От х:

Днес в x:

2 °C

Вече има чешми на КПП-тата в Хасково, водачите масово коригират декларации

  Полицаите на КПП-тата в Хасково вече имат чешми, които се ползват за хигиенни нужди.

  Освен това полицаите на пропускателните пунктове получават необходимите количества дезинфектанти, каза директорът на ОД на МВР в Хасково старши комисар Ангел Цанков.

  Днес следобед трафикът на КПП-тата в областния град беше сравнително слаб. Въпреки малкото преминаващи коли, полицаите масово отбиваха водачите заради неизрядни декларации или липса на такива.

  На КПП-то в края на булевард "Освобождение" (Кърджалийска) са бяха десетки водачи. Един от шофьорите представил декларация, че идват до Хасково за лекарства, без да конкретизира какви медикаменти ще купува и каква е необходимостта от тях. Имало и такива, които твърдели, че идват на лекар в областния град, без запазен час и без да е вписан в декларацията телефонният номер за връзка с лекаря, при който отиват.

  На същото КПП около 15 часа днес чакаха за влизане в Хасково 7 автомобила. По същото време до кръговото бяха отбити четирима водачи - един пишеше декларация, друг дописваше, а двама от тях пишеха нови. Често се налага водачите да попълват нова декларация, защото има много разменени данни, има липсващи цифри от ЕГН-та, а всичко трябва да е коректно написано, казаха униформените.

  Един от водачите пък написа бланки, тъй като няколко пъти сгреши попълването на данните, въпреки подробните наставления на полицаите. Друг от водачите нямаше химикал и поиска от униформените.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (22)

  • 1
   Ба
   бат Танас
   19 -3
   20:21, 28 апр 2020
   "След дъжд качулка."!!!
   • Ян
    Яни
    10 -2
    22:27, 28 апр 2020
    Правилно, това трябваше да стане преди месец, сега за какво, но явно Борисов сега е дал разпоредби, на нашия поставен кмет.
   • Ма
    Майка ви Герберастка
    13 -3
    22:56, 28 апр 2020
    Много е важно да видите табелите по чешмата :

    - Първо чешмата е преносима
    ..
    - Второ е под наем !
    МВР Хасково Плаща на Мутрите Наем !
    - на Мутро-Фирма близка до МВР Хасково
    ...
    - Трето - Мутрите даже са си оставили адреса - толкова са Мръсни и Нахални
    .....
   • Kr
    Krum
    12 -2
    09:47, 29 апр 2020
    тези КППта са абсолютна идиотщина, а сега и с чешми!
  • 2
   Пъ
   Пълен
   20 -9
   20:25, 28 апр 2020
   Фашизъм! Отивам за памперси, ще проверят ли дали ги нося?
  • 3
   11
   11111
   24 -4
   20:54, 28 апр 2020
   абе ние от Нидерландия спокойно си влизаме...скоро по три чешми-вода-мед и масло
  • 4
   Ви
   вип
   26 -4
   21:08, 28 апр 2020
   Бахти и тъпотиите, кви лекарства откъде рецепта, махайте те кпп, хората от чужбина идват никой не ги закача.
  • 5
   Ве
   вече
   20 -3
   21:21, 28 апр 2020
   няма да има извънредно положение, ще се казва постоянно положение
   • Да
    Да вече
    11 -5
    22:19, 28 апр 2020
    Постояно ще е. И аз предлагам постояно. Виж вече и чешми има за полицаите сега за лятото и чадър да им сложат. За зимата фургон с климатик от модерните фургони. Те и полицаите свикнаха вече.
    Да не развалим сега това, което е създадено. Нека да си върви кервана и хората ще се научат да попълнят декларации или постепенно ще спрат да пътуват. Току виж колко хубаво ще стане всичко
   • Ян
    Яни
    5 -1
    22:28, 28 апр 2020
    Ха ха ха, нови работни места.
  • 6
   Ну
   нуждаещ
   18 -2
   22:08, 28 апр 2020
   Вода и чешма-да,ами тоалетна,поне химическа-не!Но и ние имаме нужди,къде малки или по-големи.Как се кара 10-12часа навън,на дъжд,слънце или вятър?Началствата са в кабинетите на климатици,със секретарки,кафемашини и други екстри,а ние.................нали сме хора,и то на първа линия,лице в лице с вируса.............няма ли кой да помисли и за нас?!?
   • Им
    Имаш нужда
    13 -7
    22:22, 28 апр 2020
    Б Б казали ясно, че ще ви даде по 650 лв. Стискай нуждите едни 12 ч не можеш ли да изкараш. 650 лв са това
   • Хи
    химик
    7 -1
    00:20, 29 апр 2020
    Химическите тоалетни ги крадат ! Току виж че докато се облекчаваш са те задигнали заедно с кабинката! И като дойдат на проверка началниците и ... постовия изчезнал!
    В храстите е най спокойно и да се внимава с магарешките тръни и копривата!
   • На
    началство
    6 -5
    03:01, 29 апр 2020
    Преди да си станал шапкар да си мислел.
  • 7
   Па
   Панаетюф Теню ут Гереня
   7 -4
   00:35, 29 апр 2020
   Химически нужници, нам кви чешми, артък важности. 2 тухли четворки и изоколо малко бодиле, стига толку. Може и пу адин ибрик вода за задно почистване.
   • Па
    Пак я
    8 -1
    00:42, 29 апр 2020
    Ибриците армаган от ДПС, и стари вестници, ситно намачкани и нарязани, набодени на пироне, пак за задни потребности-подарени от Пеевски.
  • 8
   Кп
   КПП-то
   22 0
   00:53, 29 апр 2020
   Това с тия КПП-та е пълен абсурд. Или го правиш за всички градове и спираш вноса на зараза от чужбина, или не правиш нищо. Какво от това,че хората от областните градове, дето нямат села и не могат да излъжат , че се грижат за болен , си стоят по къщите и не мърдат никъде, като всичко живо от не областен град може да обиколи цялата страна, без да влиза в областен град. Да не говорим за самолетните ни заразители. Изглежда почти всичко идва от гастербайтерите ни. Ако не сложат КПП на входовете на всеки град и няма мобилни аптеки по селата за да може болните да си купуват лекарства, само си мислим , че се прави нещо.Всъщност прави се - създават се привилегии за малките градове и ограничения за хората в областните.
  • 9
   Ре
   Реялист
   10 0
   04:26, 29 апр 2020
   Това е пунта мара и преднамерен геноцид. Примерно в друг град, който е по голям от село Хасково, говоря за Асеновград, област Пловдивняма никакви ограничения..., хората си живеят живота, ходят си по селата, посещават си планината...
  • 10
   Хи
   Хименка
   5 0
   08:50, 29 апр 2020
   Ч.е.ш.м.и.ч.к.а тип ,, Ч.о.ч.к.о " само за 500 лева на ден !
  • 11
   Кр
   Крум
   7 -1
   09:54, 29 апр 2020
   В Швеция хората си живея нормално и нищо страшно не се случва, в Туркменистан думата "Коронавирус" е забранена и не са се натръшкали. А нашите идиоти правят КППта, че и с чешми!
  • 12
   Уч
   учете се от мангустите
   4 0
   11:07, 29 апр 2020
   Сложиха КПП-та но Факултета и Филиповци и мангустите като един скочиха и ги пометоха като кадънски гащи. Що не скочат по същия начин жителите на областните градове? Питайте депутата от БСП проф. Иво Хистов. Той го каза в прав текст - щото са 90% д...…………..и.
  • 13
   Ан
   АНА
   1 0
   14:16, 29 апр 2020
   Напълно ненужни кпп

