От х:

Днес в x:

14 °C

Частник заключил тоалетната на Зеленчуковия пазар, общината със спешни мерки

  Търговците на Зеленчуковия пазар останаха без тоалетна от вчера. За това алармираха работещите на тържището, след като били поставени в затруднено положение.

  "Тоалетната в края на пазара е единствената, ползвана от търговците, макар и срещу заплащане. След като я заключиха, всеки си ходи, където намери. Абсурдно е на толкова голям пазар да няма друга тоалетна", ядосваше се Венета Кавазова. Неин колега заяви, че бил принуден да се прибира до вкъщи.

  Управителят на пазара Георги Георгиев заяви, че въпросната тоалетна се стопанисва от частно лице и не може да го задължи да я отключи. Тази сутрин той обаче заяви, че ще търси алтернативен вариант за справяне със ситуацията. Междувременно уведомил за проблема кмета на Хасково Станислав Дечев.

  От общината поясниха, че още преди повече от 5-6 години тоалетната била отдадена под наем на частно лице. Казаха, че ще вземат спешни мерки. Ще бъдат изпратени служители на общинското предприятие "Екопрогрес", които да отворят санитарния възел и да го почистят, като ще го поддържат временно, докато наемателят бъде открит. "Ако той не си поеме задълженията, договорът му ще бъде прекратен моментално", категорично заявиха от кметството.

  Анета Кутелова

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (15)

  • 1
   12
   125
   40 -3
   12:03, 18 мар 2020
   Дай на циганина ключ и става по велик от царя.
   • Hu
    Huah
    13 0
    15:26, 18 мар 2020
    Тая луканка пред входа е върха !
   • И общинския съвет е фирма на Мутри и Бейове .
  • 2
   Ха
   Хасковлия пазарджия
   29 -2
   12:21, 18 мар 2020
   Пазара се стопанисва от фирма наТ. Лилянов. Той ще се справи с проблема, ако управителя не успее.
   • Хр
    Християн Комунист
    7 -2
    19:04, 18 мар 2020
    А ако ликвидираме Тенчо Сервитьора , Къци Маймуната и Дидко Пискюла ,
    може да се справим и с 25% от корупцията в Общината и Полицията :))
  • 3
   Та
   танас
   28 -4
   12:30, 18 мар 2020
   Т. Лилянов ще построи 2 тоалетни от двата края на пазара, за да се реши проблема. Тази съществуваща тоалетна е от време оно и не отговаря на съвременните изисквания!
   • Съ
    Съвет до Тенчо Сервитьора
    4 0
    19:12, 18 мар 2020
    Като ги построи , кажи на Сервитьора да сложи вътре някоя и друга
    Ултра-Виолетова ламБа .
    Хасковските мутри са тъпи - не са като Западно-европейските и Американските мутри , които на всички подобни места имат ултра-виолетови лампи
    ..
    - например щандове за риба и морски дарове, месарски щандове, щандове са сирене. и т.н.
  • 4
   Ko
   Kosmonawt
   18 -1
   12:38, 18 мар 2020
   То лайната на АГО - то текът по тротоара срещу автомивка Вишните на васил левски от една седмица и никой нищо не прави станало е езеро от лайна в склада за дърва.
  • 5
   По
   Потърпевш-нетърговец
   22 -5
   13:10, 18 мар 2020
   А кой ползва въпросната тоалетна?Почти всички мъже- продавачи от години ползват околните улици и опикават под терасите на хората.След това, без да си измият ръцете,спокойно застават зад стоката си! Гнусни продавачи колкото искаш!А абсурдът- да се продават хранителни стоки без осигурена тоалетна и хигиена-пореден абсурд по български!
  • 6
   Фе
   Фекал
   12 -3
   13:57, 18 мар 2020
   Вижда се че някой вече си е свършил работата пред врата на тоалетната ама защо трябваше това нещо да се снима не ми стана ясно
  • 7
   Ей
   ЕЙ ПРЕЗЕРВАТИВИ
   15 -6
   13:57, 18 мар 2020
   Нали частното беше по добро. След като е решил човека е затворил. Молете са кауфланд да не затвори щото почти няма квартални магазинчета. Тогава от глад ще умирате. Още ли се радвате на частното. А
  • 8
   14
   14/88
   7 -1
   14:01, 18 мар 2020
   Изказването на мнения трябва да става на обособените за това места, а не около тях..
  • 9
   Ек
   Екотрадекс 2
   25 -6
   14:18, 18 мар 2020
   Крайно комична ситуация и сега какво правим за всяко нещо търсим Тенчо Лилянов,ами този управител за какво е назначен глава няма ли на раменете или само симулираме дейност ... Ми съборете я тази тоалетна и направете нова какво чакате вижте в Димитровград какво направи Иво Димов с пазара зад пощата тук само лапане и нищо друго условия нулеви ....
   • Тъ
    търговец
    10 -1
    14:47, 18 мар 2020
    Екотрадекс 2 , май нищо не си разбрал от статията.
  • 10
   Ем
   Емо
   3 0
   17:02, 18 мар 2020
   Кой каза, че тоалетните на Кауфланд работели. Около 12,00 часа мъжката тоалетна беше заключена. Дали е временно- не знам. Мъжете използваха тоалетната за инвалиди.

