От х:

Днес в x:

22 °C

Аварии оставиха части от Хасково без вода

  Части от Хасково останаха без вода заради аварии. Едната повреда беше възникнала на улица „Средна гора“ в областния град, до бившето ОСО. На мястото работеше екип на ВиК – Хасково за отстраняване на повредата. Заради строителните дейности водата беше временно спряна в района. От водното дружество заявиха, че до около обяд аварията ще бъде отстранена и водоподаването ще бъде възстановено.

  Авария беше възникнала и на улица „Петър Янев“ в хасковския квартал „Болярово“. Там се беше пукнала тръба, непосредствено под скоба, поставена преди време. Служителите от ВиК подготвяха частична подмяна на проблемата тръба.

  Заради повредата, водата също беше спряна от сутринта в източната част на квартала. Там също очакванията бяха дейностите да приключат до около обяд и водоподаването да бъде възстановено.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (4)

  • 1
   По
   Победа
   19 -2
   11:38, 17 юни 2020
   Благодарим на ВИК-ГЕРБ Хасково , наистина благодарим !
  • 2
   Ян
   Янков
   26 -3
   11:47, 17 юни 2020
   Как може да сте толкова дебелокожи бе, господа от ВиК-ГЕРБ???
   Как ви е сладък хляба, като знаете колко золуми сте направили само вчера?
   До кога ще "отстранявате" авариите по системата "дървен чеп"?
   Колко мандата на ГЕРБ трябват, за да подмените и един метър от водопреносната мрежа на Хасково?
   СРАМ МЕ Е ОТ ВАС!!!
  • 3
   Въ
   Възмутен
   10 -1
   14:00, 17 юни 2020
   ВиК-то,писна ни от вас!
   Плащаме една от най-скъпата вода в България,а водопроводната и канализационната мрежа са от праисторическо време.Авария след авария! И заради вас,улиците награда са лунен пейзаж - кратер до кратер и някоя стърчаща като цирей шахта.
   Няма значение кой е на власт,дори по време на феодализма на прехваления узунджовски дерибей,нищо не се направи за подновяване на ВиК мрежата.
   Освен това,актуализирайте си новините в сайта,а не да се появяват съобщения за аварии след два дена.Ако кадрите ви страдат от компютърна неграмотност,запишете ги на курс.
  • 4
   Са
   Сапето
   11 -1
   14:54, 17 юни 2020
   То Хасково е АВАРИЯ, цялото!!! Кмете, Кмете и да ти го туря у дупката пак ще си останеш ДЕЧО ТЪПОТО!!!

  Хороскоп за 18.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Имате нужда да се освободите от напрежението на изминалите дни. То внася напрежение в отношенията с околните, вземете мерки да балансирате емоциите си. Правете неща, които са ви приятни и които със сигурност ще ви разтоварят. Любимият човек е до вас и това допълнително ще ви помогне да се отпуснете.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Нови познанства – професионални и лични ще разнообразят деня ви и направят бъдещето по-разбираемо за вас. Подготвени сте за промените и покажете, че сте готови да ги приемете. Предстоят ви напрегнати часове с работа и други отговорности през идващите дни. С любимия човек ще се посветите на общи занимания.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ще имате добри възможности да договаряте условията, които на вас ви допадат. Ако все пак покажете, че зачитате и чуждите интереси делата ви ще се развиват в желаната от вас посока. Имате силно излъчване и това увеличава добрите ви възможности днес. Предстоящо пътуване, за някои зад граница. Погрижете се за дребните детайли свързани с него.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  С повишено внимание работете, ако боравите с пари днес, съществува риск от измама. Бъдете внимателни и в общуванията си, използвайте познанствата си, за да помогнете на приятел. Други ще вземат решения, отнасящи се до семейството и разширяване на дома. Обсъждайте намеренията с близките си, за да постигнете по-добри резултати.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Намеренията ви днес ще се проявят с практични реализации, с което може да изненадате другите, но не и себе си. Новости от личен характер ще внесат настроение на повечето от вас, особено на самотните. Сега започнала връзка ще продължи и ще ви радва с вниманието и нежността на партньора ви.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  В много посоки ще проявите волята и духа си днес. С активното си присъствие ще влияете положително на събитията и не само в подкрепа на собствения си интерес. Деловите представители на знака ще решават проблеми, свързани с държавните институции. Ще срещане разбиране и подкрепа, а към инакомислещите не бъдете строги.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Отнасяйки се с уважение към колегите и хората около вас, ще почувствате взаимност, което ще се отрази обновяващо на настроението ви днес. Градивното ви отношение към проблемите ще направи работата на всички ви успешна. Отсъствието на любим до вас човек ще ви подтикне да скъсите разстоянията, предприемайки пътуване.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Гледайте на препятствията, като на поредното предизвикателство, с което предстои да се справите. Съхранете приветливото си излъчване и добро настроение, въпреки трудностите. Това привлича добрите сили, с чиято подкрепа ще реализирате по-бързо плановете си. Харесвани сте и ще се почувствате значими в нечии очи.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще се радвате на добра оценка за работата си и успехите ви ще станат повод за тържество. С уменията си постигате своето и трасирате занапред пътя си. Консултация със специалист по здравен проблем ще ви бъде само от полза. Предстоящите събития ще ви насочат към дейност или друго занимание, което ще ви носи добри доходи за в бъдещето.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Днес работете в екип, самостоятелните решения няма да се толерират. Това изисква да повишите доверието в партньорите си и да бъдете по-малко мнителни. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Общувайте с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днес е възможно да ви съпътстват трудности поради независещи от вас фактори. Въпреки това направете максималното, за да постигнете желания успех. Късметът ви спохожда в личен план, където получавате онова, което отдавна очаквате. Ще срещнете търсения човек. Бихте могли да се насладите на прекрасни съвместни мигове.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще проявите забележителна активност в обществени и колективни начинания. Предложенията ви ще бъдат чути и осъществени, защото сте загрижени за доброто на другите. Подаръци ще зарадват някои от вас, но всъщност вие сте си ги заслужили. Безотказното ви служене и добро отношение към другите е пример на поведение за всеки.
  18 сеп 2020
  Последни новини