От х:

Днес в x:

В Деня на детето стартира кампания "Детство в Хасково"

Изображение 1 от 5

    Тази година масовите тържества по повод Първи юни са отменени заради опасността от заразяване с Covid-19 и необходимостта от спазване на противоепидемични мерки. Затова община Хасково организира кампания "Детство в Хасково". Чрез нея ще изпратим хиляди усмивки до всички с пожелание за слънчев празник и весело детство, съобщиха от кметството.

    Празникът започва с цветни послания за вълшебства, чистота и радост на малките художници от Арт школа „Дъга“ при Младежки център Хасково. Приемете пожеланията на децата за щастлив празник и очаквайте през целия ден на фейсбук страницата на община Хасково весели поздрави от децата на Хасково. През ден ще бъдат публикувани изпълнения на деца от детските градини в Хасково. Освен в социалната мрежа, видеопоздравите на децата може да намерите и в канала на община Хасково.

    С рисунката на Михаела Кориева от Арт школа „Дъга“ избра да честити Деня на детето кметът на Хасково Станислав Дечев. На профила си в социалната мрежа той написа:

    „Честит Ден на детето на всички малки и големи деца!
    Пожелавам на малчуганите весело и безгрижно детство, с много игри, приключения и приказни изненади! Растете здрави, усмихнати и щастливи и радвайте родителите си със знанията и успехите си!
    А ние, възрастните, да си спомним за игрите от нашето детство и за истинските приятелства, които започват в детството и продължават цял живот!
    Честит празник!“

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини