От х:

Днес в x:

Премахват основите на пешеходния мост до бившата "Млада Гвардия"

Изображение 1 от 6

    Започна премахване на основите на пешеходния мост до бившия завод "Млада Гвардия", който беше демонтиран преди петнасетина дни. Вчера живеещ наблизо хасковлия сигнализира, че металната конструкция и бетон, останали след премахването на пасарелката са опасни за пешеходци. По думите му има опасност някой минувач да се спъне и да пострада.

    От фирмата, чиято собственост е съоръжението заявиха вчера, че основите на моста ще бъдат премахнати до седмица, тъй като изчаквали да съгласуват с общината вида на тротоарната настилка, която трябва да бъде възстановена.

    Работата по отстраняване започна още тази сутрин. На място беше представител на компанията, който обясни, че дейностите се забавили, тъй като едва сега намерили специализиран багер с хидравличен къртач. Той допълни, че ще възстановят тротоарната настилка, върху която са били основите на пасарелката.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ko
      kovo
      8 -3
      11:03, 8 май 2019
      Добре, ама по цялата дължина от едната до другата река, няма пешеходна пътека,да се премине перпендикулярно на булеварда. Може би трябва да я има на най-високата точка, за да се вижда и по двете посоки.
    • 2
      Зд
      Здравко
      9 0
      16:33, 8 май 2019
      Пред хотел Цар Симеон никога не може да се мине по тротоара от паркираните им коли! Кога ще се заеме КОРЗ???
    Последни новини