От х:

Днес в x:

23 °C

Частник заключил тоалетната на Зеленчуковия пазар, общината със спешни мерки

  Търговците на Зеленчуковия пазар останаха без тоалетна от вчера. За това алармираха работещите на тържището, след като били поставени в затруднено положение.

  "Тоалетната в края на пазара е единствената, ползвана от търговците, макар и срещу заплащане. След като я заключиха, всеки си ходи, където намери. Абсурдно е на толкова голям пазар да няма друга тоалетна", ядосваше се Венета Кавазова. Неин колега заяви, че бил принуден да се прибира до вкъщи.

  Управителят на пазара Георги Георгиев заяви, че въпросната тоалетна се стопанисва от частно лице и не може да го задължи да я отключи. Тази сутрин той обаче заяви, че ще търси алтернативен вариант за справяне със ситуацията. Междувременно уведомил за проблема кмета на Хасково Станислав Дечев.

  От общината поясниха, че още преди повече от 5-6 години тоалетната била отдадена под наем на частно лице. Казаха, че ще вземат спешни мерки. Ще бъдат изпратени служители на общинското предприятие "Екопрогрес", които да отворят санитарния възел и да го почистят, като ще го поддържат временно, докато наемателят бъде открит. "Ако той не си поеме задълженията, договорът му ще бъде прекратен моментално", категорично заявиха от кметството.

  Анета Кутелова

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (15)

  • 1
   12
   125
   40 -3
   12:03, 18 мар 2020
   Дай на циганина ключ и става по велик от царя.
   • Hu
    Huah
    13 0
    15:26, 18 мар 2020
    Тая луканка пред входа е върха !
   • И общинския съвет е фирма на Мутри и Бейове .
  • 2
   Ха
   Хасковлия пазарджия
   29 -2
   12:21, 18 мар 2020
   Пазара се стопанисва от фирма наТ. Лилянов. Той ще се справи с проблема, ако управителя не успее.
   • Хр
    Християн Комунист
    7 -2
    19:04, 18 мар 2020
    А ако ликвидираме Тенчо Сервитьора , Къци Маймуната и Дидко Пискюла ,
    може да се справим и с 25% от корупцията в Общината и Полицията :))
  • 3
   Та
   танас
   28 -4
   12:30, 18 мар 2020
   Т. Лилянов ще построи 2 тоалетни от двата края на пазара, за да се реши проблема. Тази съществуваща тоалетна е от време оно и не отговаря на съвременните изисквания!
   • Съ
    Съвет до Тенчо Сервитьора
    4 0
    19:12, 18 мар 2020
    Като ги построи , кажи на Сервитьора да сложи вътре някоя и друга
    Ултра-Виолетова ламБа .
    Хасковските мутри са тъпи - не са като Западно-европейските и Американските мутри , които на всички подобни места имат ултра-виолетови лампи
    ..
    - например щандове за риба и морски дарове, месарски щандове, щандове са сирене. и т.н.
  • 4
   Ko
   Kosmonawt
   18 -1
   12:38, 18 мар 2020
   То лайната на АГО - то текът по тротоара срещу автомивка Вишните на васил левски от една седмица и никой нищо не прави станало е езеро от лайна в склада за дърва.
  • 5
   По
   Потърпевш-нетърговец
   22 -5
   13:10, 18 мар 2020
   А кой ползва въпросната тоалетна?Почти всички мъже- продавачи от години ползват околните улици и опикават под терасите на хората.След това, без да си измият ръцете,спокойно застават зад стоката си! Гнусни продавачи колкото искаш!А абсурдът- да се продават хранителни стоки без осигурена тоалетна и хигиена-пореден абсурд по български!
  • 6
   Фе
   Фекал
   12 -3
   13:57, 18 мар 2020
   Вижда се че някой вече си е свършил работата пред врата на тоалетната ама защо трябваше това нещо да се снима не ми стана ясно
  • 7
   Ей
   ЕЙ ПРЕЗЕРВАТИВИ
   15 -6
   13:57, 18 мар 2020
   Нали частното беше по добро. След като е решил човека е затворил. Молете са кауфланд да не затвори щото почти няма квартални магазинчета. Тогава от глад ще умирате. Още ли се радвате на частното. А
  • 8
   14
   14/88
   7 -1
   14:01, 18 мар 2020
   Изказването на мнения трябва да става на обособените за това места, а не около тях..
  • 9
   Ек
   Екотрадекс 2
   25 -6
   14:18, 18 мар 2020
   Крайно комична ситуация и сега какво правим за всяко нещо търсим Тенчо Лилянов,ами този управител за какво е назначен глава няма ли на раменете или само симулираме дейност ... Ми съборете я тази тоалетна и направете нова какво чакате вижте в Димитровград какво направи Иво Димов с пазара зад пощата тук само лапане и нищо друго условия нулеви ....
   • Тъ
    търговец
    10 -1
    14:47, 18 мар 2020
    Екотрадекс 2 , май нищо не си разбрал от статията.
  • 10
   Ем
   Емо
   3 0
   17:02, 18 мар 2020
   Кой каза, че тоалетните на Кауфланд работели. Около 12,00 часа мъжката тоалетна беше заключена. Дали е временно- не знам. Мъжете използваха тоалетната за инвалиди.

