател в ученическо общежитие.

Обвяни са още свободни работни места за двама кредитни специалисти, трима кредитни консултанти, двама касиер-счетоводители, двама касиери, асистент в офис, за които се изисква средно образование.

Свободни места има още за шивачи, шофьори, хигиенисти, бармани, готвачи, сервитьори, заварчици, автомонтьори.

Facebook коментари

Коментари в сайта (18)

 • 1
  Ми
  Милионерче
  1 -11
  09:41, 23 авг 2020
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
 • 2
  Що
  Що трябва да Работиш
  6 -1
  10:20, 23 авг 2020
  Като можеш да
  утрепиш и обереш Мутра или Бей ?
  ...
  Ами те нали събират за Нас Хайдутите и Народа
 • 3
  Ку
  Курнелия Каляскова
  7 -7
  12:43, 23 авг 2020
  Какво ми ги показвате тия работни места. Всеизвестно е, че само будалите работят. Ето аз например съм морска сирена, принцеса, дива. Вярно, на 40 съм, имам бръчки и целулит, изоставиха ме, децата ми са с емоционални проблеми, пия, безработна съм, но си направих регистрации в порнографски сайт, там има мъже, които дори ви питат кога пак ще сте на линия. Търсена съм и нужна - никога преди не ми се случвало. Върнах си себеуважението. Смятам и децата си да разпитам така, за какво им е да учат и работят - от това не се забогатява.
  • Ку
   Курнелия Намайкати Путкова
   8 -2
   13:31, 23 авг 2020
   И на 20 си била същите л а й на. Не е от годините.
  • Ку
   Курнелия Каляскова
   10 -2
   13:46, 23 авг 2020
   На мен никой не може да ми говори така. Ще подам жалба в криминална, ще те дам на прокурор. Отивам да си пусна бретон и да си мисля за дамски превръзки, че ми вдигна кръвното. Селянин!
 • 4
  Ил
  Илиева
  8 -1
  13:32, 23 авг 2020
  В ЦПЛР-*********-има място за зам.директор.
  • До
   Дора
   4 -3
   16:18, 23 авг 2020
   Вече може и да няма
 • 5
  Ва
  Важно
  14 -13
  14:48, 23 авг 2020
  То пък едни учители учат децата-да ти падне шапката чак, не всички, но повечето са за нищо!
 • 6
  До
  до важно
  15 -5
  14:57, 23 авг 2020
  Не го пускай тогава на училище в България прати го в Нидерландия или няк др
 • 7
  Ва
  Важно
  12 -8
  15:02, 23 авг 2020
  По-добре там, отколкото при вас, защото сте тъпи и ограничени младите учители, с дипломи и без дипломи-учители, хей, къде го има това ? Само в България! Върви народе заблудени! Аз писах, не всички, но ти явно си от вторите! Аааа, при теб не бих го пуснал!
 • 8
  Ва
  важно
  7 -3
  15:11, 23 авг 2020
  Да пожелаем безпроблемно и приятно пътуване чао!
  • Бр
   Браво
   9 0
   15:20, 23 авг 2020
   Така Е всеки има право на избор!!!
 • 9
  Из
  Избор
  12 -4
  19:49, 23 авг 2020
  Всеки има право на избор, неоспоримо но...........някой задава ли си въпрос, кой учи децата му, на какво, добро ли е образованието ни, на ниво ли е? Или съвременните учители като пият кафе и пушат цигари заедно с умениците си мислим , че това е доброто, съвременното и правилно? Или пък вместо на изложба, да отидат групово на бар? Защо не и да се надрусат? Демокрация е все пак някой ще каже! А в училище кой каквото научил, важното е да се вземе заплатата и ученикът с желание да ходи на училище! Има вече две елитни училища, на които може да се разчита на улителите-другите : ще извиняват!
  • Ко
   Кое е?
   5 -5
   22:05, 23 авг 2020
   Кое е елитно, това което подготвя масово емигранти, владеещи език? А не може да нямате познати, чиито дъщери покрай следването в чужбина се омъжиха там.И масово децата им не говорят български. Така,че ще трябва да е задоволите с тези от "неелитните" училища да ви вършат работа.
 • 10
  До
  До кое е
  11 -1
  22:15, 23 авг 2020
  Съгласен съм с вас по повод емигрирането на някои от тях , но че останаха малко елитните училища не се ли съгласяват? Според вас учител не учители , а учигелка, която си проси ваучери, златни пръстени, верижки и още какво ли не , за да пише висока оценка на 12-то класник, питам за образование ли става въпрос , за рекет или за по-добро бъдеще в живота?! Кажете вие!
 • 11
  Ср
  Срещу пари назначават
  10 -1
  22:18, 23 авг 2020
  Станчо тъпото и Динко нереза ухаещи на просе срещу пари назначават даскали. .Пумите плащат и превземат.
 • 12
  Да
  даа
  3 0
  10:47, 24 авг 2020
  Информацията от сайта на РУО- Хасково е доста по- различна. Да се чуди човек на кого да вярва.
 • 13
  Кю
  Кюмуров
  2 0
  10:53, 24 авг 2020
  Кредитни консултанти или кредитни милионери се търсят? Колко е %?

