От х:

Днес в x:

Никой не признава за незаконната бариера в центъра, ще я събаря Екопрогрес

Никой засега не е признал, че е заградил паркинга зад блока над военния стол в центъра на Хасково с незаконна бариера, съобщиха от общината след запитване от Haskovo.net. За преградата писахме миналия месец след читателски сигнал.

Нашият читател се жалва, че живее в съседство и след работа не може да намери място за колата си, а на заградения паркинг имало свободни места. Но бил недостъпен заради бариерата.

От общината тогава провериха и се оказа, че бариерата е монтирана там без разрешение, а паркингът е на общинска земя. Съставен бил констативен акт, който стоял залепен на бариерата няколко дни. На 27 юли е издадена заповед за доброволно премахване на съоръжението, като е даден 14-дневен срок за това. Срокът изтича в края на тази седмица.

“Ако дотогава собственикът на незаконното съоръжение не го премахне доброволно, заповедта ще бъде предадена на “Екопрогрес”, които ще я махнат”, уточниха от общинската администрация. Това ще стане следващата седмица, допълниха оттам.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

 • 1
  Ху
  Хулиган
  53 -5
  19:59, 6 авг 2018
  Хе хе. Нещата са много прости и лесни. Тая бариера е заключена. Който има ключ за нея е участвал в поставянето и, макар и финансово. Ако успеете да събудите полицай от общинска полиция да застане рано сутрин там, тоя който отключи да излезе с колата си, явно е участвал в поставянето и. Просто е! Уж полиция, главите им трябва да врът от дедукция, а те един акт или фиш не могат да напишат грамотно! Едно време се носеха вицове за неграмотни милиционери които били овчари. Е , те бяха 100 пъти по-грамотни от сегашните евро кадри!
 • 2
  Ма
  МАНГО
  26 -3
  22:19, 6 авг 2018
  В момента, в който бариерата падне, да не забравите да го разчертаете за синя зона! ха-ха
 • 3
  Ва
  Васко
  27 -7
  22:25, 6 авг 2018
  Има и по-просто - на всички собственици на коли, които са зад бариерата им вземат по 1000-2000 лв глоба, защото всички са участвали и са се възползвали от общото благо, като са пречили на другите.
 • 4
  Пи
  питам
  22 -2
  00:41, 7 авг 2018
  И защо е това дълго чакане? За да не се нарушат правата на престъпниците ли? Защо не е премахната веднага?
 • 5
  Ан
  Антигон
  7 -8
  09:06, 7 авг 2018
  Неуместни коментари дотук, първо земята до тези блокове е държавна, а не общинска, тя е собственост на Министерство на отбраната, защото и двата блока са на военни, ако са я взели общината следва да се направи синя зона, тоя чеп дето протестира сега ще плаща-хаха!
  • Jo
   John
   4 -3
   09:52, 7 авг 2018
   ако беше така, общината нямаше да иска премахването на незаконно оградения общински имот, това си е самоуправство, тиквите юристи в общината вместо да се почесват, да подадат сигнал в прокуратурата!
  • Да
   Да бе,
   10 -5
   10:13, 7 авг 2018
   ако беше общинска, брадатия бивш кмет отдавна да я беше направил синя зона. А за тия дето пискат срещу бариерата - Що вряскате бе ? Защото ви е яд, че хората си имат паркинг на блоковете, и вас като ви се свиди да плащате за синя зона в центъра, искате да се настанявате там денонощно и безплатно нали? Защото така сте свикнали -- да гледате в чуждото канче. Ако всичките тия дето ровят и завиждат, и пращат доноси, имаха възможност пред техните си жилища да заградят паркинга, веднага щяха да го направят.
 • 6
  Ме
  Местен
  6 -2
  09:27, 7 авг 2018
  Както плащаме всичко други живеещи в централна градска част. Нормално е . Има и целогодишен абонамент на разумна цена.
 • 7
  Ив
  Иван Янчев
  8 -6
  09:31, 7 авг 2018
  Браво, нещо хубаво да прочета днес! Най-после някой ми обърна внимание на моите сигнали. HASKOVONET--моите адмираций а ти Г-н Антигон явно си много засегнат от това което ще се случи и стига с това :"Мястото е на Министерството на отбраната". Сигурно си от старата номенклатура и още живееш в 20 век!