  Хороскоп за 11.07.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Днес ще се погрижите за собственото си спокойствие, осигурявайки си повече тишина и време за размисъл. Има върху какво да мислите, работата, семейството, приятелите и многото си несвършени задачи. Някой, който отдавна ви привлича ще скъси разстоянието по между ви. С общи действия отношенията ви ще се развият в желаната от вас посока.
  11 юли 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Осъществявате значителен напредък днес благодарение на неуморните си действия в избраната от вас посока. Радвате се на одобрението на всички около себе си, което допълнително ви стимулира да действате в същия дух. Постарайте се да не пренебрегвате личните си ангажименти за сметка на професионалните и по-специално времето, което отделяте за любимия човек.
  11 юли 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Силните ви прояви днес ще предизвикат промени около вас. Най-изразени ще бъдат в личен пран. Водени от разбирането си за нещата, ще сложите край на онези, които ви пречат да се чувствате истински и ще вземете решения, променящи в известна степен обичайните ви занимания. Бъдете толерантни и ще ви бъде по-лесно в отношенията с околните.
  11 юли 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Избягвайте споровете, дори и да считате, че сте прави. Спокойствието днес ви е по-важно, отколкото изява на красноречието и интелекта ви. Носете багажа си тихо и се съсредоточете към собствените си търсения и потребности. Скоро ще получите дарове, за които трябва да сте подготвени.
  11 юли 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Прекарвате по-голяма част от времето си в дребни задачи по дома. Това са все неща, които от отдавна отлагате да свършите. Крайно време е да довършите онова, което сте започнали. Ако не днес, то утре със сигурност ще имате възможност. Добре е да помислите и за бъдещо начинание, което планирате.
  11 юли 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  С удоволствие ще се заемете с нещата, които ви носят настроение. Срещи, приятелски събирания, родители, деца са част от вълненията ви за днес. Търпеливо и с такт ще насочвате събитията така, щото всички да се чувстват добре. Това го можете и е добре да се замислите дали не е част от мисията ви на тази земя.
  11 юли 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Предпочитате да прекарате този ден сред близките си, заети с нещо, което ще ви помогне да се разтоварите. Въпреки това обаче е твърде възможно този ден да ви поднесе различни изненади, които ще наложат промени в плановете ви. Не се учудвайте ако в крайна сметка прекарате по-голяма част от деня извън дома си. Няма съмнение обаче че ще се забавлявате добре.
  11 юли 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Планирате много задачи за днес и от вас зависи на кои от тях ще дадете преднина. Не позволявайте настроението ви да зависи от нечие благоволение към вас, както и не разпилявайте силите си да влизате в ненужни спорове. Добре ще ви се отрази времето сред природата или в компанията на любима книга.
  11 юли 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Интересен и динамичен ден. Благоразположението ви към ваши близки ви кара да се чувствате отлично. Започната на шега авантюра, ще прерасне в дълготрайна, сериозна връзка. От вас зависи дали ще приемете или не интересно предложение. Бъдете уверени в успеха си и със сигурност ще го постигнете.
  11 юли 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  И в работата, пък и извън нея, вие днес определено сте човекът - оркестър. Енергията ви изцяло ще бъде насочена както към служебните ангажименти, така и към дома. И вечерта с основание ще може да се поздравите за свършеното. Вниманието на любимите ви хора ще направи удовлетворението ви пълно.
  11 юли 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Стари задължения ще ви напомнят за себе си, създавайки у вас отегчение и досада. С повече търпение ще я свършите и ще ви остане време за по-интересни занимания. Нуждаете се от повече спокойствие около себе си, за да чуете шепота на сърцето си и да помислите за бъдещето си.
  11 юли 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Голяма част от вас ще са заети с лични дела днес. Справяте се успешно с въпрос, който не сте планирали. Притеснявате се излишно за възникнала ситуация. Имайте търпение и нещата ще се разрешат във ваша полза. Приятел се нуждае от личен съвет, отнесете се сериозно към ситуацията и проявете разбиране.
  11 юли 2020
  Последни новини