От х:

Днес в x:

9 °C

Търсят учители в ПМГ и „Васил Левски”, свободно място и за зам.-директор

    Свободни работни места за заместник-директор по административно-стопанска дейност и петима учители са обявени в Бюрото по труда в Хасково.

    В сайта на Регионалното управление са образованието в Хасково са заявени свободни места за трима преподаватели в хасковската ПМГ „Акад. Боян Петканчин” - по география и икономика, по английски език, по български език и литература. Документи за кандидатстване се приемат до 12 август, а местата са свободни от 08.09.2020 г.

    За СУ „Васил Левски” също са заявени три свободни учителски места – начален етап ЦДО,  прогимназиален етап ЦДО и учител по английски език в прогимназиален и гимназиален етап. Документи за кандидатстване се приемат до 21 август, а местата са свободни от 14.09.2020 г.

    Учител по български език и литература се търси и в СУ "Свети Климент Охридски" в Симеоновград. Документи за кандидатстване се приемат до 26 август, като мястото вече е свободно.

    Търсят се и учители в детска градина.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (62)

    • 1
      Хм
      хм
      24 -5
      14:16, 9 авг 2020
      Какво стана с тия дето бяха учители до сега?Трима учители ли им липсваха? Или отиват някъде другаде?
      • За
        ЗАЩО?
        18 0
        07:24, 10 авг 2020
        Напускат учители от ПМГ привлечени с по- високи заплати в езиковата. Но е виновна русата им директорка.Срам.
    • 2
      Да
      ДА
      33 -4
      14:24, 9 авг 2020
      Много учители от В.Левски отидоха другаде, зам.директорката напусна! Познайте защо?!
      • Дайте да не се заблуждаваме ,
        Знам само 2-3 момичета които като завършиха Президентския Випуск на МГ Тодор Велев искаха и станаха учителки по призвание - сега не виждам кой по желание ще стане учител щото материала много се мутризира и чалгазира :))
        .....
        Иначе Учителските университети бяха за тия които не могат да влязат другаде Икономика , Право , МИО и т.н - или 2-ри избор - даже изпитите за тях бяха след другите ,
        за да може ако не хванеш първия влак , да хванеш втория
        ......
    • 3
      44
      444555
      28 -10
      15:19, 9 авг 2020
      това е най откъсаното училише с недостатъно обучени учители и децата са повече помачета които не могат да говорят чисто български
      • Хп
        Хпртж
        10 -13
        16:43, 9 авг 2020
        Ти се научи, че пред които има запетая
      • Завърших ОУ "Иван Вазов"
        независимо че Васил Левски беше на един ххх от нас :))
      • По
        Помаче
        7 -8
        08:00, 10 авг 2020
        Че от кога помачетата не говорят чист български език?!
    • 4
      Уч
      Учители
      30 -10
      15:25, 9 авг 2020
      Имам внук, който ще е първокласник , живеем на 80м.от училище "В. Левски" , в никакъв случай не бихме го изпратили там. Чуваме, че кадрите от свободните университети, т.е. : всеки може да стане там учител! Образованието се нуждае от реформи, спешни!
      • Хи
        Хи хи
        23 -8
        16:14, 9 авг 2020
        Запиши го в Кирил и Методи тогава
    • 5
      До
      До хи хи
      26 -10
      16:32, 9 авг 2020
      По-добре в Кирил и Методи, отколкото във В. Левски, ти какво си помисли , че вашето училище е най-доброто? С кадри от свободния в Бургас? Ти къде ще запишеш твоето?
    • 6
      Мм
      ммм
      23 -13
      17:01, 9 авг 2020
      Хубаво е, че родители, които не знаят как се пише Методи - *Методий - имат такива високи амбиции и претенции. Добре е и да се ползват кавички понякога!
    • 7
      !!
      !!!
      26 -2
      17:02, 9 авг 2020
      То всяка година в Васил Левски търсят учители!
