От х:

Днес в x:

21 °C

На българската граница прибраха хапчета за полова мощ от Турция за Германия

Контрабандни лекарствени продукти за повишаване на мъжката потентност задържаха митническите служители на митнически пункт Капитан Андреево.

Те са открити в товарен автомобил, с турска регистрация, влизащ в България от Турция. Шофьорът на камиона декларирал, че превозва търговски стоки от Турция за Германия през България, както и, че пренася, за лично ползване 23 кутии цигари без акцизен бандерол, които са задържани с разписка, тъй като надвишават регламентирания лимит от две кутии. Товарният автомобил е селектиран за щателна митническа проверка, при която, в долапа на влекача и на различни места в личния багаж, са открити 161 кутии с общо 784 таблетки хапчета за повдигане на мъжкото достойнство от най-популярните марки.

Шофьорът на камиона е посочил в обясненията си, че лекарствата са негови и ги е закупил на черния пазар в Истанбул, за да ги пласира на по-високи цени в Германия, също на черния пазар.

Контрабандните лекарствени продукти са задържани. На шофьора на камиона - турски гражданин, е съставен акт по Закона за митниците.

 Haskovov.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

 • 1
  Ба
  БАЙ КОЛЬО
  5 0
  16:31, 14 фев 2019
  Свети валентин , осми март и така нататък!!!!! Мажи ли така господа митничари ?????
 • 2
  Ер
  Еро
  6 -1
  17:24, 14 фев 2019
  Намазаха митничарите! Няма начин да не са опитали и скатали някое хапче. За св. Валентин ще се отчетат подобаващо след смяната!
Последни новини