От х:

Днес в x:

Полицаи изгонили играещи футбол на стадион "Младост"

Отварянето на големите градски паркове за разходка показва, че повечето от хората спазват правилата. Това заяви кметът на община Хасково Станислав Дечев по време на пресконференция на Областния кризисен щаб.

„Хасковлии са дисциплинирани и отговорни хора. Но има и такива, които решават да използват спортните уреди или да се събират по пейките в парковете. Това показват нашите проверки“, съобщи Станислав Дечев.

Той посочи, че снощи на стадион „Младост“, който не е разрешен за ползване, е имало не само индивидуално спортуващи, но дори и такива, които са играли футбол и се наложила намесата на органите на МВР.

Кметът още веднъж призова за самосъзнание и дисциплина. „Да се избягват близките контакти, да се спазва физическа дистанция, да не се докосват предмети и уреди, които може са ползвани от други хора преди това и може да се стигне до разпространение на заразата“, каза още кметът на Хасково. Станислав Дечев помоли хората за още малко усилия и търпение, защото всичко, което се предприема от властите е с цел запазване здравето на хората.

Станислав Дечев заяви още на брифинга, че в Старческия дом в Хасково, както и във всички социални заведения в общината достъпът на външни лица е забранен. Ограничено е и излизането на потребителите от там. Не се правят и нови приеми. Тези мерки са взети още в началото на извънредното положение и много стриктно се изпълняват и в момента, подчерта градоначалникът. Той съобщи, че спазването на противоепидемичните мерки дава резултат и в тези заведения няма констатирани случаи на заразени с коронавирус.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

  • 1
    Де
    Делянчо Наемателя
    29 -10
    20:07, 28 апр 2020
    Падне ли криминалната мутра ******* от власт, с герберастите из страната е свършено.
    • Ха
      Хах
      10 -15
      20:58, 28 апр 2020
      Що бе свирки ли ще им правиш😅 Виж коментара
    • Ча
      Чакайте си
      11 -12
      21:30, 28 апр 2020
      От чакане да паднели Бойко и герберастите, вече дванадесет години ви се изтриха гащите. Има да чакате, ама вече спряхте и да го сънувате. Няма вече лапаница и далавери, а?
    • Го
      Горския
      5 -7
      22:53, 28 апр 2020
      На Вълка му е дебел врата щото сам си върши работата
      ....
      Падне ли , Стане ли са безлични форми във Българския Език
      ...
      Искам Аз да го ликвидирам Мутрето
  • 2
    Мл
    Младок
    12 -6
    22:13, 28 апр 2020
    Принципно,бих коментирал статията,но е ясно безотговорното поведение.
    Ще коментирам друго,ами именно това че горните коментари показват ясното разделение на обществото мнение.БСП и Герб.
    Скъпи съграждани,разберете че и двете политически сили никога не са постигали просперитет и подобряване качеството на българският гражданин.Съчувствам единствено на генерала,защото е лекар и се вижда желанието да ни изведе от тази криза,но за съжаление е заобиколен от политически амбиции,прикриващи се и бягащи от отговорност,когато има нужда от тях.
    ПП Герб отпуснаха пробно мерките,защото виждат нарастващото недоволство,а от друга страна БСП е бита карта и политически провал.
    Лека вечер.
    • Го
      Горския
      6 -4
      00:30, 29 апр 2020
      Аз не съм политически пристрастен .
      Аз искам да съм Сатър .
      С удоволствие бих ликвидирал и Хамстера Станишев и Свинчо Гергов и Джолана и Боци Маймуната и техните Калинки и Съучастници.
      ....
      А Народа след Хайката за вълци ще си намери други да го лъжат.
      ....
      Но Геноцида трябва да спре - иначе 2050 ще сте 4 милиона от тях 1 милион "румънци" . Турците и те ще са на измиране като българите
    • 12
      123
      1 0
      06:23, 29 апр 2020
      А тогава защо гласуваш винаги за тях.
  • 3
    Ko
    kobra
    1 -3
    08:49, 29 апр 2020
    точно тоз Б.Б. ще ви е...... и разплачи българите тоз вече ви е изсмукал 60% от кръвчицата ви ще видите
  • 4
    Аз
    Аз
    1 -1
    11:56, 29 апр 2020
    С песни и шеги управлението върви... Взел манталитета на Бай Тошо... Ама не взел акъла му... Он беше простоват човек ама знаеше как да води политика... Сега тез маткъри само си свалят гащите на Европата и му викат водене на политика..., атуй си е живо ебане на България от Евро парламентьорите....
Последни новини