От х:

Днес в x:

9 °C

Хасковски шофьори и полицаи в очакване да отпаднат КПП-тата

  В неделния мрачен ден в Хасково движението на пешеходци и автомобили е изключително слабо. Днес преди обед пустееха улиците в областния град.

  Слабо беше и движението през КПП-тата. Единици бяха влизащите в Хасково шофьори и излизащите от града. Повечето преминаващи бяха изрядни, представяха стриктно попълнени декларации и лични документи. Всички бяха единодуши, че трябва да бъдат разпуснати контролно-пропускателните пунктове.

  „Хората вече са дисциплинирани, съвсем съзнателно си налагат ограничения за пътуване и спазват социална дистанция”, коментира хасковлия, завръщащ се в родния си град след посещение при роднини в близко село.

  За разпускане на КПП-тата бяха и самите полицаи, които вече 44 дни са ангажирани с пропускатения режим в Хасково и във всички областни градове в страната.

  Припомняме, че КПП-тата бяха организирани от 21 март 2020 г. като мярка за противодействие разпространението на коронавируса в България. През последните няколко дни от правителството и Националния оперативен щаб усилено говорят за поетапно разхлабване на мерките, сред които и разпускане на полицейските постове. Все още обаче няма заповед за това, но може да стане около Гергьовден.     

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (16)

  • 1
   Щи
   Щиглец
   86 -11
   12:07, 3 май 2020
   Крайно време е!само нерви и никаква полза от тия кпп та.
  • 2
   12
   12
   94 -1
   13:04, 3 май 2020
   И най накрая да започнат със проверките в града ,че е пълно със джигити ,пияни и надрусани шофьори ...
  • 3
   Фъ
   ФъКю
   84 -8
   13:25, 3 май 2020
   Тези КПП-та са напълно безсмислени още повече, че се прилагат само в областните градове, което пък е и пълна дискриминация за живеещите в тях.
  • 4
   Ор
   Орфей
   45 -17
   13:38, 3 май 2020
   Шибаните КППта за кво са като всеки влиза и излиза когато си иска.Мен ме върнаха защото декларацията е била ръкописно написана трябвало на ПРИНТЕР.Fuck Of😡
  • 5
   От
   Отфей
   20 -12
   14:06, 3 май 2020
   когато не е на принтер не е декларация😡
  • 6
   Ро
   робчо худчо
   34 -39
   15:25, 3 май 2020
   ееей,не се наревахте вече,бе хора.Загубен народ см... Виж коментара
   • 11
    11111
    28 -5
    15:45, 3 май 2020
    със самолети може но с ...коли...а с каруци може ли...за това КОЙ ни пази ЖИВОТА...ГОСПОД БОГ и наместника му ТУК...
   • 44
    4444
    12 -5
    17:19, 3 май 2020
    Стокхолмския вирус къде го хванахте?
   • Ка
    Калъф
    15 -13
    17:20, 3 май 2020
    Стига с тов турско!Минали са вече сума ти години!Даже не е било и турско,а османско уж.
   • Ва
    Валяк до калъв
    10 -7
    22:31, 3 май 2020
    Даже и робство не ебило,ама на нас ни дай само да почерняме всичко.
   • До
    до робчо худчо
    0 0
    12:27, 5 май 2020
    Гнусен гербераски трол, намажи си з....ка с вазелин като ще се подлагаш на такова унижение.
  • 7
   Пе
   Пеньо
   28 -2
   17:49, 3 май 2020
   Ами трябва да ги махнат.Сега като отвориха балканите и парковете,какво да пишем в декларациите? На разходка в планината? Или на разходка до морето?
   • 25
    2551
    20 -2
    18:38, 3 май 2020
    От сряда няма да има КПП-та няма да пишеш нищо!!
   • 11
    11111
    14 -3
    20:50, 3 май 2020
    след Гергьовден... но за Рамазана...без тях...защо не от понеделник...
  • 8
   Гр
   градски
   5 -1
   23:03, 4 май 2020
   Дали няма нещо общо с рамазана и байряма? Да им е лесно на мюслитата че не могат да пишат на български .Те май на никой език не могат.
  • 9
   Другарки и другари, извънредното положение отпада , мерките обаче остават. Въвежда се ново САНИТАРНО извънредно положение . Ха честито.