    • 8
      За
      Зам. Директор
      33 -4
      17:02, 9 авг 2020
      Милена Михайлова е недоразумение в образованието, добре се пласира сред по възрастни богати мъже.Кухан в главата , учила уж нещо .Просто простак от Любимец.
      • Ле
        лел
        26 -2
        17:35, 9 авг 2020
        От село брягово е селската СОПА
      • Ка
        Как е Кехайова -Драганова
        16 -3
        18:02, 9 авг 2020
        По добре ли е ? Искаме да и помогнем.
    • 9
      Ki
      kiko
      17 -1
      18:35, 9 авг 2020
      за зам. директор в кое училище е обявено ?
    • 10
      Ти
      Ти пък
      21 0
      18:47, 9 авг 2020
      Не престана с твоите забележки за запетая пред "че " , за кавички , сега пък за з, със! Ти да не си учителката по български език във " Васил Левски " , оная дето пише четвъртак, вместо четвъртък? Ами , русо гладно нема!
    • 11
      На
      На тази или този
      20 -4
      19:07, 9 авг 2020
      На вас ще ви пиша следното: това не са претенции кой къде ще си пуща децата и в кое училище. Пунктоационните знаци са по-важни за учителите, отколкото за родители. Но тук има нещо много наболяло и притеснително: училище, което до преди години беше елитно и с добри преподаватели , сега вече е на дъното , лошо ръководено, без добри кадри и голямо текучество! Жалко за децата ни, много жалко!
    • 12
      Как се стига дъното в едно училище - назначаваш за директор примерно една куха таксиметраджийка и се почва едно гонене на хора и преследване на инакомислещите! За пет години тази жена от село е сменила почти изцяло състава на училището! Започна с назначенията на женичките на големци - Тъпото, дружки уж, милички и драгички, дружки на щерката по препоръка на Тъпото,те си доведоха техните дружки и мъжете... На роднини,...а за капак събира откъсани кадри изгонени от всякъде или дори без дипломи! Та как очаквате да има учители, които да учат децата ви в това училище! След като директорката управлява еднолично и авторитарно. Терор във всяко отношение - от това с кого говориш, за какво говориш - та чак до това с кого споделяш в къщи и на кого може да се оплакваш. Лоша дума срещу нея е равносилно на престъпление! В това училище всички трябва да се кланят на директорката / внимавайте родители,никакви бунтове и отрицателни мнения/, да я харесват, да одобряват и превъзнасят всяка нейна идея, всичко направено от нея, да й правят комплименти, да и говорят мили неща, че който е несъгласен или смее да каже нещо различно бива публично линчуван за инакомислие и нездрави идеи! В това училище здраво се мачка, а вие очаквате някой да има сили да ограмотява и учидецата ви! Няма как да се случи!
    • 13
      Ис
      Искам да знам
      18 -3
      20:24, 9 авг 2020
      Аз пък искам да знам, кога и къде бяха обявени местата за заместник директори в Левски? По какви критерии бяха назначени новите заместник директорки в това училище? Какви умения притежават за работа и как ще работят, щото оная будала дето я правят на луда може и да не се върне на септември - има си кахъри! ТА КАК АДЖЕБА ТЕЗ КОМПЕТЕНТНИТЕ ДАМИ ЩЕ СЕ СПРАВЯТ С НЕЩО ОТ КОЕТО НИЩО НЕ РАЗБИРАТ И НЕ УМЕЯТ!
    • 14
      Ди
      ДИ-РЕКТОР
      24 -1
      20:35, 9 авг 2020
      Тази директорка понеже е командвала само таксиджии, каруцарското и поведение и отива за съжаление на трезвомислещите в колектива, но..... хората вече се променят и мисля, че и нейното идва! Що не си отиде в старата фирма, да си събере шихорето и да си я кара по каруцарски там където и е мястото! А...... що се отнася до недипломираните кадри ..... ние знаем кои са, още нещо, има и семейства назначени при нея, ето затова е министърът тука, не трябва да се отлага!