  Хороскоп за 28.03.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Разумни и прагматични, ще се справите с всяко предизвикателство, независимо от цената. Не позволявайте на финансовите затруднения да ограничават мисленето ви. Проблемите в семейството решавайте спокойно, като говорите и насърчавате останалите също да го правят. Бъдете открити и по-често се вслушвайте в думите им.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  С практичен подход ще отдавате предпочитание на онези хора и ситуации, от които бихте имали полза за момента. Ще усвоявате новостите в движение, без това да се отразява на темпото ви. По такъв начин ще поддържате информираността си и ще бъдете конкурентно способни във всеки един момент.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Отнасяйте се с повишено внимание към дребните неща около себе си, за да избегнете конфликтна ситуация. Имате шанс да направите добър избор от многото предложения, които ще получите, ако проявите повече далновидност. Не се колебайте да споделите вълненията си с хората, на които можете да разчитате.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  За домошари като вас, скъпи Раци този ден предлага неизброими възможности. Можете да се развихрите на не едно място и да свършите много полезна работа. Кулинарните ви способности ще бъдат достойно оценени. Държите всичко да е изрядно и правите всичко, за да е така.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Активни и уверени в себе си ще откриете нещото, което сте търсили дълго. Може би там е бъдещето ви. Отношенията с хората от обкръжението ви ще са отлични, което допълнително ще ви подтиква към действия. Ще ви вълнуват успехите на другите, а това ви прави по-добри и толерантни.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Ще бъдете в добро настроение и ще се радвате на взаимни чувства с близките ви. Добри вести ще ви донесат хора от далече. Запазете търпението си и не изпреварвайте събитията. Скоро ще имате причини да сте по-забързани, ще ви притиснат срокове и по-високи обороти. Починете си.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Съветът към онези, за които бизнеса е приоритет е да не рискуват излишно днес. Заложете на сигурните пътища и не оставяйте на случайността да определя хода на решенията ви. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  От действията ви днес ще зависи дали ще изживеете деня си спокойно или в напрегнато очакване. Някои ще предприемат пътуване, с което ще се опитат да уредят личните си дела. Избягвайте споровете, дори да става дума за дребни неща. Рискувате да си развалите настроението и да получите главоболие.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Рискът, който предприемат мнозина от вас е съвсем оправдан. Оставете времето да докаже правотата ви и бъдете уверени в успеха си. Доверието, което оказвате на познат човек е точно на място и няма основания за притеснение.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Промени в плановете ви за днес ви карат да търсите алтернативи, които са максимално приемливи. Това може да се окаже трудоемка задача, но вие сте упорити и не се отказвате толкова лесно. Не пренебрегвайте усилията на човек от обкръжението ви да направи нещо за вас. Ще научите нещо приятно, свързано с обекта на вашите чувства.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днес събирате информация относно работата си, която ще ви бъде полезна за в бъдеще. Оставете настрана въпроси, които касаят лично околните, те само могат да ви отдалечат от целите ви. Привлечени сте от интригуваща личност, за която отделяте голяма част от времето си напоследък. Възможно е това увлечение да прерасне в дълбока сърдечна връзка.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ако ви липсват внимание и грижи, не бързайте да се засягате. Помислете къде имате пропуски, защото е сигурно, че не сте изрядни. Дайте си сметка за собствените си постъпки и променете отношението си към онези, които неоснователно сте наранили. Духовни прозрения ще ви подтикнат към промени.
  28 мар 2020
  Последни новини