От х:

Днес в x:

14 °C

Ремонтираха изгорялото електрическо табло на ЕВН в Хасково

Изображение 1 от 3

  Изгорялото електрическо табло в Хасково беше ремонтирано днес.

  Припомняме, че съоръжението на ЕВН пламна около 22 часа снощи. То се намира на тротоара на улица „Христо Ботев”, непосредствено до сградата на ESCOM.

  Заради инцидента, снощи електричеството в квартал „Училищни” беше спряно за около половин час. За кратко спряха и услугите на кабелния и интернет доставчик, но бързо бяха възстановени.

  Тази сутрин по изгорялото табло работеха техници от електроразпределителното дружество. В малък периметър в района на аварията, сутринта беше спряно захранването, но беше пуснат генератор. Дейностите на място вече са приключили. Служителите на ЕВН обясниха, че през следващата седмица ще се наложи още едно спиране на тока в района за кратко, с което цялостно ще приключи ремонтът.

  Днес техниците на ЕВН заявиха, че не е известна причината за избухването на пожара в електрическото табло, което е унищожено напълно.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (8)

  • 1
   Си
   Сиротев
   7 -15
   11:39, 3 май 2020
   Б р е х,голяма новина! Виж коментара
   • По
    Потребител
    19 -7
    12:02, 3 май 2020
    Ами новина е, защото от това табло зависят услугите на буквално 10-ки хиляди хора... Пък и да се радваме, че това са новините от нашия град - вие какво предпочитате, катастрофи, кражби и убийства ли?!
   • Жа
    Жана
    9 -11
    12:09, 3 май 2020
    Предпочитаме да чуем,че падат КПП тата,че сваляме маските,че има малко заразени,че хората се връщат на работа,че разрешават разходките,че отварят заведенияата,че спорта се завръща...
   • По
    Потребител
    16 -4
    12:12, 3 май 2020
    До Жана, маските вече ги свалихме, явно не сте в час. КПП-тата ще паднат около Гергьовден, гледайте национални медии, този сайт е местен и се занимава главно с местни новини...
   • До
    До Жана
    13 -6
    12:43, 3 май 2020
    Жанче, това ли според теб, добри новини ли са? Мислиш ли, че всичко което си изброила, ще ти подобри с нещо живота??? Добра, новина е че са открили лекарство или че 10-15 дена няма заразени, иначе другото е ала-бала.
  • 2
   Не
   Не беше
   10 -2
   12:53, 3 май 2020
   добра идея таблата да са отвън и достъпни за всеки.Още повече с тия пластмаси са доста уязвими.
  • 3
   Гр
   градски
   6 -1
   21:29, 3 май 2020
   Точно този ли работник намериха да снимат? Най откъсания техник и най големия "частник" винаги заработва още за лично ползване ИВН му е бащиния.
   • Я
    Я
    3 -2
    22:48, 3 май 2020
    А другия до него как се казва, знаеш ли? Прилича ми на мой съученик.

  Хороскоп за 08.05.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Добър енергиен тонус и физическа устойчивост. Радвате се на споделено внимание в работата си. Признанието, което получавате не е случайно. Положените усилия за да се приспособите към новата ситуация ви карат да се чувствате добре. Приемате градивно забележките и продължавате напред.
  08 май 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Очаква ви спокоен ден на работното място. Със задоволство ще установите, че служебните ви дела се развиват успешно като някои от тях е възможно да надхвърлят очакванията ви. От вас се излъчват добро настроение и оптимизъм, които действат стимулиращо на близките ви хора. Отложете ангажименти вечерта, за да прекарате повече време с любимия човек.
  08 май 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Отдава ви се възможност да разширите дейността си и да завоювате нови територии. Възползвайте се от съветите на специалисти в дадената област. Инвестициите, които направите за компетентна консултация ще се възвърнат многократно. Не залагайте на нищо случайно, подсигурете се добре във всяка своя стъпка.
  08 май 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Присъствието ви от много хора е търсено и желано. Знайте, че само с постоянство и воля можете да постигнете желанията си, нищо няма да дойде наготово. В отношенията с роднините са възможни разногласия, от вас зависи да ги убедите аргументирано в правотата на доводите си.
  08 май 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Приключете навреме започнатите задачи, денят е подходящ и за други занимания. Ще останете адекватни на ситуацията и ще покажете най-доброто от себе си, споделяйки идеите си пред когото трябва. Разбирателството помежду ви ще помогне по-лесно да се постигнете обща цел. Други ще се подготвят за предстоящо събитие, важно за професионалната им реализация.
  08 май 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Предстоят ви важни ви срещи, изискващи да сте в добра форма. Ще се концентрирате в сферата на професионалните си занимания и ще търсите по-добри пътища за изяви. Личен проблем е на път да бъде решен, но не проявявайте твърдоглавие, а се вслушвайте в съветите на онези, които милеят за вас.
  08 май 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Посветете времето си за приключване на проект, по който работите от дълго време. Придържайте се към онова, което ви е познато. Всяко отклонение от пътя, може да ви навреди. Покажете на близките си колко много ги цените и се нуждаете от помощта им. Това ще ги мотивира да поемат част от грижите ви. Заемете се със самоусъвършенстването си - изучаването на чужда език е добро начало.
  08 май 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Ще спечелите, ако не пренебрегвате предложенията на колегите си и заедно взимате решения по общите ви задачи. Може да се наложат и компромиси, за това не бъдете категорични. За реализацията на нова идея също се консултирайте със специалисти, за да не хвърлите труда си на празно.
  08 май 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Доста напрежение и непредвидени ядове се очертават пред повечето от вас. Въпреки това денят има изгледи да се превърне в един от най-успешните ви в последно време. При по-голяма концентрация ще успеете да избегнете повечето неприятности и да се възползвате от шансовете, които ви се откриват. Важно е да не губите обзелия ви днес ентусиазъм.
  08 май 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  С творческо настроение ще се отнесете към работата си. Една от причинете за повишения ентусиазъм е зараждаща се нова връзка или вълнуващо ви познанство. Но не така ще бъде с онези, които са заети да раздават “правосъдие”. Ако нямате пряко отношение към проблемите се въздържайте от коментари, за да не дистанцирате публиката от себе си.
  08 май 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Бъдете повече пестеливи. Сега не е желателно да си позволявате излишни харчове. Отваряйте си очите на четири, особено ако при работата си работите с пари. Помощта, която ще ви бъде поискана е много необходима. Не я отказвайте. Всяко ваше доброволно желание за подкрепа ще бъде многократно възнаградено.
  08 май 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Задача, върху която отдавна работите ще се придвижи успешно напред и ще я приключите с добри резултати за себе си. Други ще поставят условие пред партньора си за конкретни обвързаности, може да не са в личен план. Но това е начина да продължите спокойно напред, със защитени интереси.
  08 май 2021
  Последни новини