    • 15
      Ко
      Конкурс
      18 -4
      20:43, 9 авг 2020
      ДИРЕКТОРКАТА на Левски с конкурс ли е избрана или назначена пилотно? И още нещо, защо забележете не се коментира друго училище, а точно избрахме това? Някой има ли обяснение?
    • 16
      Тх
      ТХП
      21 -5
      20:54, 9 авг 2020
      В това училище няколко фамилии колят и бесят, гушат се и се разпореждат - редят си далаверите и гонят хора. Това са палавите дружки, техните мъжленца чехлювци, другите семейни със стаж и най-вече некадърните алкохолички, завличащи де от дето сварят пари, и нимфоманката рошла, дето си подреди големия Газ на шефски стол! Страшна работа е вече в това училище. Смяна на цялото ръководство, не само на директорката - ситуацията е прогнила и корумпирана също като това, което става в държавата - трябва да се изметат всички подлоги и двулични змии!
    • 17
      Да
      Да да
      16 -3
      21:02, 9 авг 2020
      И ние сме чували за алкохолните влечения и състезания там, даже сме чували как се хвалят кой колко ще изпие, не че пият с нашите пари, но учат нашите деца! Не искаме децата ни като се прибират от училище да коментират, че госпожата или господинът им лъхат на джибри! Срамота! Позор! Падение! Как се допуща това в такава институция?!
    • 18
      Тъ
      Тъпото Станчо
      14 -5
      21:39, 9 авг 2020
      Жена му е кифла с широко разтворени срам ме да кажа.какво........да бе ръце няма мъж кой да и откаже. Той Станчо не назначавал учители така твърди когато го молиш за помощ само че е не умел лъжец и мошеник .Такива некадърници ни управляват.
    • 19
      Уч
      Учител от училището
      14 -28
      21:49, 9 авг 2020
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • 1) знаеш ли че има мауци като теб на покрива и сме ги ловили с един друг каунь от махлата ?
        2) знаеш ли че баба ми е била дълги чистачка в училището непосредственно след 9-ти Септември
        3) знаеш ли че училището имаше
        по 4-5 паралелки от 1 - 7 клас и 4-5 паралелки 8-12 клас
        4) знаеш ли колко прости селски пуцки - сега важни хасковлийки станаха учителки в института Асен Златаров към училището
        5) знаеш ли че училището имаше стол за децата които нямаха къде да се хранят и срещу 50 стотинки обядваха + имаше занималня за тях след училище
    • 20
      До
      До учителя от училището
      13 -8
      22:02, 9 авг 2020
      До там ли я докарахте , сами да си правите реклама? Нали не си мислите , че сме на ниво питекантропус? Няма малоумни родители, ученици и граждани!
      • Ни
        НИЕ
        10 -5
        22:50, 9 авг 2020
        Точно така,балъците отдавна умряха,малоумниците също
    • 21
      Ка
      каренин
      16 -3
      23:30, 9 авг 2020
      Едва ли има друга сфера, в която да има толкова много политически назначения, както е в образованието. Ако не си политически обвързан с партията -майка или не си ЧОВЕК на определен ЧОВЕК шанса да започнеш някъде е минимален. Ето защо очаквам с падането на мутренското правителство трусовете и рокадите в образованието да бъдат едни от най-големите.
    • 22
      За
      За каренин
      14 -1
      06:50, 10 авг 2020
      Напълно подкрепям каренин и всички, които ясно и категорично се изказват относно назначенията на учители , които не са квалифицирани кадри , а работят благодарение на връзки, приятели, партия или корупция - това ни е образованието за наше най-голямо съжаление! За тази директорка и аз не съм чувал добри отзиви , но явно е парашутист наравно с нованазначените там т.нар. "измислени учители " !
    • 23
      Ми
      Мисирка
      14 -2
      07:34, 10 авг 2020
      За всяко учителско место в Хасково искайте благословия от Станчо умното.
