От х:

Днес в x:

Отдават на търг тоалетната на Зеленчуковия пазар и помещения в обществената баня в „Република“

Обществената тоалетна на Зеленчуковия пазар в Хасково се отдава под наем за 10 години. В тази връзка от Община Хасково обявиха търг с тайно наддаване. Имотът е с площ 60 кв. м. и се намира край булевард „България“. Минималният месечен наем ще е 210 лева без ДДС.

Под наем за 10 години се отдават и помещения в обществена къпалня на улица „Единство“ в хасковския квартал „Република“. Едното е с площ от 67 кв.м. за лаборатория, като минималният месечен наем ще е 67 лева без ДДС, другото помещение е за офис и е с площ от 40 кв.м. и минимален месечен наем от 40 лева без ДДС.

Междувременно търгове за отдаване под наем за 10 години са обявени и за стоматологичен кабинет от здравната служба в село Долно Големанци, лекарски кабинет от здравната служба в село Широка поляна, лекарски кабинет от здравната служба в село Долно Големанци, лекарски кабинет от здравна служба в село Войводово, помещение №2 от автобусна спирка в село Конуш.

Желаещите могат да подават документи в „Деловодството“ на Община Хасково в запечатан непрозрачен плик, върху който се отбелязва: номера на настоящата заповед, името на кандидата за участник в търга и точното наименование на обекта 12:00 часа на 5 юни 2023. Публичния търг с тайно наддаване ще се проведе същия ден, но от 14:00 часа в заседателната зала на Община Хасково.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    И
    И
    10 -2
    08:20, 20 май 2023
    Браво , в Хасково никъде няма тоалетни , мизерен кмет и оправление
    ...
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини