От х:

Днес в x:

Хасковлии се юрнаха за последни покупки за Нова година

    Много хасковлии оставиха за последния момент покупките за трапезата за посрещането на Нова година. Едно от оживените места днес беше Зеленчуковият пазар в Хасково.

    Освен традиционните плодове и зеленчуци, на тържището се предлагаха пакетирани парчета прясна тиква за 1 лев килограма, която може директно да се използва за варене или за приготвяне на тиквеник. Предлагаха се още кисело зеле за 2 лева за килограм, кисели краставички, мариновани зелени домати. Сред търсените асортименти бяха ядки в насипно състояние и готови за консумация.

    Интерес имаше още към пуските, свински и телешки черва.

    Наплив имаше от клиенти имаше по магазинчетата около пазара. Пред някои от търговските обекти се бяха образували опашки.

    Междувременно търговците се жалваха, че от около 2 месеца не работи тоалетната в края на Зеленчуковия пазар, заради което били принудени да се прибират до домовете си или да търсят други варианти.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      И ний се юрнахме говеда прости
    • 2
      Do
      dodo
      16 -1
      15:18, 31 дек 2020
      Айде по скоро да свършва тая тарапана,и живота да си тръгне.
      • To
        Toto
        7 -1
        20:26, 31 дек 2020
        Това е само началото! Ако си мислиш, че ще живееш, като преди.... Да не те разочаровам, ама няма да е... Тепърва предстоят интересните събития, а тази пандемия беше "предисловието в приказката", която предстои!....
      • Ко
        Кочо Пръча
        1 0
        03:38, 1 яну 2021
        И аз бях оптимист за живот като преди, но като гледам как раята започва да се отпуска в задушаващата хватка на “новото нормално” и знам, че битката е загубена. 5 ваксини да ви бият - 4 за ковидиотизъм и 1 в ректалната вена с крем Ибрахим, нищо няма да се върне както си беше нормално преди година.
    • 3
      Та
      така ...
      3 0
      11:46, 1 яну 2021
      се получава,когато народа е прост и не знае къде и за какво е тръгнал!седят,чудят се,оглеждат,все едно не знаят за какво са тръгнали!
    Последни новини