    • 24
      Ко
      Котев
      12 -4
      10:29, 10 авг 2020
      Даскалите отдавна не са даскали, а едни хора на заплата. Представете си днес, че Йордан Йовков е учител в с. Караманци. Има ли днес в СУ величина от ранга на Георги Караславов и Благовест Сендов. В ТУ-София има ли величина от ранга на Георги Мишев и Никола Тодориев. НЯМА. В СУ правят чак 3-4 класиране, приемат с 2+. Има учители по литература, които не са прочели и 1 книга. А в техническите специалности изобщо няма нужда да се учи. Всичко го има в компютърни програми. Само рисуваш една къща, натискаш копчето и компютъра вади пълна документация. Защо трябва да учиш как се изчислява арматура, като никога няма да ти потрябва. Бил Гейтс също няма завършено висше образование.
      • Ко
        КОТЕВ
        7 -1
        10:31, 10 авг 2020
        КОРЕКЦИЯ. В ТУ става въпрос за Академик Димитър Мишев, а не за Георги Мишев.
      • 32
        321
        14 0
        11:48, 10 авг 2020
        То затова я докарахме до там,да се проектират жилища без кухни и инж. магистър да не знае в коя равнина работи шайбата.За срамотията даже Турция вече не признава дипломи от Български институти.
    • 25
      Да
      ДА Котев
      11 0
      12:10, 10 авг 2020
      Ако Йордан Йовков отиде сега в с. Караманци, ще се качи на покрива на училището и ще крещи, не от гняв, а от възмущение! Вазов е бил избран да е номиниран за нобелова награда, но не го избират заради съратниците му, които са възроптали: Защо той , а не ние! Но всички те са светила в науката: учители, писатели, поети, народни будители! И затова са се конкурирали- за още повече знание и мъдрост! Сега ми посочете един такъв учител от въпросното , за което се пишат за "подвизите " на тези учители там! Не за всички разбира се, съссигурност има и читави, които се броят на пръстите на една ръка. Пишете за учители по бълг. език, които не са прочели една книга? Те не са прочели урока, който ще преподават, за това , за което им се плаща , а камо ли да четат книги! Още нещо, кога някога се е коментирало за учите.и-алкохолици? Не се сещам !
      • От
        ОТВРАТЕН
        13 0
        12:50, 10 авг 2020
        Изцяло подкрепям казаното.Жалко е,,че точно непрочелите урока са любимците на директорките в училище.Мазане и снасяне истинският учител не знае,как ли ще оцелее сред блатото и мръсотията?На всички,допринесли за голямата болка и незаслуженото страдание,пожелавам възмездие
    • 26
      Ма
      Майко мила
      15 -2
      12:17, 10 авг 2020
      Кой нормален би си записал детето във Васил Левски,там където учителите пият от сутринта,дипломите им са под въпрос, а някои госпожи имат вид на евтини магистралки
    • 27
      Дя
      Дялкова, Ванчев, Боева
      14 0
      12:34, 10 авг 2020
      Вижте кой ръководи и работи в инспектората по образование .До един корумпирани талпи и дърти мисирки пиянки и разбукани пръдли.
    • 28
      ИА
      И аз
      11 -1
      13:30, 10 авг 2020
      И аз пожелавам възмездие за неправдите, за беззаконието, за връзкарите, които без труд, без дипломи, без знания и морал са се намърдали в образователната система и смучат като наредени турски баклавички в тава, едно до друго и напоени с простотия, мързел, лентяйнство и самочувствие! Господ да им го връща тъпкано! Ако и Господ закъснее, тези, които в момента ги учат, те ще им го връщат, с тяхните камъни, като огледало на самите "даскали " ! Амин!
    • 29
      Хо
      Хора
      11 -1
      13:34, 10 авг 2020
      Влезте в Хасково инфо, някой е публикувал страхотно стихотворение за системата! Вижте статията където се търсят учители, озаглавено е със следния текст: " да работят за 500 лв".
    • 30
      Бб
      Бб
      15 0
      15:54, 10 авг 2020
      Много скоро ,,уважаемата" комисия - Ванчев, Панайотов и Боева, протежето на Семката, ще си чуят имената от комисията по образование в пленарна зала в Народното събрание как и по какъв критерий в Хасково се провеждат конкурси ....
