От х:

Днес в x:

Ремонтираха изгорялото електрическо табло на ЕВН в Хасково

Изображение 1 от 3

    Изгорялото електрическо табло в Хасково беше ремонтирано днес.

    Припомняме, че съоръжението на ЕВН пламна около 22 часа снощи. То се намира на тротоара на улица „Христо Ботев”, непосредствено до сградата на ESCOM.

    Заради инцидента, снощи електричеството в квартал „Училищни” беше спряно за около половин час. За кратко спряха и услугите на кабелния и интернет доставчик, но бързо бяха възстановени.

    Тази сутрин по изгорялото табло работеха техници от електроразпределителното дружество. В малък периметър в района на аварията, сутринта беше спряно захранването, но беше пуснат генератор. Дейностите на място вече са приключили. Служителите на ЕВН обясниха, че през следващата седмица ще се наложи още едно спиране на тока в района за кратко, с което цялостно ще приключи ремонтът.

    Днес техниците на ЕВН заявиха, че не е известна причината за избухването на пожара в електрическото табло, което е унищожено напълно.

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (8)

    • 1
      Си
      Сиротев
      7 -15
      11:39, 3 май 2020
      Б р е х,голяма новина! Виж коментара
      • По
        Потребител
        19 -7
        12:02, 3 май 2020
        Ами новина е, защото от това табло зависят услугите на буквално 10-ки хиляди хора... Пък и да се радваме, че това са новините от нашия град - вие какво предпочитате, катастрофи, кражби и убийства ли?!
      • Жа
        Жана
        9 -11
        12:09, 3 май 2020
        Предпочитаме да чуем,че падат КПП тата,че сваляме маските,че има малко заразени,че хората се връщат на работа,че разрешават разходките,че отварят заведенияата,че спорта се завръща...
      • По
        Потребител
        16 -4
        12:12, 3 май 2020
        До Жана, маските вече ги свалихме, явно не сте в час. КПП-тата ще паднат около Гергьовден, гледайте национални медии, този сайт е местен и се занимава главно с местни новини...
      • До
        До Жана
        13 -6
        12:43, 3 май 2020
        Жанче, това ли според теб, добри новини ли са? Мислиш ли, че всичко което си изброила, ще ти подобри с нещо живота??? Добра, новина е че са открили лекарство или че 10-15 дена няма заразени, иначе другото е ала-бала.
    • 2
      Не
      Не беше
      10 -2
      12:53, 3 май 2020
      добра идея таблата да са отвън и достъпни за всеки.Още повече с тия пластмаси са доста уязвими.
    • 3
      Гр
      градски
      6 -1
      21:29, 3 май 2020
      Точно този ли работник намериха да снимат? Най откъсания техник и най големия "частник" винаги заработва още за лично ползване ИВН му е бащиния.
      • Я
        Я
        3 -2
        22:48, 3 май 2020
        А другия до него как се казва, знаеш ли? Прилича ми на мой съученик.
    Последни новини