  Хороскоп за 07.03.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Авторитетът, с който се ползвате ще разшири възможностите пред вас в бизнес и професионален план. В реализацията на целите си ще ви се наложи да правите компромиси, но няма да съжалявате. И с право, в замяна ще получите удовлетворяващи ви условия. Някой, с когото имате неизяснени отношения ще поиска обяснение.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Ще ви въвлекат в спор, към който е по-добре да запазите неутралитет. На по-късен етап това ще ви донесе предимство, за това бъдете далновидни. Добри новини, свързани с бизнеса или службата, или отнасящи се до нова заетост. Домашен ремонт може да погълне от времето ви, но не се противете.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Високите ви изисквания налагат да не спирате в развитието си, в професионален и личен план. Добрите ви контакти ще са ви от полза при търсене на повече информация по интересуващ ви въпрос. Културни интереси ще ви отведат на интересно място, сред хора, споделящи общи вълнения.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Денят ви ще премине без изненади и ще успеете да се подготвите за предстояща изява. Настроението ви ще се подобри и това ще се отрази на всички около вас, ставайки по-добри, усмихнати и услужливи. Пътуванията ще преминат без излишни главоболия и с добри резултати, ако са свързани със срещи и работа.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Обзети сте от ентусиазъм и горите от желания за действие. Добре ще е, ако обедините усилията си с тези на хората около вас. Можете да се надявате на успех следобед, когато имате по-благоприятни шансове да достигнете до цел. Занимават ви и личните проблеми на ваш близък. Може би наистина ще му помогнете.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Очаква ви доста разнородна и интересна работа днес. Може би ще се наложи да се справяте в ситуация непривична за ежедневните ви занимания и това ще се окаже много полезно за в бъдеще. Ако се реализирате в деловата сфера денят може да ви донесе и перспективна възможност за инвестиции, което в кратък срок ще се отрази много благотворно на материалното ви положение.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Съобразявайки се с обстоятелствата, ще си наложите повече тъпение в общуването с колегите и всички около вас. Прецизността, с която работите ви носи добри резултати и в същото време трупате емоционално и физическо напрежение, което ако не бъде овладяно, може да доведе до нежелани последствия.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Може да се каже, че днес е един от вашите дни. Успехът ви в службата ще бъде нещо естествено днес, като няма да закъснеят и новини за повишения или добри материални и лични печалби. Сякаш сте полетели на ангелски крила. Е, напоследък доста се потрудихте и сега намерете подобаващ начин за веселба и почивка. Няма да ви липсва добра компания от верни другари.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Нови развития или непредвидени обстоятелства могат да променят намеренията ви, най-вече в служебен план. Нови срокове, по-спешни задачи или неотложно пътуване ще ускорят темпото. Проявете разбиране и с работата си покажете, че сте над дребните и незаслужаващи внимание нечии капризи.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Когато се чувствате добре и във форма, на всички около вас им е приятно. Настроението и самочувствието ви се нуждаят от оздравяване. Обърнете внимание на онези неща, които ви причиняват болка и ви правят унили. Дистанцирайте дразнителите, починете си от всякакви грижи, потърсете приятни за душата и тялото ви занимания.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Настроението ви днес едва ли ще е върхово, за което няма конкретна причина. За да се разбирате с околните обаче, постарайте се да владеете емоциите си и да не пресичате ентусиазма на хората, които го проявяват. В личен план ще бъдете изненадани от констатация на ваш близък, която доста ще ви накара да се замислите.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Идващите дни ще ви натоварят с отговорности и повече ангажименти. Гледайте днес да си починете, като оставите и на другите да се включат в домашната работа. Децата ще следват своите желания и това ще ви кара да се съобразявате с тях. Повече мислете за здравето си, има какво да промените в режима си на хранене.
  07 мар 2021

  Случаен виц

  Последни новини