От х:

Днес в x:

Концерт с любими руски песни събира средства в подкрепа на хората с онкологични заболявания

Благотворителен концерт, на който ще бъдат представени любими руски песни ще набира средства в подкрепа на хората с онкологични заболявания в Хасково.  Инициативата е с подкрепата на "Сдружението на русофилите в България" 

Изпълнителите от вокална група "Пятница 13" от Ямбол ще излязат тази вечер от 19 часа на сцената на зала „ Дружба“ в Хасково. Концертът е под мотото "Заедно в борбата срещу рака в името на живота".

Събраните средства от продажбата на билетите ще бъдат дадени за Създаване на център за възстановяване, информация и консултиране на хора с онкологични заболявания и техните семейства за запазване качеството на живот на пациента след лечението.

Билети могат да се закупят от къщичките до общината.

 Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    🇧🇬
    🇧🇬
    4 -1
    17:31, 8 май 2019
    Българските русофили--единствените русофили на света.... Ха ха ха................. .,Национално движение русофили"... , «Сдружение на русофилите в България».....,, партия на русофилите"...,, Български русофилски съюз". .. И безброй още организации.. НПО-та..партии и сдружения...
    Някой може ли да ми каже, в Русия има ли национално движение ,,Българофили''?.... НЯМА.......
    А трябва да се знае, че ние - Българите сме дарили азбуката, дарили сме православието, а по-късно и суверенитета си на братята руснаци...
    Иначе инициативата е похвална...
Последни новини