От х:

Днес в x:

14 °C

Търсят логопед и петима програмисти в Хасково

Свободно място за логопед и петима програмисти на софтуерни приложения, обявиха от Бюрото по труда в Хасково.

Търсят се още две камериерки за хотел и невъръжена охрана за хотел в събота и неделя.

Свободни мест има още за шофьори, сервитьори, готвачи, шивачи, продавач-консултанти, монтажници на дограма, шлосери, заварчици.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (16)

 • 1
  Зл
  Злопаметен
  5 -29
  10:28, 12 яну 2020
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • Бе
   Безмозъчен си
   38 -5
   10:39, 12 яну 2020
   Защото тези, които са работоспособни, ГЕРБ ги прогони. Всички работят в чужбина. Тук не останаха вече хора и за портиери.
  • Мо
   мозъчния
   9 -18
   12:23, 12 яну 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
  • Въ
   Въпрос към мозъчния
   17 -4
   14:16, 12 яну 2020
   Ще се опитам да бъда максимално нежен! Господин Мозъчен, освен, че одобряване управлението на България, други ментални разстройства имате ли?
  • Go
   go west
   13 0
   19:13, 12 яну 2020
   Работоспособните тръгнаха масово да напускат страната още през 1989 г.
  • Ам
   Американски ХуйГолям
   9 -1
   03:01, 13 яну 2020
   Аз лично избягах ,
   защото не исках да Бачкам на Прости Мутри и Бейове
   ....
   Днес мога със самочувствие да кажа че Бойко Борисов и Джолана и Умното и Джуката и
   99% от населението на България са по-необразовани и по-тъпи от мен.
   ....
   Лошото е че и децата ми , независимо от дипломите си като чаршафи и доброто си материално състояние са по-тъпи и необразовани от мен.
   ...
   Хората често бъркат многото пари с това дали си образован и умен човек :))
  • Къ
   Към американския
   2 -1
   11:32, 13 яну 2020
   Знам, че си много умен, но ще си позволя да ти дам съвет. Прочети за ефекта Дънинг-Крюгер.
 • 2
  Ва
  Ванката
  20 -2
  10:46, 12 яну 2020
  Защото на служителките от бюрата им се търси отговорност ако регистрират безработни. Хвалят и награждават тия дето намират кусури в документите и разубеждават хората да се регистрират.
 • 3
  Се
  Семката
  7 -17
  12:27, 12 яну 2020
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • Ка
   картофа
   13 -3
   14:08, 12 яну 2020
   Според теб излиза , че между комунизма и сегашното няма разлика. А нали трябваше да е по-добре.
 • 4
  Ам
  Американски ХуйГолям
  16 -1
  12:49, 12 яну 2020
  Единствените Свободни Хора и в Мутристана и в Америка
  са занаятчиите - тия които имат занаят и могат да работят за себе си
  ......
  Тъй наречените бизнесмени в България до 95% ще изчезнат понеже мутрата или бея нямат занаят
  и не могат да правят нищо с ръцете си
  ....
 • 5
  77
  7777
  16 0
  16:08, 12 яну 2020
  Тоя логопед за другарите от ДПС ли е?!!!
  • Гр
   Григоров
   8 -12
   16:31, 12 яну 2020
   За Григор Димитров е, че много лалка когато говори... Виж коментара
 • 6
  Си
  Сирак Скитник
  2 -6
  19:33, 12 яну 2020
  Напущането на България няма нищо общо с никакви па... Виж коментара
  • Ка
   кажи
   12 -1
   20:54, 12 яну 2020
   И защо имено в Източна Европа? -------- Защото там липсва държавата, защото там управляват мутри и разбойници. Има 1 милион за преброяване на комарите по дунава, а няма 10 хиляди за лечение на дете, та се налага да се събират помощи.
 • 7
  Ет
  Ето
  5 -3
  23:16, 12 яну 2020
  Ами Турция е по добре от България,ама и там масово напущат за Германия,Австрия и др.Да не говорим за ония тарамбуки от близкия изток.

