От х:

Днес в x:

3 републикански рекорда и шампионска купа за хасковските щангистки

Изображение 1 от 4

    Жените от хасковския клуб по вдигане на тежести с отборна титла от финалния кръг на Държавното лично отборно първенство в Пловдив.

    В шампионския състав са Мая Иванова и сестрите Габриела и Мария-Магдалена Киреви.

    Мария-Магдалена Кирева записа 3 републикански рекорда - в отделните движения и в двубоя. Тя постигна общ резултат от 199 кг. В движението изхвърляне записа постижение от 94 кг, а в изтласкването завърши със 105 кг.

    Мая Иванова участва при жените до 59 кг. Тя спечели надпреварата с двубой от 180 кг.

    Габриела е втора в своята категория до 64 кг. Тя завърши с двубой от 145 кг.

    Старши треньорът Живко Архондев остана доволен от представянето на състезателките на спортния клуб, който вече носи името СКВТ "Хасково".

    В състезанието в Пловдив участваха и други представители на бившия клуб "Бяла мечка". При кадетите до 15 години в категория до 81 кг Диян Янчев е трети. Бюлент Кекьов е втори в категория до 67 кг при кадетите до 17 години. В същата категория, но при юношите трети се класира Георги Делчев.

    При завръщането си на подиума Христо Сотиров се класира четвърти при мъжете. Джанер Али е четвърти в тежка категория при кадетите до 17 години. Добро класиране постигна и дебютантът Костадин Костадинов. Той завърши шести при децата в тежка категория.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ха
      Хасковлия
      4 0
      20:42, 25 окт 2019
      Браво! Гордеем се с вас! Продължавайте напред! Успех!
    Последни новини