От х:

Днес в x:

27 °C

Частник заключил тоалетната на Зеленчуковия пазар, общината със спешни мерки

  Търговците на Зеленчуковия пазар останаха без тоалетна от вчера. За това алармираха работещите на тържището, след като били поставени в затруднено положение.

  "Тоалетната в края на пазара е единствената, ползвана от търговците, макар и срещу заплащане. След като я заключиха, всеки си ходи, където намери. Абсурдно е на толкова голям пазар да няма друга тоалетна", ядосваше се Венета Кавазова. Неин колега заяви, че бил принуден да се прибира до вкъщи.

  Управителят на пазара Георги Георгиев заяви, че въпросната тоалетна се стопанисва от частно лице и не може да го задължи да я отключи. Тази сутрин той обаче заяви, че ще търси алтернативен вариант за справяне със ситуацията. Междувременно уведомил за проблема кмета на Хасково Станислав Дечев.

  От общината поясниха, че още преди повече от 5-6 години тоалетната била отдадена под наем на частно лице. Казаха, че ще вземат спешни мерки. Ще бъдат изпратени служители на общинското предприятие "Екопрогрес", които да отворят санитарния възел и да го почистят, като ще го поддържат временно, докато наемателят бъде открит. "Ако той не си поеме задълженията, договорът му ще бъде прекратен моментално", категорично заявиха от кметството.

  Анета Кутелова

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (15)

  • 1
   12
   125
   40 -3
   12:03, 18 мар 2020
   Дай на циганина ключ и става по велик от царя.
   • Hu
    Huah
    13 0
    15:26, 18 мар 2020
    Тая луканка пред входа е върха !
   • И общинския съвет е фирма на Мутри и Бейове .
  • 2
   Ха
   Хасковлия пазарджия
   29 -2
   12:21, 18 мар 2020
   Пазара се стопанисва от фирма наТ. Лилянов. Той ще се справи с проблема, ако управителя не успее.
   • Хр
    Християн Комунист
    7 -2
    19:04, 18 мар 2020
    А ако ликвидираме Тенчо Сервитьора , Къци Маймуната и Дидко Пискюла ,
    може да се справим и с 25% от корупцията в Общината и Полицията :))
  • 3
   Та
   танас
   28 -4
   12:30, 18 мар 2020
   Т. Лилянов ще построи 2 тоалетни от двата края на пазара, за да се реши проблема. Тази съществуваща тоалетна е от време оно и не отговаря на съвременните изисквания!
   • Съ
    Съвет до Тенчо Сервитьора
    4 0
    19:12, 18 мар 2020
    Като ги построи , кажи на Сервитьора да сложи вътре някоя и друга
    Ултра-Виолетова ламБа .
    Хасковските мутри са тъпи - не са като Западно-европейските и Американските мутри , които на всички подобни места имат ултра-виолетови лампи
    ..
    - например щандове за риба и морски дарове, месарски щандове, щандове са сирене. и т.н.
  • 4
   Ko
   Kosmonawt
   18 -1
   12:38, 18 мар 2020
   То лайната на АГО - то текът по тротоара срещу автомивка Вишните на васил левски от една седмица и никой нищо не прави станало е езеро от лайна в склада за дърва.
  • 5
   По
   Потърпевш-нетърговец
   22 -5
   13:10, 18 мар 2020
   А кой ползва въпросната тоалетна?Почти всички мъже- продавачи от години ползват околните улици и опикават под терасите на хората.След това, без да си измият ръцете,спокойно застават зад стоката си! Гнусни продавачи колкото искаш!А абсурдът- да се продават хранителни стоки без осигурена тоалетна и хигиена-пореден абсурд по български!
  • 6
   Фе
   Фекал
   12 -3
   13:57, 18 мар 2020
   Вижда се че някой вече си е свършил работата пред врата на тоалетната ама защо трябваше това нещо да се снима не ми стана ясно
  • 7
   Ей
   ЕЙ ПРЕЗЕРВАТИВИ
   15 -6
   13:57, 18 мар 2020
   Нали частното беше по добро. След като е решил човека е затворил. Молете са кауфланд да не затвори щото почти няма квартални магазинчета. Тогава от глад ще умирате. Още ли се радвате на частното. А
  • 8
   14
   14/88
   7 -1
   14:01, 18 мар 2020
   Изказването на мнения трябва да става на обособените за това места, а не около тях..
  • 9
   Ек
   Екотрадекс 2
   25 -6
   14:18, 18 мар 2020
   Крайно комична ситуация и сега какво правим за всяко нещо търсим Тенчо Лилянов,ами този управител за какво е назначен глава няма ли на раменете или само симулираме дейност ... Ми съборете я тази тоалетна и направете нова какво чакате вижте в Димитровград какво направи Иво Димов с пазара зад пощата тук само лапане и нищо друго условия нулеви ....
   • Тъ
    търговец
    10 -1
    14:47, 18 мар 2020
    Екотрадекс 2 , май нищо не си разбрал от статията.
  • 10
   Ем
   Емо
   3 0
   17:02, 18 мар 2020
   Кой каза, че тоалетните на Кауфланд работели. Около 12,00 часа мъжката тоалетна беше заключена. Дали е временно- не знам. Мъжете използваха тоалетната за инвалиди.

