От х:

Днес в x:

Златни и сребърни накити на търг от Митниците

Изображение 1 от 3
    Сребърни и златни накити вази на търг Агенция “Митници“. Бижутата, които ще бъдат разпродадени са задържани при митнически проверки на Граничния пункт „Капитан Андреево“ в периода между  2016 и 2019 година и за тях вече са приключили досъдебните и административнонаказателните производства.
    Публична продажба чрез търг с тайно наддаване е обявена за сребърни пръстени, гривни, обеци, медальони, синджири и колиета с общо тегло 52.92 кг. 
    Обявени са за продан и 52 златни пръстена, медальона, синджира, гривни, обици и монети с общо тегло 1.55 килограма. Те са открити в джоба на връхната дреха и в дамската чанта на жена, която а пътувала със съпруга си от Турция за България. На тезгяха Агенцията вади и  11.742 кг сребърни накити, които са били укрити в 22 пакета в специално изработен тайник в зоната около резервоара на автобус, пътуващ от Турция през България за Косово.
    За предстоящият търг златните и сребърни бижута са обявени в 15 групи, а желаещите да участват следва да подадат заявление по образец за всяка група поотделно, както и ценово предложение. Купувачите на стоките е необходимо да притежават разрешение за извършване на сделки с благородни метали по съгласно Валутния закон. Всички стоки са с несъюзен статут и след закупуването им следва да се заплатят мито и ДДС.
    Условията за провеждане на търга са публикувани в официалната страница на Агенция „Митници“ – секция „Публични продажби“.
    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини