От х:

Днес в x:

Хасково с вицешампион и още 6-ма медалисти на Държавното по борба в Бургас

Изображение 1 от 2

    Общо 7 медала спечелиха състезателите на хасковския клуб по борба „Ангел войвода“ от Държавното лично първенство за юноши и девойки в Бургас, провело се през изминалите три дни.

    Мерт Рамадан остана на крачка от златото в свободния стил. Той стана вицешампион в категория до 74 кг. Състезателят на хасковския клуб загуби финалната среща от Киро Михов от „Черноморец“ (Бургас). Бронзов медал към витрината на хасковлии добави Мерт Славов. Той завърши трети в категория до 79 кг.

    От битките в класическия стил Сюлейман Хашим спечели бронзов медал за хасковския клуб “Ангел войвода”. Възпитаникът на местната школа се пребори за отличието в категория до 52 кг.

    Четири от състезателките на клуба спечелиха бронзови медали в своите категории. С трети места са Димитринка Сергеева (50 кг), Ваня Илиева (53 кг), Весела Бръмчева (55 кг) и Симона Андреева (59 кг).

    В надпреварата се включи и световната вицешампионка при кадетките през миналата година Петя Делчева. Тя участва в категорията на 50-килограмовите девойки. Според ръководителите на хасковския клуб тя се е представила силно, но е била ощетена на полуфинала и остана извън тройката.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини