От х:

Днес в x:

20 °C

Търсят още учители, възпитател и кредитни консултанти в Хасково

Свободни работни места за учители обявиха в Бюрото по труда в Хасково.

Търсят се учител/старши учител по испански език, учител в начален етап ЦДО, учител в прогимназиален етап ЦДО и двама учители по английски език. Свободно място има и за възпитател в ученическо общежитие.

Обвяни са още свободни работни места за двама кредитни специалисти, трима кредитни консултанти, двама касиер-счетоводители, двама касиери, асистент в офис, за които се изисква средно образование.

Свободни места има още за шивачи, шофьори, хигиенисти, бармани, готвачи, сервитьори, заварчици, автомонтьори.

Facebook коментари

Коментари в сайта (18)

 • 1
  Ми
  Милионерче
  1 -11
  09:41, 23 авг 2020
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
 • 2
  Що
  Що трябва да Работиш
  6 -1
  10:20, 23 авг 2020
  Като можеш да
  утрепиш и обереш Мутра или Бей ?
  ...
  Ами те нали събират за Нас Хайдутите и Народа
 • 3
  Ку
  Курнелия Каляскова
  7 -7
  12:43, 23 авг 2020
  Какво ми ги показвате тия работни места. Всеизвестно е, че само будалите работят. Ето аз например съм морска сирена, принцеса, дива. Вярно, на 40 съм, имам бръчки и целулит, изоставиха ме, децата ми са с емоционални проблеми, пия, безработна съм, но си направих регистрации в порнографски сайт, там има мъже, които дори ви питат кога пак ще сте на линия. Търсена съм и нужна - никога преди не ми се случвало. Върнах си себеуважението. Смятам и децата си да разпитам така, за какво им е да учат и работят - от това не се забогатява.
  • Ку
   Курнелия Намайкати Путкова
   8 -2
   13:31, 23 авг 2020
   И на 20 си била същите л а й на. Не е от годините.
  • Ку
   Курнелия Каляскова
   10 -2
   13:46, 23 авг 2020
   На мен никой не може да ми говори така. Ще подам жалба в криминална, ще те дам на прокурор. Отивам да си пусна бретон и да си мисля за дамски превръзки, че ми вдигна кръвното. Селянин!
 • 4
  Ил
  Илиева
  8 -1
  13:32, 23 авг 2020
  В ЦПЛР-*********-има място за зам.директор.
  • До
   Дора
   4 -3
   16:18, 23 авг 2020
   Вече може и да няма
 • 5
  Ва
  Важно
  13 -13
  14:48, 23 авг 2020
  То пък едни учители учат децата-да ти падне шапката чак, не всички, но повечето са за нищо!
 • 6
  До
  до важно
  14 -5
  14:57, 23 авг 2020
  Не го пускай тогава на училище в България прати го в Нидерландия или няк др
 • 7
  Ва
  Важно
  12 -8
  15:02, 23 авг 2020
  По-добре там, отколкото при вас, защото сте тъпи и ограничени младите учители, с дипломи и без дипломи-учители, хей, къде го има това ? Само в България! Върви народе заблудени! Аз писах, не всички, но ти явно си от вторите! Аааа, при теб не бих го пуснал!
 • 8
  Ва
  важно
  7 -3
  15:11, 23 авг 2020
  Да пожелаем безпроблемно и приятно пътуване чао!
  • Бр
   Браво
   9 0
   15:20, 23 авг 2020
   Така Е всеки има право на избор!!!
 • 9
  Из
  Избор
  12 -4
  19:49, 23 авг 2020
  Всеки има право на избор, неоспоримо но...........някой задава ли си въпрос, кой учи децата му, на какво, добро ли е образованието ни, на ниво ли е? Или съвременните учители като пият кафе и пушат цигари заедно с умениците си мислим , че това е доброто, съвременното и правилно? Или пък вместо на изложба, да отидат групово на бар? Защо не и да се надрусат? Демокрация е все пак някой ще каже! А в училище кой каквото научил, важното е да се вземе заплатата и ученикът с желание да ходи на училище! Има вече две елитни училища, на които може да се разчита на улителите-другите : ще извиняват!
  • Ко
   Кое е?
   5 -5
   22:05, 23 авг 2020
   Кое е елитно, това което подготвя масово емигранти, владеещи език? А не може да нямате познати, чиито дъщери покрай следването в чужбина се омъжиха там.И масово децата им не говорят български. Така,че ще трябва да е задоволите с тези от "неелитните" училища да ви вършат работа.
 • 10
  До
  До кое е
  10 -1
  22:15, 23 авг 2020
  Съгласен съм с вас по повод емигрирането на някои от тях , но че останаха малко елитните училища не се ли съгласяват? Според вас учител не учители , а учигелка, която си проси ваучери, златни пръстени, верижки и още какво ли не , за да пише висока оценка на 12-то класник, питам за образование ли става въпрос , за рекет или за по-добро бъдеще в живота?! Кажете вие!
 • 11
  Ср
  Срещу пари назначават
  10 -1
  22:18, 23 авг 2020
  Станчо тъпото и Динко нереза ухаещи на просе срещу пари назначават даскали. .Пумите плащат и превземат.
 • 12
  Да
  даа
  3 0
  10:47, 24 авг 2020
  Информацията от сайта на РУО- Хасково е доста по- различна. Да се чуди човек на кого да вярва.
 • 13
  Кю
  Кюмуров
  2 0
  10:53, 24 авг 2020
  Кредитни консултанти или кредитни милионери се търсят? Колко е %?

