От х:

Днес в x:

Мотор, леки коли и цех в Хасково вади на тезгяха Данъчното

Активи на цени от 900 лв. до четвърт милион продава НАП в Хасково.
Най-евтиното предложение е мотоциклет Suzuki, който се намира в хасковското село Узунджово. Мощността му е 75 kw и е оценено на 900 лв. Може да бъде огледано лично от проявяващите интерес от 9 до 16 август.

Двата леки автомобила за продан са сравнително нови и в добро състояние, е коментарът на оценителите. Те  могат да бъдат закупени също чрез НАП в Хасково. Единият от тях – BMW, модел X5 от 2007 година, се предлага за 12 000 лв. Сроковете за участие в търга за него изтичат във вторник, на 7-ми август. До края на утрешния ден може да бъде огледано возилото и да се  внесе депозит в размер на 20% от стартовата му цена, както и ценово предложение за откупуване. 

Другата кола на тезгяна на данъчните е дизелов NISSAN, модел Qashqai от 2008 година. Първоначалната му цена е 15 000 лева. Неговите огледи са до края на тази седмица, също на адрес в Хасково. 
Активният сезон през септември публичните изпълнители от офиса ще открият с продажба на имот в Източна индустриална зона.
Парцелът, който се продава там е 3 712 кв.м., 23 от които са застроени. Обявен е заедно със едноетажната сграда в него, която е с промишлено предназначение. Целият имот е подходящ най-вече за производствен или складов обект. Оценен е на 244 222 лв. и ще може да бъде оглеждан от кандидат -купувачите в началото на следващия месец. 
С приходите от проведените търгове частично или изцяло ще бъдат погасени данъчни и осигурителни задължения на предишните собственици на активите, уточняват от Агенцията. 
Haskovo.net
Източник: Haskovo.NET

Коментари в сайта

Последни новини