От х:

Днес в x:

25 °C

Хасковски шофьори и полицаи в очакване да отпаднат КПП-тата

  В неделния мрачен ден в Хасково движението на пешеходци и автомобили е изключително слабо. Днес преди обед пустееха улиците в областния град.

  Слабо беше и движението през КПП-тата. Единици бяха влизащите в Хасково шофьори и излизащите от града. Повечето преминаващи бяха изрядни, представяха стриктно попълнени декларации и лични документи. Всички бяха единодуши, че трябва да бъдат разпуснати контролно-пропускателните пунктове.

  „Хората вече са дисциплинирани, съвсем съзнателно си налагат ограничения за пътуване и спазват социална дистанция”, коментира хасковлия, завръщащ се в родния си град след посещение при роднини в близко село.

  За разпускане на КПП-тата бяха и самите полицаи, които вече 44 дни са ангажирани с пропускатения режим в Хасково и във всички областни градове в страната.

  Припомняме, че КПП-тата бяха организирани от 21 март 2020 г. като мярка за противодействие разпространението на коронавируса в България. През последните няколко дни от правителството и Националния оперативен щаб усилено говорят за поетапно разхлабване на мерките, сред които и разпускане на полицейските постове. Все още обаче няма заповед за това, но може да стане около Гергьовден.     

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (16)

  • 1
   Щи
   Щиглец
   86 -11
   12:07, 3 май 2020
   Крайно време е!само нерви и никаква полза от тия кпп та.
  • 2
   12
   12
   94 -1
   13:04, 3 май 2020
   И най накрая да започнат със проверките в града ,че е пълно със джигити ,пияни и надрусани шофьори ...
  • 3
   Фъ
   ФъКю
   84 -8
   13:25, 3 май 2020
   Тези КПП-та са напълно безсмислени още повече, че се прилагат само в областните градове, което пък е и пълна дискриминация за живеещите в тях.
  • 4
   Ор
   Орфей
   45 -17
   13:38, 3 май 2020
   Шибаните КППта за кво са като всеки влиза и излиза когато си иска.Мен ме върнаха защото декларацията е била ръкописно написана трябвало на ПРИНТЕР.Fuck Of😡
  • 5
   От
   Отфей
   20 -12
   14:06, 3 май 2020
   когато не е на принтер не е декларация😡
  • 6
   Ро
   робчо худчо
   34 -39
   15:25, 3 май 2020
   ееей,не се наревахте вече,бе хора.Загубен народ см... Виж коментара
   • 11
    11111
    28 -5
    15:45, 3 май 2020
    със самолети може но с ...коли...а с каруци може ли...за това КОЙ ни пази ЖИВОТА...ГОСПОД БОГ и наместника му ТУК...
   • 44
    4444
    12 -5
    17:19, 3 май 2020
    Стокхолмския вирус къде го хванахте?
   • Ка
    Калъф
    15 -13
    17:20, 3 май 2020
    Стига с тов турско!Минали са вече сума ти години!Даже не е било и турско,а османско уж.
   • Ва
    Валяк до калъв
    10 -7
    22:31, 3 май 2020
    Даже и робство не ебило,ама на нас ни дай само да почерняме всичко.
   • До
    до робчо худчо
    0 0
    12:27, 5 май 2020
    Гнусен гербераски трол, намажи си з....ка с вазелин като ще се подлагаш на такова унижение.
  • 7
   Пе
   Пеньо
   28 -2
   17:49, 3 май 2020
   Ами трябва да ги махнат.Сега като отвориха балканите и парковете,какво да пишем в декларациите? На разходка в планината? Или на разходка до морето?
   • 25
    2551
    20 -2
    18:38, 3 май 2020
    От сряда няма да има КПП-та няма да пишеш нищо!!
   • 11
    11111
    14 -3
    20:50, 3 май 2020
    след Гергьовден... но за Рамазана...без тях...защо не от понеделник...
  • 8
   Гр
   градски
   5 -1
   23:03, 4 май 2020
   Дали няма нещо общо с рамазана и байряма? Да им е лесно на мюслитата че не могат да пишат на български .Те май на никой език не могат.
  • 9
   Другарки и другари, извънредното положение отпада , мерките обаче остават. Въвежда се ново САНИТАРНО извънредно положение . Ха честито.

  Хороскоп за 07.07.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ще се занимавате с подготовката на мероприятие от служебен, семеен или обществен характер. На работното място направете всичко, за да предотвратите назряващ конфликт. Успехите ви ще са налице, но няма да задоволят и ще продължите да преследвате целите си. Любовта ви даде сили, не я загърбвайте.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Възможно е да се получи застой в работните ви планове. Това е по причини, не зависещи от вас лично. Изчакването на по-благоприятен момент за действие само ще увеличи шансовете ви. Няма да ви липсва добро настроение. Заслугата за една придобивка ще бъде на човек, с чиято помощ ще я осъществите.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  С каквото и да се захванете днес бъдете сигурни, че ще се справите успешно. От лъха увереност и ентусиазъм за всяко нещо, с което се захващате. Ще ви се наложи да обясните бъдещите си намерения на ваш познат, който ви е разбрал погрешно. Бъдете спокойни, че нищо няма да попречи на конкретно ваше намерение днес, свързано с любимия човек. поощрение
  07 юли 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Задълбоченото ви отношение към детайлите в работата ще подобри печалбите, но не при всички ще са високи. Поне е сигурно, че ще елиминирате възможността да сгрешите и ще се доближите до желаните резултати. Успешно ще се противопоставите на стреса с музика, спорт или друго, което душата ви иска.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Добрата атмосфера на работното място и в семейството ще направи денят ви успешен. С творчески подход ще подобрите работните си проекти, намирайки по-доброто решение за всеки от тях. Естествено, има още какво да научите и тази перспектива ви кара да не спирате в развитието си.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  С правилните си решения ще успеете да подредите делата си по начина, който желаете и това ще внесе спокойствие в душата ви. Професионалната ви подготовка е факт, с който ще се съобразяват и който ще ви доближи до успеха. В тази връзка предстои да получите оферта, която ще ви привлече с перспективите си.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Работата ви днес ще е много ползотворна. Настойчиви сте, когато искате да постигнете нещо и това ще се окаже определящо за резултатите, които постигате. Предстои ви период на утвърждаване на позициите, по време на който не трябва да пестите усилия, за да вършите както досега работата си. Очаква ви финансово стабилизиране.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Не се оставяйте на течението. Вземете нещата в свои ръце и ще получите повече. Развитието на служебен въпрос ще ви направи по-нетърпеливи, но вие умеете да се въздържате. Рискът от загуби също е реален, мислете преди да подписвате важни документи. Добра развръзка на семейно събитие.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Възможно е днес да ви се наложи да заемете страна от два възможни избора, а на вас да ви се иска да комбинирате повече варианти. С повече дипломатичност и убедителни доводи имате шанс за успех, но не бива да се предавате при първия малък неуспех. Изберете онова, което е най-добро да вас и работата ви, дори да ви се наложи да правите неща, които не са ви приятни.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Не са изключени трудности днес да представителите на Козирог, но възможностите ви също не са за пренебрегване. Имате избора за решите как точно да постъпите в дадена ситуация и само можете са се радвате, че не сте поставени пред свършен факт. Заедно с близък човек ще успеете да намерите най-доброто решение на възникнал въпрос. Любимия човек очаква нещо от вас.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днес сте обсебени от сърдечни въпроси и не ви се мисли за работа. Имате добри шансове с представител на зодия Близнаци, но внимавайте с тяхната двойственост. Любовта ви изпълва с енергия и жизненост и нови творчески проекти.
  07 юли 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Погълнати сте от предстоящо начинание, в което ще участвате наравно с други. Обмислете условията и се обърнете към подходящите хора или институции. Ако решите да действате самостоятелно, рискувате да се изправите пред пречки, които са трудно преодолими за сам човек. Не се лишавайте от опита на колегите си.
  07 юли 2020
  Последни новини