Хороскоп за 10.04.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Не се сърдете на околните, а потърсете причините за проблемите във вас. Притежавате безспорен и значителен потенциал, и като че ли най-голямата пречка пред вас е колебливостта ви. Справите ли се с нея, нищо не би било в състояние да ви спре. Получавате добри новини, свързани с бъдещо пътуване.
10 апр 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Силните аргументи, които изтъквате в своя подкрепа ще спечелят на ваша страна подкрепата на влиятелни хора. Предимствата от нововъведения на работното място ще направят работата ви успешна, което ще се отрази на финансите ви. Търпението, с което се отнасяте към околните впечатлява и ви превръща в предпочитани партньори.
10 апр 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Този ден ще е доста разнообразен и интересен. Възможно е да се срещнете с много приятели. Възможно е да почувствате носталгия по миналото. Ще прекарате безгрижно и със сигурност няма да скучаете.
10 апр 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Нечие мнение по ваш адрес ще повиши емоциите ви и ще ви подтикне към повече активност, в доказване на правотата си. Запазете спокойствие. Деловите ви занимания ще донесат резултати, но на по-късен етап. С младежко дръзновение ще прегърнете една идея и ще се отдадете на реализацията й.
10 апр 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Този ден ще премине под знака на емоционалните преживявания. Опитвате се да спечелите вниманието на човек, към когото изпитвате нещо специално. Отбелязвате значителен успех в това отношение, за което можете да благодарите на неотразимия си чар и самоувереност. Не пренебрегвайте обещанието си към човек от обкръжението ви, отнесете се сериозно.
10 апр 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Избирате да се занимавате с нещо, с което малко хора биха се нагърбили. Вие обаче обичате предизвикателствата и считате, че можете да се справите отлично. Наистина сте способни, но не трябва да надценявате възможностите си за момента. Бъдете по-постоянни и не се отказвайте от нормалния път до целта. Радвате се на нещо, което сте очаквали да се случи.
10 апр 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Не всичко, което привлича интереса ви е по силите ви и във възможностите ви да го осъществите. Не се и опитвайте да доказвате нищо на никого, това ще ви направи раздразнителни. Ще се зарадвате на вниманието на приятел, а обаждане по телефона ще ви направи нетърпеливи. Очакванията ви ще се сбъднат.
10 апр 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Балансирайте между професионалните и семейните си задължения. Често пренебрегвате едното за сметка на другото, а това може да създаде напрежение в отношението ви с околните. Организирайте добре времето си и непременно ще успеете.
10 апр 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Приятен ден. Събитията, които се случват на работното ви място ще ви се струват важни и вие с интерес ще участвате в тях. Все пак има доста неща, които трябва да свършите, така че не губете време. Ще бъдете благодарни на близък колега, който навреме ще ви предаде информация и окаже подкрепа.
10 апр 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не се щадете, положените от вас усилия ще ви възнаградят богато. Работете самостоятелно и не разчитайте много на хора, които малко познавате. Така ще си спестите последващи главоболия. Не бързайте да се обвързвате емоционално и с партньор, имащ нездрав интерес към вас. Бъдете реалисти и се опитайте да прозрете намеренията му.
10 апр 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Изградете си предварителен план за действие при работата по важна задача. Мнозина от вас подхождат доста неорганизирано и рискуват да загубят много време и нерви, без да постигнат нещо съществено. Успявате да се издължите на кредиторите си и възвръщате оптимистичния си поглед върху нещата. Изяснявате тежащи ви недоразумения.
10 апр 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Едно събитие ще ви постави в някаква зависимост от други хора. Това няма да ви се понрави и ще търсите начини да защитите независимостта си. Ще срещнете трудности, но ще ги преодолеете. Ще откриете, че има още какво да ви развълнува извън обсега на интересите ви. Любим човек ще се погрижи за това.
10 апр 2020
Последни новини