Хороскоп за 08.03.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Авторитетът, с който се ползвате ще разшири възможностите пред вас в бизнес и професионален план. В реализацията на целите си ще ви се наложи да правите компромиси, но няма да съжалявате. И с право, в замяна ще получите удовлетворяващи ви условия. Някой, с когото имате неизяснени отношения ще поиска обяснение.
08 мар 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Ще ви въвлекат в спор, към който е по-добре да запазите неутралитет. На по-късен етап това ще ви донесе предимство, за това бъдете далновидни. Добри новини, свързани с бизнеса или службата, или отнасящи се до нова заетост. Домашен ремонт може да погълне от времето ви, но не се противете.
08 мар 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Високите ви изисквания налагат да не спирате в развитието си, в професионален и личен план. Добрите ви контакти ще са ви от полза при търсене на повече информация по интересуващ ви въпрос. Културни интереси ще ви отведат на интересно място, сред хора, споделящи общи вълнения.
08 мар 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Денят ви ще премине без изненади и ще успеете да се подготвите за предстояща изява. Настроението ви ще се подобри и това ще се отрази на всички около вас, ставайки по-добри, усмихнати и услужливи. Пътуванията ще преминат без излишни главоболия и с добри резултати, ако са свързани със срещи и работа.
08 мар 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Обзети сте от ентусиазъм и горите от желания за действие. Добре ще е, ако обедините усилията си с тези на хората около вас. Можете да се надявате на успех следобед, когато имате по-благоприятни шансове да достигнете до цел. Занимават ви и личните проблеми на ваш близък. Може би наистина ще му помогнете.
08 мар 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Очаква ви доста разнородна и интересна работа днес. Може би ще се наложи да се справяте в ситуация непривична за ежедневните ви занимания и това ще се окаже много полезно за в бъдеще. Ако се реализирате в деловата сфера денят може да ви донесе и перспективна възможност за инвестиции, което в кратък срок ще се отрази много благотворно на материалното ви положение.
08 мар 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Съобразявайки се с обстоятелствата, ще си наложите повече тъпение в общуването с колегите и всички около вас. Прецизността, с която работите ви носи добри резултати и в същото време трупате емоционално и физическо напрежение, което ако не бъде овладяно, може да доведе до нежелани последствия.
08 мар 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Може да се каже, че днес е един от вашите дни. Успехът ви в службата ще бъде нещо естествено днес, като няма да закъснеят и новини за повишения или добри материални и лични печалби. Сякаш сте полетели на ангелски крила. Е, напоследък доста се потрудихте и сега намерете подобаващ начин за веселба и почивка. Няма да ви липсва добра компания от верни другари.
08 мар 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Нови развития или непредвидени обстоятелства могат да променят намеренията ви, най-вече в служебен план. Нови срокове, по-спешни задачи или неотложно пътуване ще ускорят темпото. Проявете разбиране и с работата си покажете, че сте над дребните и незаслужаващи внимание нечии капризи.
08 мар 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Когато се чувствате добре и във форма, на всички около вас им е приятно. Настроението и самочувствието ви се нуждаят от оздравяване. Обърнете внимание на онези неща, които ви причиняват болка и ви правят унили. Дистанцирайте дразнителите, починете си от всякакви грижи, потърсете приятни за душата и тялото ви занимания.
08 мар 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Настроението ви днес едва ли ще е върхово, за което няма конкретна причина. За да се разбирате с околните обаче, постарайте се да владеете емоциите си и да не пресичате ентусиазма на хората, които го проявяват. В личен план ще бъдете изненадани от констатация на ваш близък, която доста ще ви накара да се замислите.
08 мар 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Идващите дни ще ви натоварят с отговорности и повече ангажименти. Гледайте днес да си починете, като оставите и на другите да се включат в домашната работа. Децата ще следват своите желания и това ще ви кара да се съобразявате с тях. Повече мислете за здравето си, има какво да промените в режима си на хранене.
08 мар 2021

Случаен виц

Последни новини