От х:

Днес в x:

25 °C

Опашки на КПП към Кърджали, в града-ремонти

  Коли се натрупаха преди обед на изхода на Хасково към Кърджали. Върволицата от автомобили преди КПП-то стигна до околовръстното шосе на Хасково, сигнализираха читатели на сайта. В Същото време на срещуположния край на града на изход беше спокойно. И към Димитровградо обаче в по-ранните часове е имало натрупване, казват пътуващи.

  Хубавото топло време в събота извади мнозина навън. Въпреки, че в момента все още правителството обмисля вариантът парковете да бъдат отворени за свободен достъп и към този момент  разходката в  тях остава непозволена, днес имаше хора в центъра на града, които предпочетоха сенките на дърветата в парка.

  Други пък използват деня за ремонти. Двойка хасковлии се заеха да подменят повредените керемиди на покрива на къщата си във врeмето на престой, в което властите призовават  мерките, наложени заради коронавируса, да се спазват и хората да останат по  домовете си. 

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (7)

  • 1
   Па
   Пак глупости
   25 -4
   14:30, 25 апр 2020
   Като си оправят покрива на къщата да не би да не си си вкъщи? Или ще хванат вируса на покрива. То затова бат Бойко ви нарича мисирки.
  • 2
   На
   Нагли
   6 -4
   18:41, 25 апр 2020
   Тя една полицияяя ...само се заяждат и обиждат.
   Хората като си казват истината не ги пускат а тези дето лъжат да...смешна работа..цял живот ще ви лъжат
  • 3
   Ор
   Орфеец
   1 0
   20:37, 25 апр 2020
   Ако някой се мисли за силен, да се пробва на канадска борба с това момче на покрива.
  • 4
   И отнякъде изпълзя журналист от Хасковска Медия Виж коментара
  • 5
   Ст
   Статия за чудо и приказ
   2 -2
   21:37, 25 апр 2020
   По безмислена и неграмотна статия няма и за това се взимат някакви пари ... Сериозни ли сте журналисти от хасково.нет ?
  • 6
   Ме
   Мерки
   1 0
   09:41, 26 апр 2020
   Не знам кого лъжете с тези мерки, но откакто живея в квартала, нашата междублокова улица не е мита даже с вода, камо ли шампоан. Всичко е пародия.
  • 7
   Ма
   Майната
   1 0
   19:09, 26 апр 2020
   Декларациите, с които пътуваме през КПП-тата в страната, са незаконни, защото те по същество ограничават две от основните ни права – на личен живот и на придвижване, каза за вестник „Марица“ известният адвокат и председател на „Асоциация за европейска интеграция и права на човека” Михаил Екимджиев.

  Хороскоп за 24.10.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ако днес се нуждаете от съвет, допитайте се до близък приятел или роднина. Така може да не се съмнявате в неговата лоялност. Видимо се нуждаете от промяна на обстановката около себе си. Сами можете да си създадете душевен комфорт, но също се погрижете и за близките си. Любовта ви се усмихва днес.
  24 окт 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  По-често давайте израз на добрите чувства към близките си, за да се радвате на взаимност. Духът ви ще укрепне и това ще се отрази благоприятно на живота ви. Въпросите, които ви вълнуват ще намерят по-бързо решението си, срещайки разбиране и подкрепа. Не правете компромиси с нещата, които са важни за вас.
  24 окт 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Планирате да свършите много неща днес, но ако не се организирате по подобаващ начин, едва ли ще доволни от резултатите, които постигате. Част от вас губят прекалено много време в колебания и това едва ли ще им помогне да се вместят в предвидените за работата им срокове. Можете да оползотворите свободното си време с активно раздвижване или спорт.
  24 окт 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  По никакъв друг начин не виждате изхода от нещата за себе си, освен като победители. Това ви поведение ви поставя най-отпред и ви мотивира да дадете най-доброто от себе си. Нямайте колебания относно начина си на действие, вие знаете къде са силните ви страни. Ще имате подкрепа, ако такава ви е нужна.
  24 окт 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Ще останете доволни днес от това, което се случва около вас. Имате възможността да изпълните намеренията си и го правите по блестящ начин. Измъквате се ловко от деликатна ситуация и то в печеливша позиция. Ще ви се наложи да изчакате още нещо, което досега не ви се е отдавало, скоро ще успеете да го направите според предварителните си планове.
  24 окт 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Очаква ви дълго мечтан ден в домашна обстановка, където атмосферата едва ли ще бъде нарушавана от разноречия и други неприятни неща. Наслаждавайте се на спокойствието си и ако имате време подгответе плановете си за предстоящата седмица.
  24 окт 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Придържайте се към онова, което се изисква от вас, за да не ви вземат за особняци. Желаете да имате повече свобода, но засега се задоволете с това, което ви се предлага. Ще намерите верния път към сърцето на желания от вас човек, но трябва и вие да дадете от себе си повече.
  24 окт 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  След усилията ви напоследък парите няма да закъснеят. Постепенно възстановявате обичайния си ритъм на живот. Без излишни усилия получавате това, което искате. Добри новини свързани с близките ви правят деня ви още по-хубав. Съвместни ангажименти ви дават възможност да получите добри позиции.
  24 окт 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Помислете кое е най-доброто за вас и семейството, и с него се заемете. Краткосрочните цели са за предпочитане, виждате резултатите веднага и това ви дава сили да продължите. Освен това се нуждаете и от почивка, а също и от развлечения. Дали ще ви стигне времето всичко…
  24 окт 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Днешният ден едва ли ще си останете у дома. Независимо с какво ще го свържете, бъдете сигурни, че ще останете доволни от прекараното време. Разтоварвате се сред хора, които не сте виждали отдавна или пък виждате за пръв път. При всички случаи промяната на обстановката ви се отразява особено добре.
  24 окт 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще имате възможност да изчистите някои стари задължения. В интимен план искреността би ви донесла успех, колкото и невероятно да звучи. Бъдете открити за желанията си и може да се изненадате от споделената обич, която ще срещнете. Приемате на доверие думите на непознат за вас, но не се лъжете.
  24 окт 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  С желание ще се погрижите за близките ви хора, но и не само защото ще бъдете помолени за това. Добре съзнавате, че помагайки им да подредят живота си, помагате и на себе си. Изразявайки уважение към мнението на околните, ще откриете, че симпатиите ви са взаимни и от това ще последват интересни развития.
  24 окт 2020
  Последни новини