От х:

Днес в x:

Блъснаха две 12-годишни момчета на пешеходни пътеки

 

Две момчета са пострадали при пътни транспортни произшествия в областта, съобщават от пресцентъра на МВР-Хасково. При единия инцидент малолетният е бил ударен на пешеходна пътека на булевард „Васил Левски“ от лек автомобил, управляван от 41-годишен мъж. Инцидентът е станал на 25-ти август. 12-годишното момче е било прегледано и освободено за домашно лечение.

Другият случай е от вчера. 12-годишно момче е било блъснато от кола в Димитровград. Инцидентът е станал на кръстовището между булевардите „3 март“ и „Христо Ботев“. До удара се е стигнало, след като 21-годишен шофьор от плевенското село Гривица е блъснал с колата си детето на пешеходна пътека. Момчето е било настанено в хасковската болница без опасност за живота.

От МВР съобщават за още два инцидента, които са станали в областта през изминалия уикенд. На 25 август 44-годишна жена е била блъсната от кола на булевард „Никола Радев“ в Хасково. Жената е пресичала неправилно, когато е ударена от автомобила, управляван от 61-годишен мъж. Жената е била прегледана и изписана за лечение в дома си.

Без опасност за живота е и 77-годишна водачка, катастрофирала с автомобила си в Любимец. На 26-и август сутринта тя е е ударила с колата си друго возило, управлявано от 21-годишен шофьор. ПТП-то е станало на кръстовището между улица „Иван Рилски“ и булевард „Одрин“. След сблъсъка между тях, автомобилът на младия мъж е продължил да се движи и се е ударил в друга кола, шофирана от 57-годишен.

При инцидентите са били съставени актове.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини