От х:

Днес в x:

Масови летни намаления в Хасково, купуват малцина

    Хасковски магазини масово обявиха летни намаления. Почти на всяка витрина има надписи с разпродажби до 30 и до 50%. Някои от търговците са посочили датата на валидност на намалението, други обаче не са изписали крайният срок, каквото е изискването на закона. Големи табели има и за продажба на тениски по 3 и 5 лева.

    Въпреки обявените разпродажби видимо в магазините днес имаше единични клиенти, нищо че предиобед пешеходните улици в центъра на града гъмжаха от хора – и млади, и стари. Изглежда, че хасковлии използват по-прохладните часове за разходка, преди слънцето да напече, но рядко влизат за покупки, коментира млада майка, минаваща забързано по главната улица. По-голямо оживление в търговските обекти се наблюдава в часовете по обяд или привечер, когато хората не са на работа, обясниха продавачки. Много от потребителите споделиха, че предпочитат да пазаруват по време на намаленията, тъй като една и съща стока може да се купи на значително по-ниска цена. Това важи както за дрехите, така и за обувките, казват хасковлии. Други от клиентите пък смятат, че намаленията не са реални. Табелите се поставят само за привличане на вниманието, но когато влезеш в даден обект става ясно, че действителните разпродажби важат само за някои дрехи, при това предлагани на стойност малко по-ниска от редовната цена, смята бдителна хасковлийка.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (8)

    • 1
      00
      001
      66 0
      12:17, 7 авг 2018
      Повечето намаления са фалшиви!!!!!
    • 2
      Pa
      padre
      31 -3
      12:41, 7 авг 2018
      то хубаво,ама напишете "платена реклама"...........СЕМ дали няма да ви глобят при един доклад,а?:)
    • 3
      Go
      gogo
      32 -2
      13:50, 7 авг 2018
      Само магазини, пълни с мазни ц*гани
    • 4
      В
      В
      21 0
      15:54, 7 авг 2018
      Тук в България няма никакви намаления. Стоките са от китай най вече и рядко от турция. Търговците купуват

      евтино и слагат големи надценки.тук в българия всичко е по скъпо освен това всичко е трик да викнат клиента да влезе.
    • 5
      Ха
      хахахахахаха
      12 -1
      16:02, 7 авг 2018
      Ако пазаруваш от тия бутици в центъра на Хасково, много съжалавям за теб. :(
    • 6
      Jo
      Joker
      19 -1
      16:07, 7 авг 2018
      Има ли още балъци,да купуват от Хасковските магазини!При наличието на толкова Молове и евтина Турска лира,да пазариш от тях е направо престъпление!!!
    • 7
      Аш
      Аш колсум
      19 0
      16:34, 7 авг 2018
      Стоките са от пазара в Одрин, дънки реплики 20 лири (0.35 ст лирата), тениски 5, 10 лири. Само балъците пазаруват от тези магазини, плащат 35 лв за реално струваща 5 лв стока.
      • Не
        Незапознат
        7 0
        21:03, 7 авг 2018
        Реплики!А тук ги продават за Original!Независимо на каква цена е купена и от къде за да е обявена от продавача като реплика има разлика(ки) от оригинала.Явно нашият потребител не обръща внимание на това и плаща колкото му кажат.Пък и не само това.Някои въобще не си правят труда да ходят до Одрин.На Димитровградският пазар може да се намерт същите стоки само че през втори или трети прекупвач.Преди време гледах риза в подобен бутик в град който е сравнително далеч и почти три пъти по малък от Хасково на цена 40лв.А в Димитровград 7 лв.
    Последни новини