  Хороскоп за 18.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Имате нужда да се освободите от напрежението на изминалите дни. То внася напрежение в отношенията с околните, вземете мерки да балансирате емоциите си. Правете неща, които са ви приятни и които със сигурност ще ви разтоварят. Любимият човек е до вас и това допълнително ще ви помогне да се отпуснете.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Нови познанства – професионални и лични ще разнообразят деня ви и направят бъдещето по-разбираемо за вас. Подготвени сте за промените и покажете, че сте готови да ги приемете. Предстоят ви напрегнати часове с работа и други отговорности през идващите дни. С любимия човек ще се посветите на общи занимания.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ще имате добри възможности да договаряте условията, които на вас ви допадат. Ако все пак покажете, че зачитате и чуждите интереси делата ви ще се развиват в желаната от вас посока. Имате силно излъчване и това увеличава добрите ви възможности днес. Предстоящо пътуване, за някои зад граница. Погрижете се за дребните детайли свързани с него.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  С повишено внимание работете, ако боравите с пари днес, съществува риск от измама. Бъдете внимателни и в общуванията си, използвайте познанствата си, за да помогнете на приятел. Други ще вземат решения, отнасящи се до семейството и разширяване на дома. Обсъждайте намеренията с близките си, за да постигнете по-добри резултати.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Намеренията ви днес ще се проявят с практични реализации, с което може да изненадате другите, но не и себе си. Новости от личен характер ще внесат настроение на повечето от вас, особено на самотните. Сега започнала връзка ще продължи и ще ви радва с вниманието и нежността на партньора ви.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  В много посоки ще проявите волята и духа си днес. С активното си присъствие ще влияете положително на събитията и не само в подкрепа на собствения си интерес. Деловите представители на знака ще решават проблеми, свързани с държавните институции. Ще срещане разбиране и подкрепа, а към инакомислещите не бъдете строги.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Отнасяйки се с уважение към колегите и хората около вас, ще почувствате взаимност, което ще се отрази обновяващо на настроението ви днес. Градивното ви отношение към проблемите ще направи работата на всички ви успешна. Отсъствието на любим до вас човек ще ви подтикне да скъсите разстоянията, предприемайки пътуване.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Гледайте на препятствията, като на поредното предизвикателство, с което предстои да се справите. Съхранете приветливото си излъчване и добро настроение, въпреки трудностите. Това привлича добрите сили, с чиято подкрепа ще реализирате по-бързо плановете си. Харесвани сте и ще се почувствате значими в нечии очи.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще се радвате на добра оценка за работата си и успехите ви ще станат повод за тържество. С уменията си постигате своето и трасирате занапред пътя си. Консултация със специалист по здравен проблем ще ви бъде само от полза. Предстоящите събития ще ви насочат към дейност или друго занимание, което ще ви носи добри доходи за в бъдещето.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Днес работете в екип, самостоятелните решения няма да се толерират. Това изисква да повишите доверието в партньорите си и да бъдете по-малко мнителни. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Общувайте с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днес е възможно да ви съпътстват трудности поради независещи от вас фактори. Въпреки това направете максималното, за да постигнете желания успех. Късметът ви спохожда в личен план, където получавате онова, което отдавна очаквате. Ще срещнете търсения човек. Бихте могли да се насладите на прекрасни съвместни мигове.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще проявите забележителна активност в обществени и колективни начинания. Предложенията ви ще бъдат чути и осъществени, защото сте загрижени за доброто на другите. Подаръци ще зарадват някои от вас, но всъщност вие сте си ги заслужили. Безотказното ви служене и добро отношение към другите е пример на поведение за всеки.
  18 сеп 2020
  Последни новини