От х:

Днес в x:

14 °C

Семейство от Чикаго дари агнешко месо и козунаци на нуждаещи се в Харманли

    В навечерието на Великден, 16 семейства от Харманли получиха великденски обяд и козунаци, съобщиха от общинската администрация.

    Дарението, което се състои от агнешко месо и 50 козунака направиха семейство Желеви от Чикаго. Храната бе приготвена в кухнята на Домашен социален патронаж и достигна до нуждаещите се семейства чрез здравния медиатор Фани Иванова и младите доброволци Пламена, Ивелин и Георги.

    Евротакси Харманли дари 25 торбички с великденски сладки и шоколадови лакомства, които зарадваха децата на няколко многодетни семейства.
    Кметът на Община Харманли Мария Киркова благодари на дарителите, които в тези трудни времена се опитват да помогнат и зарадват социално слаби жители на Харманли с малък жест за великденските празници.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Харманли е Областния Център на щата Хасково :))
    • 2
      Па
      Паравозокаргов
      12 -2
      15:32, 18 апр 2020
      Добър жест.Дано има повече такива хора.За съжаление само българите даряват!Ромите не е.ават!
    • 3
      13
      13
      12 -1
      15:45, 18 апр 2020
      Ромите само крадът и вземат от тази държава , те имат само права а задължения нямат. А българите права нямат имат задължения към тази държава .

    Хороскоп за 05.03.2021

    Хороскоп за Овен

    Овен
    Ще се погрижите за делата си, така, че да не изоставате в новостите. Благодарение на разумните си действия ще се ползвате от благоприятна ситуация и с възможност да избирате. Очакванията ви ще са основателни и резултатите няма да закъснеят. Бъдете умерени във всичко.
    05 мар 2021

    Хороскоп за Телец

    Телец
    Правилно насочени, финансите ви ще се увеличат и без да търсите помощта на хората от властта. Разчитайте повече на себе си и по-малко на онези, които ви обещават бързи сделки. Има опасност от измами от недобре настроени към вас. В компанията на любимите си същества ще прекарате една чудесна вечер.
    05 мар 2021

    Хороскоп за Близнаци

    Близнаци
    Отстрани делата ви изглеждат малко рисковани, но вие сте разумни и няма да се подведете на емоциите си. Напредък ще отбележите в делови преговори и бизнес-начинания. Не поставяйте интимните си отношения с партньора на втори план, много скоро може да съжалявате за това. Предизвикателства за творците.
    05 мар 2021

    Хороскоп за Рак

    Рак
    Очакват ви големи успехи през този ден. Успявате да внесете организация навсякъде около себе си днес, дори това да не се хареса на някои хора. Действате независимо и твърдо преследвате целите си. Възможно е да ви се наложи да пристъпите към крачка, която ще изисква пълната ви концентрация през следващите дни. Не се отказвайте от намеренията си.
    05 мар 2021

    Хороскоп за Лъв

    Лъв
    Златната среда днес е верния път във всичко, което имате намерение да правите. Потиснете желанието си да давате оценка на хората в обкръжението си, може да подцените някого, от когото ще зависите в бъдеще. Стремежът ви към успех на всяка цена няма да ви донесе очакваното. Делата ви на работното място ще се развиват според вложената в тях енергия, което значи без особени затруднения.
    05 мар 2021

    Хороскоп за Дева

    Дева
    Този ден ще ви предостави шанса да тръгнете по нов път, който отдавна очаквате. Част от амбициите ви ще се увенчаят с успех още днес, когато ще имате възможност да постигнете значителен напредък в професионален план. Хората, с които работите ще останат доволни от начина, по който се справяте с работата си. В личен план се радвате на разбирателство.
    05 мар 2021

    Хороскоп за Везни

    Везни
    Самочувствието ви днес е особено и високо и това е напълно закономерно с оглед на успехите ви през деня. Постигате напредък в области, които досега сте срещали сериозни трудности. Не се предоверявайте на познати. Споделеното от вас в непринуден разговор, може да бъде използвано за да ви злепоставят. Преодолявате здравословен проблем.
    05 мар 2021

    Хороскоп за Скорпион

    Скорпион
    С идеите и поведението си успявате да впечатлите важен за деловите ви начинания човек. Най-вероятно ще успеете да получите искан от вас кредит или някакъв вид материална подкрепа и ще преминете към осъществяване на замисленото. Бъдете по-гъвкави в личните си взаимоотношения и оставяйте повече пространство на човека срещу вас. Ако проявите разбиране ще постигнете много повече.
    05 мар 2021

    Хороскоп за Стрелец

    Стрелец
    Чудесна седмица за всички представители на вашата зодия. Независимо дали посвещавате времето си на делова активност или просто безделничите очакват ви много приятни дни. Не се тормозете просто се наслаждавайте на късмета си и хубавото време.
    05 мар 2021

    Хороскоп за Козирог

    Козирог
    С интерес ще се отнесете към задача, чиито финансов еквивалент ви прави по - напористи в изпълнението й. Откритостта в поведението ви прави възможно постигането и на други ангажименти. Това може и да не се хареса на някои, но вие ще се почувствате удовлетворени и с амбицията да продължите.
    05 мар 2021

    Хороскоп за Водолей

    Водолей
    Ако не въздържате емоциите си днес, рискувате целият ден да се изнерви и да не успеете да свършите почти нищо съществено. Въпреки трудностите, които се изпречват на пътя ви, имате възможност да подобрите положението си с повече търпение и добре премислени маневри. Вечерта ликвидирайте излишното напрежение в приятелска компания.
    05 мар 2021

    Хороскоп за Риби

    Риби
    Предстои ви много работа, но не разчитайте тя да е непременно свързана със значителни финансови постъпления. Поводът за празнуване ще дойде от другаде. Работете целеустремено, защото скоро ще имате повод за радост. Очакват ви хармонични отношения в семейството.
    05 мар 2021
    Последни новини