Хороскоп за 18.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Имате нужда да се освободите от напрежението на изминалите дни. То внася напрежение в отношенията с околните, вземете мерки да балансирате емоциите си. Правете неща, които са ви приятни и които със сигурност ще ви разтоварят. Любимият човек е до вас и това допълнително ще ви помогне да се отпуснете.
18 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Нови познанства – професионални и лични ще разнообразят деня ви и направят бъдещето по-разбираемо за вас. Подготвени сте за промените и покажете, че сте готови да ги приемете. Предстоят ви напрегнати часове с работа и други отговорности през идващите дни. С любимия човек ще се посветите на общи занимания.
18 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще имате добри възможности да договаряте условията, които на вас ви допадат. Ако все пак покажете, че зачитате и чуждите интереси делата ви ще се развиват в желаната от вас посока. Имате силно излъчване и това увеличава добрите ви възможности днес. Предстоящо пътуване, за някои зад граница. Погрижете се за дребните детайли свързани с него.
18 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
С повишено внимание работете, ако боравите с пари днес, съществува риск от измама. Бъдете внимателни и в общуванията си, използвайте познанствата си, за да помогнете на приятел. Други ще вземат решения, отнасящи се до семейството и разширяване на дома. Обсъждайте намеренията с близките си, за да постигнете по-добри резултати.
18 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Намеренията ви днес ще се проявят с практични реализации, с което може да изненадате другите, но не и себе си. Новости от личен характер ще внесат настроение на повечето от вас, особено на самотните. Сега започнала връзка ще продължи и ще ви радва с вниманието и нежността на партньора ви.
18 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
В много посоки ще проявите волята и духа си днес. С активното си присъствие ще влияете положително на събитията и не само в подкрепа на собствения си интерес. Деловите представители на знака ще решават проблеми, свързани с държавните институции. Ще срещане разбиране и подкрепа, а към инакомислещите не бъдете строги.
18 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Отнасяйки се с уважение към колегите и хората около вас, ще почувствате взаимност, което ще се отрази обновяващо на настроението ви днес. Градивното ви отношение към проблемите ще направи работата на всички ви успешна. Отсъствието на любим до вас човек ще ви подтикне да скъсите разстоянията, предприемайки пътуване.
18 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Гледайте на препятствията, като на поредното предизвикателство, с което предстои да се справите. Съхранете приветливото си излъчване и добро настроение, въпреки трудностите. Това привлича добрите сили, с чиято подкрепа ще реализирате по-бързо плановете си. Харесвани сте и ще се почувствате значими в нечии очи.
18 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще се радвате на добра оценка за работата си и успехите ви ще станат повод за тържество. С уменията си постигате своето и трасирате занапред пътя си. Консултация със специалист по здравен проблем ще ви бъде само от полза. Предстоящите събития ще ви насочат към дейност или друго занимание, което ще ви носи добри доходи за в бъдещето.
18 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Днес работете в екип, самостоятелните решения няма да се толерират. Това изисква да повишите доверието в партньорите си и да бъдете по-малко мнителни. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Общувайте с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
18 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес е възможно да ви съпътстват трудности поради независещи от вас фактори. Въпреки това направете максималното, за да постигнете желания успех. Късметът ви спохожда в личен план, където получавате онова, което отдавна очаквате. Ще срещнете търсения човек. Бихте могли да се насладите на прекрасни съвместни мигове.
18 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще проявите забележителна активност в обществени и колективни начинания. Предложенията ви ще бъдат чути и осъществени, защото сте загрижени за доброто на другите. Подаръци ще зарадват някои от вас, но всъщност вие сте си ги заслужили. Безотказното ви служене и добро отношение към другите е пример на поведение за всеки.
18 сеп 2020
Последни новини