  Хороскоп за 20.10.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Работата ви днес ще бъда свързана с много отговорности и е възможно доста да ви натовари. Хубавото обаче е че хората около вас са източник на много приятни емоции, които ще неутрализират напрегнатостта ви. Очаквате нещо важно, но най-вероятно няма да го получите в рамките на този ден. Имайте повече търпение в личен план, където от вас се очаква да предприемете нещо.
  20 окт 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Работата ви се очертава като успешна днес. Ще срещнете колебания в човек, на когото досега сте разчитали, и това може да ви притесни. Имате идеи, които заслужават вниманието на околните и те ще ги оценят по достойнство. Бъдете по-търпеливи, когато се опитвате да разрешите личен въпрос.
  20 окт 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  С лекота ще преодолявате всякакви мисловни предизвикателства. Обучаващите се и хората на науката ще имат особен импулс днес. С лекота ще отхвърляте камари от запланувани задачи. Ще защитите смело творческите си идеи. Не приемайте насериозно, ако чуете остри думи по свой адрес. Концентрирайте се . Предстои да се покажете в най-бляскавата си светлина в професионалното поприще.
  20 окт 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Днес най-вероятно ще ви се наложи да се занимавате с доста задачи, които не сте планирали. Това едва ли ще е в състояние да ви притесни. Вие сте от хората, които умеят да се справят с всяка ситуация. Предстоят ви изненади, свързани с личните ви очаквания относно определено събитие. Въздържайте се от прибързани коментари.
  20 окт 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Високото ви самочувствие ще бъде забелязано от всички наоколо. Уверени сте в себе си и не се поддавате на чужди влияния, а предпочитате да следвате собствените си планове. Добре е все пак да не се дистанцирате от хората, които държат на вас. Семейството ви очаква вашето внимание.
  20 окт 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Планирате много задачи, но и по-малко да свършите, пак ще останете доволни. Помислете за спокойствието и здравето си, всяко натоварване може да доведе до изтощение. Имате желание да се намесите в повече сектори и направления, но преценете добре възможностите си. Обърнете внимание на детайлите в пряката си работа, те са важни.
  20 окт 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Действате уверено и точно и това ви приближава към успешния завършек на важно за вас начинание. Стилът ви е неподражаем и максимално ефективен. С напълно основателно самочувствие можете да напишете учебник за предприемачи.
  20 окт 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Основните ви занимания днес ще са свързани предимно с приключване на започнат проект, както и със стартирането на друг, мащабен и печеливш. Бъдете внимателни, възможни са недоразумения от технически характер. Нечия съпротива ще ви се отрази неблагоприятно на настроението.
  20 окт 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Вдъхновени от добри сили ще работите по нови и важни неща, доказвайки качествата и уменията си. С полезните си контакти ще задълбочите познанията си в интересуващите ви сфери, доближавайки се по този начин най-близко до желаната цел. За едни тя е свързана с професионалното им израстване, други са привлечени от нова личност или материална привилегия.
  20 окт 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Дайте предимство на това, което е важно сега за вас и не започвайте много задачи на веднъж. Значимостта на очаквано от вас събитие ще повиши притесненията ви, но ще се справите. Предвид отговорността ви отсега е ясно, че ще се справите, приобщавайки към работата си и други хора.
  20 окт 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Заниманията ви днес, професионални или лични, ще ви носят добро самочувствие. Отлично представяне на изпити или интервю за нова работа. Романтични срещи и контакти. Положителни резултати, ако проявите смелост и отстоявате докрай тезата си. Бизнеса ще претърпи преустройства.
  20 окт 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Не преживявайте толкова сътресенията в личния си живот. Вярно е, че се чувствате неразбрани и отхвърлени. Помислете за коренна промяна в поведението си, ориентирана към по-голяма заинтересованост към чувствата и вълненията на околните. Всяко страдание е връщане назад, за да потърсим грешките си и да се поучим от тях.
  20 окт 2020
  Последни новини