      • Ни
        НИЕ
        8 0
        20:29, 10 авг 2020
        Това наистина ще се случи.Не е достатъчно,че в града се знае.Нека знае и София.Бойко да не гледа само пожара в Сакар,да види запаленото в Хасково образование.
    • 31
      Право е, че точно с тези продажници от РУО започва порочния кръг. Те допуснаха със своето бездействие да се стигне до тук. Подлоги, които са с тази партия, която е на власт. Пребоядисват се със всяка спечелила партия. Боева, ти колко почерпки се черпеше с Мариела Златева - от БСП. Сега пък ГЕРБ-ава калинка го играеш! Безпардонни фурнаджийски лопати, безродници жадни само за власт и пари! Такива хора не могат да са в образователна институция. Те от образование не разбират! Знаят само да лапат и да мърсуват. Да нагласят на директорските постове откачалки, скандалчийки и прости чалгаджийки. Дано такива хора да се разпореждат занапред с вашия живот, за да опитате от собствената си "мъдрост" и "управление". ЗА ЗАТВОР СТЕ ВСИЧКИ - ДАНО НАИСТИНА ВИ РАЗНИЩЯТ И РАЗНЕСАТ ИМЕНАТА ВЪВ ВСИЧКИ МЕДИИ!
    • 32
      Ах
      Аха
      8 -1
      19:43, 10 авг 2020
      Мале, тая коМфортната го разсипа това училище! Огромно текучество на кадри - по 10 нови ги назначава всяка година. На другата бягат пак по 10-15 и така всяка година! Въртележка някаква! Ама коМфортното не си е изчерпило още дружките, роднините, препоръчаните женички, пък те в Любимец и Харманли - много народ има още, който не е уредила на работа! В това училище дипломи не трябват - само да отговаряте на условията, а именно - пълно подчинение, благодарност до гроб за назначението, поклони, комплименти и хвалби по отношение на комфортното, още по-добре ако нямате нищо в главата! А бонус - да носите на пиене, на чалги, на добнопробни купони, да интриганствате и да скланяте глава!
    • 33
      Да
      Дай боже
      7 0
      19:46, 10 авг 2020
      Точно така и аз това мисля но не мога да го съчиня в такъв ред от мисли както вие сте успели! Поздравления ! Но........ тук една обща болка обединява всички ни погнусени от наглото поведение на горестоящите управници, които "работят " за образованието! Отдавна се каня ако чуя някой ученик да пее " Върви, народе, възродени " дали да го поздравя, или да му закърпя шамар , за да спре! И .....вярвайте, че всичко се връща, няма как да не се върне и на тях!
      • Уч
        Учител
        5 0
        20:33, 10 авг 2020
        Ще се върне,и то жестоко
    • 34
      Интервю за работа в едно училище:
      Комисията: - Добър ден!
      Кандидатка: - Добър ден!
      - Как се казвате?
      - .....
      - От къде сте?
      - От Хасково.
      - Довиждане - да влезе следващата.
      После се споглеждат комисията:
      - Я па тая, нито е от Любимец, нито е от Харманли, нито се обадил някой за нея. Къде е тръгнала тая нахалница...?
      - Много нахален народ, много нахален - обобщава Главната.
    • 35
      До
      До аха
      8 -1
      22:54, 10 авг 2020
      Много сте я измодерничили тая да я наричате комфортното. Аз бих я нарекъл долнопробното!
    • 36
      ОБ
      О Боже
      7 -1
      14:07, 11 авг 2020
      Каквито са госпожите във Васил Левски,такива са и учениците там,с малки изключения.Станкев,ако се върне няма да повярва на ушите си
    • 37
      Въ
      Въобще
      7 -1
      16:04, 11 авг 2020
      Станкев? Класи над тях! Всички заедно не правят един г-н Станкев! Той ще ги издуха за части от секундата!