Хороскоп за 26.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Случващото се днес ще ви покаже по свой начин какви трябва да бъдат действията ви за напред, за да успявате. Така, че се вглеждайте и разчитайте знаците. Приятна изненада ви очаква в следобедните часове. Среща с човек, когото харесвате, но никога не ви е стигала смелост да му го признаете.
26 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Отношенията ви с някого ще се задълбочат и ще търсите общи пътища за изява. Пътуванията ви ще преминат спокойно, ако сте подготвени, но вие по-добре от всеки друг знаете това. Проявете твърдост в исканията си и не отстъпвайте за нещата, които са важни за вас. По-задълбочено ще обмисляте предстоящо начинание, на което възлагате големи надежди.
26 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Задачите си днес ще решавате без особени затруднения. Осигурете си повече време за себе си. Не пропускайте да сте тактични с близките си, така ще избегнете недоразумения и сблъсъци. Обърнете внимание на нещата, които вълнуват децата ви. Говорете с тях открито и, като с равни.
26 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Чудесен ден за онези от вас, които се занимават с някакъв вид творческа дейност. Имате особено изострена чувствителност днес и това ви помага да усещате и претворявате по много интересен начин нещата. Ваш приятел се нуждае от съвет. Обърнете внимание и на здравето си. Можете да направите нещо за да предотвратите по-сериозни проблеми.
26 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Желани промени ще направят някои от вас истински щастливи. За едни те са свързани с ново работно място, други ще открият любовта и с нея ще продължат пътя си напред. Ще видите мечтата си осъществена и това ще ви мотивира да работите и да се раздавате до край. Финансите ви също ще се повишат, предстоят ви хубави дни.
26 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Този ден ще е успешен, ако съумеете да не насилвате нещата и оставите всяко нещо да дойде с времето си. Работата няма да ви създава проблеми, дори ще се учудите от късмета си. Ваш близък има нужда от емоционална подкрепа, дайте му я.
26 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще проявите професионализъм и ще се включите активно в служебните дела. Личните няма да останат пренебрегнати, ще съумеете да се включите в сроковете. Настроението ви ще е добро и ще ви позволи да забравите за досегашните си притеснения, голяма част от които се оказват съвсем неоснователни.
26 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Днес са възможни непредвидени развития в делата ви, породени от чужди грешки. Ще се съобразите с даденостите, но няма да пренебрегнете и интересите си. Не бъдете прекалено критични към началниците, за да не последват нежелани събития. Любопитството ви ще надделее в една ситуация и това може да ви изиграе лоша шега.
26 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Прекалената ви ангажираност ще ви създаде умора и отегчение, но ще се справите. Няма да ви липсва подкрепа и с общи усилия ще придвижите напред започнат проект, на който възлагате големи надежди. При работа с документи не се подписвайте, преди да сте наясно със съдържанието. Консултирайте се при нужда, за да сте сигурни в действията си.
26 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Твърде възможно е днес да сте повече заети с работа, свързана с други хора, отколкото със собствените си ангажименти. Трудно можете да откажете помощ на близък човек, но нека това не е за сметка на вашата работа. Добре ще е, ако спазите уговорените срокове и се постараете да свършите поетите уговорки. Вечерта ще попаднете на доста интересно мероприятие.
26 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Предчувствията ви за този ден ще се окажат верни, затова можете спокойно да се доверите на интуицията си. Работата ви се развива дори по-добре отколкото сте очаквали, но вашите усилил в тази насока наистина са впечатляващи. Срещите ви днес ще ви донесат особено удовлетворение, тъй като успявате да постигнете голяма част от целите си.
26 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще инициирате разработване на проект, имащ добри перспективи за развитието ви като професионалисти, а също и в материалната сфера. Знаете какво искате и как да го постигнете, което ще бъде благоприятствано и от участието на други специалисти. С гражданската си позиция ще привлечете вниманието на хора, от които зависят много неща в държавата.
26 фев 2020
Последни новини