От х:

Днес в x:

14 °C

Хасковлия няколко дни чака за отстраняване на авария, ВиК били заети

Изображение 1 от 6

  Хасковлия вече няколко дни чака за отстраняване на теч в къща на улица "Единство" 12 в областния град. Жилището е собственост на Станко Атанасов, заяви синът му. Там стопаните правят пристройка и в момента текат строителни дейности. Внезапно обаче бликнала питейна вода. Повредата се намира в свръзката след водомера в имота, която част от тръбата е на ВиК.

  Според стопанина на къщата тръбата се пукнала в сряда миналата седмица, когато твърди, че е подал сигнал във водното дружество. По думите му вече 5 дни продължава да шурти вода в строежа и той се опасява, че може да пропадне къщата, а освен това се бавело и строителството.

  Днес на място пристигна началникът на район Хасково във ВиК инж. Лозко Лозев. Той заяви, че сигналът за проблема е подаден в петък във водното дружество, а не по-рано, както твърди собственика на къщата. След оглед специалистът прецени, че трябва да се подмени цялата тръба - от улицата до къщата, защото е изгнила, с което един екип от ВиК трябва да бъде ангажиран цял ден там. Допълни обаче, че повредата не може да бъде отстранена днес, тъй като служителите на водното дружество са били ангажирани с други по-големи и по-важни аварии, заради които е имало спиране на водата в някои райони на Хасково и в села от общината.

  Инж. Лозев допълни, че при първа възможност проблемната тръба към строежа ще бъде подменена. Той обаче не се ангажира със срок, защото ежедневно стават аварии, които се отстраняват приоритетно.

  Haskovo.net

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (3)

  • 1
   Ха
   хаха
   10 -5
   17:58, 26 авг 2019
   Не очаквам по-облагодетелствани мерки от ВиК.
  • 2
   Зр
   Зрителя
   19 -6
   20:10, 26 авг 2019
   Ако водата тече на началника в дома дали ще е толкова зает тоя т*****р се питам?
   • Ba
    Baicho
    1 -2
    15:27, 27 авг 2019
    Нещастник,иди на доктор.

  Хороскоп за 30.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  С подходящи аргументи и с приветливо поведение ще впечатлявате аудиторията, без да се натоварвате емоционално. Добрите познания, опит и ерудиция ще ви позволят да предвидите точните ходове, откривайки добри перспективи за себе си. С доказаните си качества ще привличате интереса към себе си и ще получите интересно предложение.
  30 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Има реална опасност да разпилеете енергията си за дреболии. Може би си поставяте прекалено много задачи. Ориентирайте се към практичната страна на нещата и си дайте сметка доколко плановете ви са приложими. Заемете се с най-лесно изпълнимите и ще останете удовлетворени. Помислете за предстоящо начинание.
  30 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Някои от вас недооценяват подкрепата, която ви се предлага. Колкото по-рано установите предимствата, толкова по-добре за вас. Не допускайте неловка ситуация да промени намеренията ви. Момента е подходящ за действия и не спирайте да сте активни. Здравословните ви проблеми вече отшумяват и това е достатъчен мотив да се отдадете на желанията си.
  30 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Благоприятен ден за тези, които се занимават с бизнес. Контактите ви днес ще са ползотворни, ако успеете да бъдете едновременно убедителни и дипломатични. Не пренебрегвайте деловите си ангажименти, имате добри шансове за постигане на нещо значимо. Опитайте се да релаксирате вечерта.
  30 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Трудолюбието и позитивното ви мислене ще запазят тенденцията на добрите развития около вас. Държанието ви се възприема добре и това е възможност да наложите идеите си, стига те да са в полза на повече хора. Не позволявайте лошото настроение на околните да ви влияе негативно.
  30 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Време е да наложите ред в мислите си, хаоса, който ви владее ви причинява щети. Започване на нова работа е сред приоритетите, но има и друго, което бихте желали да реализирате. Пътуване или събитие, свързано със семейството ще провокира у вас по-вълнуващи емоции. Не пренебрегвайте хората до себе си, с чиято любов и подкрепа ще стигнете далече.
  30 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Вътрешен порив ще ви кара да търсите близостта на хора, които до сега са стояли в периферията на контактите ви. Нечии чувства ще ви покажат, че сте желани и значими за някого. Безспорно щастието ще ви озари, но няма да пренебрегнете бизнеса си. Нови идеи ще ви помогнат да се разгърнете и успеете в начинанията си.
  30 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  За да имате успешен ден, ще ви се наложи отрано да организирате делата си и да работите концентрирано върху всяка част от работата си. В противен случай ще разпилеете енергията си и ще загубите ценно време. Разчитайте предимно на себе си, особено за важни дела. Научаване добри новини, касаещи ваш много близък човек.
  30 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Смело и с хъс ще навлезете в бизнес, който е нов за вас. Имате опит в новите дейности, ще се справите и сега. В здравословно отношение не сте застрашени от физически сривове. Настроението ви ще се подобри вечерта, може би защото до себе си ще имате желан човек.
  30 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Усилията ви изглежда са повече от предвидените, но за това пък ще получите приходи,.които ще надминат очакваното. Не бъдете алчни и приемете това, което ви се предлага. Прибързаните решения както винаги няма да ви донесат предимство, за това, ако е възможно избегнете ги. Очаква ви ново запознанство.
  30 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днес ще ви се наложи да промените плановете си, тъй като едва ли срещате нужното съдействие, за да ги осъществите. Нека това обаче не ви притеснява, тъй като просто момента не е подходящ, затова ще ви се наложи да изчакате с действията си. Приятел ще ви предложи нещо, на което трудно ще устоите. Опитвате нещо ново вечерта, което ви въодушевява.
  30 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Срещайки подкрепата на околните, ще се разгърнете в много посоки, окрилени от добрите взаимоотношения. С изненада ще откриете възможност за изгодна инвестиция и няма да се губите в съмнения, а ще действате. Лични срещи, на някои от които ще вземате важни решения за бъдещето си.
  30 сеп 2020
  Последни новини