    • 38
      Жа
      ЖАЛКО
      7 -1
      17:29, 11 авг 2020
      Подобни директорки"величия"има и другаде.Тези изчадия са способни на всичко ,но най-вече ги бива да моделират взаимоотношения в колектива,да извайват незаслужен образ на някого и да заявяват,че с този човек не може да се работи.Ами не може,защото не всеки умее да свири в оркестъра.А бе семета,същите тези ви плюят,не искат и да чуят за вас,ама са се хванали на хорото,макар и лицемерно,ще го играят,да видим докога."Големите началници",разперили чадър над такива,слизат много ниско.Срам нямате,грях хич.Скоро да си го получите !!!!!!!!
    • 39
      До
      До жалко
      7 0
      18:55, 11 авг 2020
      Напълно ви подкрепям, точно, ясно, категорично! МАНДАТ за директорите на учебните институции! МАНДАТ! СПЕШНО! МАНДАТ!
    • 40
      6 шестици и 7 седмици
      4 0
      19:38, 11 авг 2020
      Абе, тая фирма вози ли още хора!
    • 41
      Ма
      МАНДАТНОСТ и още нещо
      4 0
      22:08, 11 авг 2020
      Ужас! Не само мандатност, ами и освидетелстване на всички директорки на училища. Как може да нагласите и да оставите тая хиперактивната любимешка зелена тиква за директорка бе! То тая няма спирачка, няма срама, няма човещина в това лудо и болно амбициозно селянче! Напълнила е училището с некадърнички и калинки без дипломи! Вече няма кой да работи! Съд и затвор за това лудо същество! БЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДИ ЗА ВСИЧКИ МРЪСОТИИ, КОИТО НАПРАВИ И ПРОДЪЛЖАВА ДА ПРАВИ!
    • 42
      Не
      Ненормалната М - ка
      6 0
      22:18, 11 авг 2020
      Такива магистралчички е назначила тая ММ, че вече няма кой да учи децата ни! Назначава ги за година в занималнята, отблагодаряват й се,и другаде където трябва и после на другата година хоп - учител. От тези кадри, които една задача не могат да решат и пишат "четвърАк" обучение на децата ни не чакайте! Вярно е, че от елитно училище каквото беше едно време това хубаво училище с традиции се пръвърна в сборище на ромчета и помачета! Лично тая ходи да ги събира по селата ромчетата! Сега ромчетата да си обличав униформи и да се тупа по гърдите колко добре управлява!
    • 43
      Ди
      ДИ-РЕКТОР
      7 -1
      22:32, 11 авг 2020
      А кой може да търпи учители, които през работно време си купуват алкохол, свободен час и хоп до едно местенце, където има алкохол! Това не е ли зависимост? После да не се чудим защо има и случаи където учители бият децата, а има и учители, които не могат да опазят децата. Ами като са вкарали, какво очаквате?
    • 44
      Ин
      Интересно
      7 0
      17:16, 12 авг 2020
      Интересно е, как РУО си затварят очите. На най-ненормалната и тиранична директорка в града всичко и е перфектно - НО САМО НА ХАРТИЯ! Сбърква ги там всички от проверки - обаче, като проверява не вижда некадърничките дето даже не си водят дневника, дето не си познават децата, дето все са с телефон в час и пред очите на децата, дето си карат часовете с дигнати на бюрото крака, дето вонят на алкохол или са махмурлии - то така е - ТАЗИ Е НАШ ЧОВЕК, ОНАЗИ Е ОТ ЛЮБИМЕЦ, ДРУГАТА ОТ ХАРМАНЛИ, СЛЕДВАЩАТА Е НА ТЪПОТО КАДЪР ит.н. ....и т.н... Затова децата ви ще пишат ЧЕТВЪРТаК и няма да знаят таблицата за умножение! Пък оная ЛУДАТА ще се възхвалява сама себе си колко работи и какво е постигнала - ДА НАЙ-МРАЗЕНАТА ДИРЕКТОРКА е в града!
    • 45
      Me
      mercy
      2 0
      12:15, 13 авг 2020
      Бесните кучки ги евтаназират, за бесните директорки не знам...
    Последни новини