От х:

Днес в x:

Рекордни опашки на КПП-тата в Хасково в първия работен ден

    Рекордни опашки от автомобили се образуваха на КПП-тата в Хасково.

    Около обяд днес на булевард "Освобождение" за излизане от областния град колоната от коли стигаше до отбивката за околовръстното. В сравнение с предходни дни, напливът е в пъти повече.

    За влизане в Хасково откъм Кърджали трафикът беше по-слаб, имаше петнайсетина коли.

    Засилен трафик имаше и на КПП-то за влизане в Хасково от Димитровград. Там колоната стигаше до отбивката за Бирената фабрика.

    Полицаите непрекъснато проверяваха документи и декларации въпреки дъжда.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (9)

    • 1
      Ма
      Манчо
      46 -12
      14:17, 21 апр 2020
      Във връзка с кпп-та имам предложение:Не е ли по добре вместо да занимаваме полицаите с декларации,Да се правят бързи тестове на желаещите да влизат или излизат от Хасково.Ще има повече смисъл .Защото това че имам декларация не ме прави здрав.А с теста поне може да се предположи да или не
      • Казах ви че няма да тестваме ,
        Аз да не съм шофьор
        да та гледам оборотите на двигателя , температурата на охлаждащия флуид
        и налягането на маслото
        ....
        Аз съм йога дето лети с завързани очи
      • Gr
        GR
        2 -3
        10:17, 22 апр 2020
        Манчо,по твоята логика, трябва да тестваме всеки които излезе от Хасково, по два пъти на ДЕН!?!На излизане и после на влизане, че може да се е заразил, като е бил в другият град? Според теб, като се замислиш, за колко дни, всъщност часа, ще стигнат на България, наличните и тестове??? Тези тестове, не ръстат по дърветата и не са безплатни!
    • 2
      Гр
      Гражданин
      52 -19
      15:02, 21 апр 2020
      Абсолютна глупост са тези КПП та. Само задръстват движението. Наблюдавах едно КПП днес час и половин. Никого не върнаха. Какъв е смисъла тогава. Ако си от Димитровград може да хванеш пътя и да отидеш в Харманли , Свиленград , на язовир Ивайловград та чак до морето без никой да те спре , а в Хасково трябва да те тормозят да влезеш и излезеш. Милиционерска работа . Това е.
    • 3
      Ма
      манчо
      9 -8
      19:38, 21 апр 2020
      Искам някой да коментира предложението ми:Не е ли по добре вместо декларация да се прави тест за ковид 19 при напускане или влизане в града Кое е по уместно да се прави на кпп то тест или да се дава декларация че отиваш на работа или че обслужващ болен„Ами ти и да си с декларация това не означава че не си болен.А ако те тестуват поне има минимална гаранция че не си болен.Колкото и да не са сигурни тестовете както казват от щаба.
      • До
        Дорчо
        2 -3
        09:45, 22 апр 2020
        Манчо, резултата от един " Бърз" тест излиза за десетина, петнайсет минути. Хайде сега направи сметка ако пред теб има двайсетина коли, колкото обикновено има по КПП-та, след колко време ще влезеш в Хасково.
    • 4
      Ел
      Елфи
      3 -4
      00:18, 22 апр 2020
      Всичко зависи от нас, да спазваме мерките. А не от КПП-та.
    • 5
      Ик
      икономист с 28 години стаж
      4 0
      11:42, 22 апр 2020
      КПП-тата са раковото заболяване , тумора който ще съсипе икономиката на държавата.
    • 6
      До
      До GR и дорчо
      2 0
      13:24, 22 апр 2020
      Въпрос на организация е според мен.много ясно че се изисква време за резултат но по метода на риска както примерно на границата да има някаква файда от кпп.избирателно или.....примерно мед.пункт да е на 200 метра преди самото кпп или нещо от тоя род.въпрос на организация и преценка от ръководството.аз мога само да предлагам нещо а извършването е тяхна работа
    Последни новини